Jericho

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
GreG
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: GreG »

Saga pisze:od przyszlego piatku na TV4 o 21 pierwszy season :)
19.03.2008, pierwsze 2 odcinki, TV4

EDIT: Znów coś się pozmienialo i emisja będzie w piątek 21 marca, 21:00.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Oglądalność piątego epizodu 2 sezonu "Jericho" poniżej oczekiwań! Czy to oznacza definitywny koniec serialu?

Odcinek 5, który miał swoją premierę w stacji CBS w ubiegły wtorek, miał oglądalność równie niską jak i epizod 4. Przed telewizorami zasiadło zaledwie 5.87 mln widzów. Czy rzeczywiście pożegnamy "Jericho" po dwóch sezonach?

Do końca serii pozostały 2 odcinki, tak więc CBS musi bardzo szybko podjąć decyzję, które zakończenie wybrać. Pierwsze oznaczać będzie zakończenie wszystkich wątków, natomiast drugie otworzy drogę na sezon 3.

CBS oprócz "zwykłej" oglądalności odnotowało blisko milion ludzi którzy oglądali serial za pośrednictwem oficjalnej strony serialu oraz nagrywali "Jericho" za pośrednictwem DVR (Digital Video Recorder). Jednak słaba widownia przez ostatnie dwa tygodnie może sprawić, że fani "Jericho" znów będą musieli walczyć o realizację kolejnego sezonu.

Ostatnio na oficjalnym forum "Jericho" jeden z fanów oskarżył stację CBS za umieszczenie 'show' w zbyt późnym paśmie programowym, i chyba rzeczywiście emisja Jericho o godzinie 10 w nocy nie przyciąga zbyt wielu widzów.
takie supernatural ma duzo mniejsza widownie a 4 sezon zostal zapowiedziany, ale pewnie koszta krecenia obu seriali sa rozne, szkoda troche Jericho, cos czytalem ze ma powstac jakis miniserial o Hawkinsie, akcja ma miec miejsce przed atakami
agaczu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: agaczu »

dla zainteresowanych. według http://www.telemagazyn.pl dzisiaj o 00.35 pierwsze 2 odcinki ;)
Macko123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Macko123 »

CBS wyprodukowało już 6 odcinków. :grin:
Ciekaw jestem co scenarzyści wymyślili :D
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

nie wiem jak on chca zamknac cala historie w tym ostatnim 7 odcinku ktory przed nami, pewnie znowu urwia jak z pierwszym sezonem.
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Wszystko zależy, czy dostaną zgodę na kontynuację. Z tego, co wyczytałem w sieci, mają dwie opcje możliwe: zakończyć całkowicie lub wyemitować odcinek, który będzie przejściem do kolejnego sezonu. Wszystko oczywiście rozbija się o oglądalność, a ta nie jest specjalnie wysoka. A przynajmniej nie taka, na jaką liczyli pewnie szefowie stacji po tych protestach fanów.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

http://tv.ign.com/articles/861/861356p1.html

to juz jest koniec, nie ma juz nic...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Nie smuciłbym się tak, bo przynajmniej będzie to jeden z niewielu nowych seriali z sensownym zamknięciem, bo - jak rozumiem - wyemitują te zakończenie definitywne. A przyznam, że te nowe odcinki nie są szczególnie porywające - nie że złe, ale... :)
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Szkoda, naprawdę szkoda dobrego serialu. Z drugiej jednak strony, jeśli miałby się z niego zrobić drugi Prison Break, to lepiej, jeśli skończy się teraz.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Bostonq pisze:Nie smuciłbym się tak, bo przynajmniej będzie to jeden z niewielu nowych seriali z sensownym zamknięciem, bo - jak rozumiem - wyemitują te zakończenie definitywne. A przyznam, że te nowe odcinki nie są szczególnie porywające - nie że złe, ale... :)
nie jestem za przeciaganiem seriali w nieskonczonosc ale jeden odcinek to troche malo moim zdaniem na zamkniecie glownego watku
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

mogliby chociaz dociagnaz do 9 - 13 odcinków :-) mi prznajmniej tyle sie spodobalo bo ponownie sie wkrecilem :D
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

informacja z filmweb

"

Jak informowaliśmy na stronach Filmwebu, stacja CBS zgodnie z przewidywaniami po raz drugi zdjęła z anteny serial "Jericho". Tym razem na dobre. Jednak Carol Barbee tchnęła wczoraj nieco nadziei w zrozpaczonych fanów.

Otóż serialem są podobno zainteresowane dwa inne stacje telewizyjne Sci Fi Channel i The CW. Nie jest zatem wykluczone, iż sezon trzeci powstanie i będzie on w pełni zasługiwał na miano serialu, nie to co w przypadku karłowatego pseudo-sezonu drugiego.
To jednak nie wszystko. Nie wykluczone, że zamiast lub obok kolejnej serii powstanie również film fabularny. Na razie nie wiadomo jednak kogo uda się z obsady utrzymać producentom. Ich kontrakty wygasają bowiem 15 czerwca. Nie jest jasne, czy po takiej walce o swe istnienie, aktorzy nie będą woleli przenieść się do innych, pewniejszych projektów."

juz sam niewiem czy to dobra czy zła wiadomosc :smile:
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Bostonq pisze:Nie smuciłbym się tak, bo przynajmniej będzie to jeden z niewielu nowych seriali z sensownym zamknięciem, bo - jak rozumiem - wyemitują te zakończenie definitywne
właśnie obejrzałam siódmy- ostatni odcinek Jericho...jak to ma być sensowne zakończenie, to ja jestem chińska cesarzowa :evil: Coś się skończyło, częściowo, a zaczęła inna historia- taka, którą można jeszcze opowiadać i opowiadac... przynajmniej kilka odcinków. Ale nie...głupie amerykańce :P
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Czyli znowu naiwnie uwierzyłem zapewnieniom producentów, ech... :-(
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Jednym słowem masakra :!: To ma być zakończenie? Teraz to dopiero się może dziać. Skończyli w takim momencie, gdzie przed serialem otworzyły się wielkie możliwości. 3 sezon mógłby być najlepszy. Kto wie, co mogłoby się wydarzyć :?: Serial nabrał jeszcze większego potencjału i szansy na rozwój. Mam nadzieję, że inna stacja go "przechwyci".
krisbaran
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: krisbaran »

A dla mnie ten 2 sezon, nie powinien sie wogole, ukazac...powinni to skonczyc na 1 sezonie...

zupelnie mi sie nie podobalo, przekombinowali, z tym zamachem stanu, przez jakas korporacje..., jakos nie lubie mieszac politycznych przeslanek, do seriali czysto rozrywkowych...wiem ze serial powstal dla amerykanow po 9/11 ale ja tego zupelnie nie czulem...

1 sezon, pamietam to bylo cos...zawsze ciekawosc, co moglo spowodowac wybuchy bomb...
Obrazek Obrazek
"Cztery jupitery, gdy zapada zmrok..."
bekas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bekas »

krisbaran -> wielkie dzieki za spoiler :evil:
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

krisbaran pisze:powinni to skonczyc na 1 sezonie...
Jakoś by to dziwnie wyglądało, tak jakby przerwać odcinek w połowie. mogliby skończyć gdyby zrobili dłuższy 1 season ;)
krisbaran pisze:zupelnie mi sie nie podobalo
mnie też dlatego na razie nie oglądam
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Wiem, że to się kwalifikuje na warna, ale wth...
Co z Jericho Season2 asd? Bedzie to wogóle wydane(kiedy?), czekam na to, i myślę, że nie tylko ja. Jeśli nie, to moglibyście to wcześniej oznajmić, to przełamałbym się i sciagnał 350MB...
PS Przepraszam za posta, ale nie mogłem się powstrzymać od zapytania :roll:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Nie ma sprawy. Po dyskusji na wyzszych szczeblach wynika ze to ja bede wystawiac :D
Ale najpierw 1. skoncze andromede 2. musza byc wszystkie napisy do JEricho2.
Milego

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ