Jericho

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec
youtube Warszawa

Jericho

Post autor: Krzychu »

Wasze opinie odnosnie tego serialu :)

A dla fanow mam informacje ze Jericho zostaje wznowione w USA dnia 12 lutego 2008
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Podobał mi się ten serial i oglądałem go co tydzień. Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Hurraaaaa!! Już się doczekać nie mogę, naprawdę świetny serial! Szczególnie druga połowa pierwsze sezonu;)
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Szkoda że dopiero w lutym :?
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

BRAVOOOOOOO

lepiej pozno niz wcale balem sie ze moga juz go sobie odpuscic...
ah ten postapokaliptyczny klimat ;)
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Kocham ten serial za namiastkę klimatu Fallouta :oops:
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

No to jak wyemitują te końcowe odcinki, niby tam kawałek drugiego sezonu, to w końcu będę mógł się wziąć za oglądanie całego serialu ;)
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

serial potrafi sie podobac - nie zawsze, poczatek przez dlugi okres to dluzyzny i slamazarna fabula, ale z czasem jest duzo lepiej...
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Jak będzie całość, powiem więcej, zamknięta całość to się skuszę. A dłużyzny mi nie straszne. Doskonałe Invasion też nie śpieszyło się z akcją, a miało niezapomniany klimat :)
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Serial bardzo dobry. Początkowo intrygował, później trochę nudził, ale końcówka sezonu po prostu rewelacja, więc nie wiem jak można było w ogóle planować koniec serialu w tak dramatycznym momencie.
Oczywiście nie mogę się doczekać kontynuacji.
Pepe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pepe »

Co do drugiego sezonu Jericho to mam optymistyczne przeczucie, że będzie bardzo dobry. Scenarzyści mieli dość dużo czasu by go przygotować i mam nadzieje, że wyjdzie to na dobre serialowi. Nie musieli się spieszyć jak w przypadku innych seriali, gdy następne sezony wymyślane są "na szybko" by złapać tylko kasę. Tutaj było co innego. Serial był przygotowany na 1 sezon (oczywiście trochę czasami był nudnawy, ale końcówka na wysokim poziomie), i tak był wykonany. Dopiero widzowie, zaczęli prosić o następny sezon by pewne rzeczy wyjaśnić. I tak się stało. Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20. Będzie oznaczać to tylko, że akcja będzie dosyć szybka i trzymać w napięciu.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

mysle ze wokoło tego serialu było juz na tyle głośno ze powinien miec zadowalającą oglądalnosc
a co za tym idzie mozna liczyc na pełen sezon i ew. trzeci
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Myśle że co do pełnego sezonu to raczej nie ma wątpliwości chyba że stanie się coś nieoczekiwanego. Z trzecim narazie trzeba poczekać bo jeszcze drugi jest do nakręcenia ;)
bolek111
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bolek111 »

nie mogę się już doczekać, ciekawe jak to wszystko sie zakończy bo raczej trzeciego sezonu nie zrobią, a szkoda.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

Pepe pisze:Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20.
Scenarzyści tutaj nie mieli nic do gadania, CBS zamówił tylko tyle epizodów ot i cała filozofia ;).
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

jest spora nadzieja na 3 sezon
konkurencja z powodu strajku bedzie słaba,
serial bedzie nadawany w najlepszym czasie antenowym, bedzie tez duza kampania reklamowa
wiec miejmy nadziejej ze amerykańcom bedzie sie chciało ogladac go w tv
a nie sciagaac tak jak pierwszy sezon
serial ma spore mozliwosci rozwoju
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Pawel pisze:
Pepe pisze:Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20.
Scenarzyści tutaj nie mieli nic do gadania, CBS zamówił tylko tyle epizodów ot i cała filozofia ;).
Zauważył ktoś, że "scenarzysta" to teraz modne słowo na forum:P? Ehhe ale głupawka;D Sor za offtopowanie;)

A ja już zapomniałem prawię jak się Jericho skończyło;( Trzeba obejrzeć jeszce raz;D
elmo
Wskaż do odpowiedzi

grego1980, piszesz, że jest spora szansa na 3 sezon, a ja powiem nie! :)
Ogólnie serial może się naprawdę teraz wybić, ale wolałbym jakby porządnie go zakończyli w tych kilku odcinkach i żeby pozostał zapamiętany pozytywnie. Bo jeśli zaczną kręcić kolejne sezonu i polecą na kasę, to ja już doskonale wiem co z tego wyjdzie. Kolejny nie trzymający się kupy gniot. Więc na serio, wolę żeby się teraz raz, a dobrze skończył :P
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

Jak doczekamy się 3 sezonu możemy się doczekać kolejnego prison break'a
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

i tu sie z toba zgodze elmo
szkoda by było gdyby poszli w strone podobna do PB (tragedia to co zrobiono w 3sezonie) o lostach (coraz gorzej)
wszystko zalezy od sceariusza
mysle ze historia jest jeszcze rozwojowa
moim zdaniem
3 sezony to max

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ