Wątpie choć nigdy nie wiadomo może ktoś się zdecyduje, ale chyba jednak ktoś kto bedzie to uploadował to poczeka. Takie moje zdanie.
Edit:
Tym czasem filmweb fajną wiadomość wstawił na swoją stronę: [quote]http://www.filmweb.pl/Piraci+ju%C5%BC+widzieli+drugi+sezon+%22Jericho%22,News,id=40210[/quote]
Jutro premiera drugiego sezonu. I tu pojawia się moje pytanie (nie, nie jest to 'źle widziane' 'kiedy będzie odcinek w asd?????'): czy w planach jest zamieszczanie kolejnych odcinków na bieżąco - pojedynczo, czy pojawi się jeden torrent z całym sezonem po jego zakończeniu? Kilka dni poczekać na przekonwertowaną wersję to nie problem, ale 7 tygodni na cały sezonik to już troszkę kłopot .
Jutro premiera drugiego sezonu. I tu pojawia się moje pytanie (nie, nie jest to 'źle widziane' 'kiedy będzie odcinek w asd?????'): czy w planach jest zamieszczanie kolejnych odcinków na bieżąco - pojedynczo, czy pojawi się jeden torrent z całym sezonem po jego zakończeniu? Kilka dni poczekać na przekonwertowaną wersję to nie problem, ale 7 tygodni na cały sezonik to już troszkę kłopot ;) .
Ja oglądałem 3 odc przedpremierowe, ale żeby mnie powaliło na kolana to nie powiem. Nie będę spoilerowal żeby nie popsuć wam zabawy
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
[quote="zmora"]Ja oglądałem 3 odc przedpremierowe, ale żeby mnie powaliło na kolana to nie powiem. Nie będę spoilerowal żeby nie popsuć wam zabawy :)[/quote]
faktniepowalaja alebyly ciekawe i dobrzesie ogladalo :-)
jak narazie obejrzałem pierwszy odcinek, pozostałe czekaja,
zawiodłem sie na pierwszym odcinku i jakos nie moge sie zmusic do kolejnych
mam nadziejej ze sie rozkreci jakos pozniej
z tego co wiem ogladalnosc pierwszego odcinka była kiepska
jak narazie obejrzałem pierwszy odcinek, pozostałe czekaja, zawiodłem sie na pierwszym odcinku i jakos nie moge sie zmusic do kolejnych mam nadziejej ze sie rozkreci jakos pozniej z tego co wiem ogladalnosc pierwszego odcinka była kiepska
Mogłby ktoś (tak dla formalności) napisać czy Jericho2 bedzie w asd odc po odc, lub jednorazowo caly sezon, czy poprostu nie przewidujecie tego umieszczac w swojej bogatej ofercie ?
Mogłby ktoś (tak dla formalności) napisać czy Jericho2 bedzie w asd odc po odc, lub jednorazowo caly sezon, czy poprostu nie przewidujecie tego umieszczac w swojej bogatej ofercie :smile: ?
Biorąc pod uwagę niewielką ilość odcinków, należy liczyć się z tym, że ukaże się jako paczka, przez wzgląd na jej potencjalnie dłuższą żywotność. A i jakoś zdaje się nikogo póki co nie powaliło, więc i presji przeogromnej nie ma, niestety. A szkoda.
Biorąc pod uwagę niewielką ilość odcinków, należy liczyć się z tym, że ukaże się jako paczka, przez wzgląd na jej potencjalnie dłuższą żywotność. A i jakoś zdaje się nikogo póki co nie powaliło, więc i presji przeogromnej nie ma, niestety. A szkoda.
Szczerze mówiąc zauważyłem, że seriale dużo lepiej się ogląda po co najmniej kilka epizodów, a najlepiej cały sezon szczególnie, gdy jest dużo przerywników. Więc jestem całkowicie za pełnym sezonem na raz.
Szczerze mówiąc zauważyłem, że seriale dużo lepiej się ogląda po co najmniej kilka epizodów, a najlepiej cały sezon szczególnie, gdy jest dużo przerywników. Więc jestem całkowicie za pełnym sezonem na raz.
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16