[size=150][color=blue]A dla fanow mam informacje ze[/color][/size] [b][color=red][size=167]Jericho[/size][/color][/b] [size=150][color=blue]zostaje wznowione w USA dnia[/color][/size] [b][color=green][size=167]12 lutego 2008[/size][/color][/b]
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Jak będzie całość, powiem więcej, zamknięta całość to się skuszę. A dłużyzny mi nie straszne. Doskonałe Invasion też nie śpieszyło się z akcją, a miało niezapomniany klimat
Jak będzie całość, powiem więcej, zamknięta całość to się skuszę. A dłużyzny mi nie straszne. Doskonałe Invasion też nie śpieszyło się z akcją, a miało niezapomniany klimat :)
Serial bardzo dobry. Początkowo intrygował, później trochę nudził, ale końcówka sezonu po prostu rewelacja, więc nie wiem jak można było w ogóle planować koniec serialu w tak dramatycznym momencie.
Oczywiście nie mogę się doczekać kontynuacji.
Serial bardzo dobry. Początkowo intrygował, później trochę nudził, ale końcówka sezonu po prostu rewelacja, więc nie wiem jak można było w ogóle planować koniec serialu w tak dramatycznym momencie. Oczywiście nie mogę się doczekać kontynuacji.
Co do drugiego sezonu Jericho to mam optymistyczne przeczucie, że będzie bardzo dobry. Scenarzyści mieli dość dużo czasu by go przygotować i mam nadzieje, że wyjdzie to na dobre serialowi. Nie musieli się spieszyć jak w przypadku innych seriali, gdy następne sezony wymyślane są "na szybko" by złapać tylko kasę. Tutaj było co innego. Serial był przygotowany na 1 sezon (oczywiście trochę czasami był nudnawy, ale końcówka na wysokim poziomie), i tak był wykonany. Dopiero widzowie, zaczęli prosić o następny sezon by pewne rzeczy wyjaśnić. I tak się stało. Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20. Będzie oznaczać to tylko, że akcja będzie dosyć szybka i trzymać w napięciu.
Co do drugiego sezonu Jericho to mam optymistyczne przeczucie, że będzie bardzo dobry. Scenarzyści mieli dość dużo czasu by go przygotować i mam nadzieje, że wyjdzie to na dobre serialowi. Nie musieli się spieszyć jak w przypadku innych seriali, gdy następne sezony wymyślane są "na szybko" by złapać tylko kasę. Tutaj było co innego. Serial był przygotowany na 1 sezon (oczywiście trochę czasami był nudnawy, ale końcówka na wysokim poziomie), i tak był wykonany. Dopiero widzowie, zaczęli prosić o następny sezon by pewne rzeczy wyjaśnić. I tak się stało. Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20. Będzie oznaczać to tylko, że akcja będzie dosyć szybka i trzymać w napięciu.
mysle ze wokoło tego serialu było juz na tyle głośno ze powinien miec zadowalającą oglądalnosc
a co za tym idzie mozna liczyc na pełen sezon i ew. trzeci
mysle ze wokoło tego serialu było juz na tyle głośno ze powinien miec zadowalającą oglądalnosc a co za tym idzie mozna liczyc na pełen sezon i ew. trzeci
Myśle że co do pełnego sezonu to raczej nie ma wątpliwości chyba że stanie się coś nieoczekiwanego. Z trzecim narazie trzeba poczekać bo jeszcze drugi jest do nakręcenia
Myśle że co do pełnego sezonu to raczej nie ma wątpliwości chyba że stanie się coś nieoczekiwanego. Z trzecim narazie trzeba poczekać bo jeszcze drugi jest do nakręcenia ;)
[quote="Pepe"]Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20.[/quote] Scenarzyści tutaj nie mieli nic do gadania, CBS zamówił tylko tyle epizodów ot i cała filozofia ;).
jest spora nadzieja na 3 sezon
konkurencja z powodu strajku bedzie słaba,
serial bedzie nadawany w najlepszym czasie antenowym, bedzie tez duza kampania reklamowa
wiec miejmy nadziejej ze amerykańcom bedzie sie chciało ogladac go w tv
a nie sciagaac tak jak pierwszy sezon
serial ma spore mozliwosci rozwoju
jest spora nadzieja na 3 sezon konkurencja z powodu strajku bedzie słaba, serial bedzie nadawany w najlepszym czasie antenowym, bedzie tez duza kampania reklamowa wiec miejmy nadziejej ze amerykańcom bedzie sie chciało ogladac go w tv a nie sciagaac tak jak pierwszy sezon serial ma spore mozliwosci rozwoju
[quote="Pawel"][quote="Pepe"]Dobrze, że scenarzyści poszli po rozum do głowy i zrobili tylko 7 nowych odcinków a nie ponad 20.[/quote] Scenarzyści tutaj nie mieli nic do gadania, CBS zamówił tylko tyle epizodów ot i cała filozofia ;).[/quote]
Zauważył ktoś, że "scenarzysta" to teraz modne słowo na forum:P? Ehhe ale głupawka;D Sor za offtopowanie;)
A ja już zapomniałem prawię jak się Jericho skończyło;( Trzeba obejrzeć jeszce raz;D
grego1980, piszesz, że jest spora szansa na 3 sezon, a ja powiem nie!
Ogólnie serial może się naprawdę teraz wybić, ale wolałbym jakby porządnie go zakończyli w tych kilku odcinkach i żeby pozostał zapamiętany pozytywnie. Bo jeśli zaczną kręcić kolejne sezonu i polecą na kasę, to ja już doskonale wiem co z tego wyjdzie. Kolejny nie trzymający się kupy gniot. Więc na serio, wolę żeby się teraz raz, a dobrze skończył
grego1980, piszesz, że jest spora szansa na 3 sezon, a ja powiem nie! :) Ogólnie serial może się naprawdę teraz wybić, ale wolałbym jakby porządnie go zakończyli w tych kilku odcinkach i żeby pozostał zapamiętany pozytywnie. Bo jeśli zaczną kręcić kolejne sezonu i polecą na kasę, to ja już doskonale wiem co z tego wyjdzie. Kolejny nie trzymający się kupy gniot. Więc na serio, wolę żeby się teraz raz, a dobrze skończył :P
i tu sie z toba zgodze elmo
szkoda by było gdyby poszli w strone podobna do PB (tragedia to co zrobiono w 3sezonie) o lostach (coraz gorzej)
wszystko zalezy od sceariusza
mysle ze historia jest jeszcze rozwojowa
moim zdaniem
3 sezony to max
i tu sie z toba zgodze elmo szkoda by było gdyby poszli w strone podobna do PB (tragedia to co zrobiono w 3sezonie) o lostach (coraz gorzej) wszystko zalezy od sceariusza mysle ze historia jest jeszcze rozwojowa moim zdaniem 3 sezony to max