Witam czy moze ktos sie z Was orientuje jak sie przedstawia z premierami nowych seriali w lutym i marcu na axn/axn crime/axn sci-fi/fox life/hbo/hbo 2/hbo comedy/canal + ? Chodzi mi o konkretna date emisji seriali. Wiem ze ma byc w marcu na axn nowe CSI ale ktorego dokladnie ? Tak samo dowiedzialem sie ze na foxlife maja byc sezon 4 chirirgow i bracia i siostry oraz brzydula betty nowe sezony tylko kiedy ? oraz jakie inne jeszcze fajne seriale wejda w tych telewizjach w najblizszym czasie ? oczywiscie piszac luty mam na mysli od dzisiaj do konca lutego
Witam czy moze ktos sie z Was orientuje jak sie przedstawia z premierami nowych seriali w lutym i marcu na axn/axn crime/axn sci-fi/fox life/hbo/hbo 2/hbo comedy/canal + ? Chodzi mi o konkretna date emisji seriali. Wiem ze ma byc w marcu na axn nowe CSI ale ktorego dokladnie ? Tak samo dowiedzialem sie ze na foxlife maja byc sezon 4 chirirgow i bracia i siostry oraz brzydula betty nowe sezony tylko kiedy ? oraz jakie inne jeszcze fajne seriale wejda w tych telewizjach w najblizszym czasie ? oczywiscie piszac luty mam na mysli od dzisiaj do konca lutego ;)
AXN już emituje 8 sezon CSI. Od marca pojawią się najnowsze sezony CSI: NY i Miami oraz prawdopodobnie nowy serial Reaper.
W AXN Sci Fi lutowe nowości to dwa seriale anime - Blood+ oraz Death Note emitowane w soboty i niedziele po wieczornym filmie.
28 lutego Canal+ rozpoczyna emisję Pushing Daisies.
Tyle na szybko z pamięci. Więcej informacji odnośnie marcowych nowości powinno się pojawić już wkrótce więc trzeba poczekać.
AXN już emituje 8 sezon CSI. Od marca pojawią się najnowsze sezony CSI: NY i Miami oraz prawdopodobnie nowy serial Reaper. W AXN Sci Fi lutowe nowości to dwa seriale anime - Blood+ oraz Death Note emitowane w soboty i niedziele po wieczornym filmie.
28 lutego Canal+ rozpoczyna emisję Pushing Daisies.
Tyle na szybko z pamięci. Więcej informacji odnośnie marcowych nowości powinno się pojawić już wkrótce więc trzeba poczekać.
Tutaj rozmawiamy o polskich stacjach a nie tych w USA.
Wiadomo już co będzie na AXN.
CSI: Miami i CSI: NY od 6 marca w czwartki od 21.
Reaper (Żniwiarz) od 23 marca w niedziele.
Miniseriale Rose Red (Czerwona Róża) oraz Storm Of The Century (Sztorm stulecia) w soboty.
[quote="Ahmed"]Knight Rider jest :) jak narazie pilot[/quote] Tutaj rozmawiamy o polskich stacjach a nie tych w USA.
Wiadomo już co będzie na AXN. CSI: Miami i CSI: NY od 6 marca w czwartki od 21. Reaper (Żniwiarz) od 23 marca w niedziele. Miniseriale Rose Red (Czerwona Róża) oraz Storm Of The Century (Sztorm stulecia) w soboty.