Premiery nowych seriali w lutym/marcu

Historyczne posty.
ogame
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Premiery nowych seriali w lutym/marcu

Post autor: ogame »

Witam czy moze ktos sie z Was orientuje jak sie przedstawia z premierami nowych seriali w lutym i marcu na axn/axn crime/axn sci-fi/fox life/hbo/hbo 2/hbo comedy/canal + ? Chodzi mi o konkretna date emisji seriali. Wiem ze ma byc w marcu na axn nowe CSI ale ktorego dokladnie ? Tak samo dowiedzialem sie ze na foxlife maja byc sezon 4 chirirgow i bracia i siostry oraz brzydula betty nowe sezony tylko kiedy ? oraz jakie inne jeszcze fajne seriale wejda w tych telewizjach w najblizszym czasie ? oczywiscie piszac luty mam na mysli od dzisiaj do konca lutego ;)

Pozdrawiam
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

AXN już emituje 8 sezon CSI. Od marca pojawią się najnowsze sezony CSI: NY i Miami oraz prawdopodobnie nowy serial Reaper.
W AXN Sci Fi lutowe nowości to dwa seriale anime - Blood+ oraz Death Note emitowane w soboty i niedziele po wieczornym filmie.

28 lutego Canal+ rozpoczyna emisję Pushing Daisies.

Tyle na szybko z pamięci. Więcej informacji odnośnie marcowych nowości powinno się pojawić już wkrótce więc trzeba poczekać.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

z tego co wiem to już w marcu startuje 4 sezon LOST na AXN ale dokładnie nie wiem kiedy.
Ahmed
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Ahmed »

Knight Rider jest :) jak narazie pilot
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Ej, Ahmed (nie przypadkiem Achmed powinno być?). Jesteś botem?
Pytam poważnie.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Ahmed pisze:Knight Rider jest :) jak narazie pilot
Tutaj rozmawiamy o polskich stacjach a nie tych w USA.

Wiadomo już co będzie na AXN.
CSI: Miami i CSI: NY od 6 marca w czwartki od 21.
Reaper (Żniwiarz) od 23 marca w niedziele.
Miniseriale Rose Red (Czerwona Róża) oraz Storm Of The Century (Sztorm stulecia) w soboty.

Na AXN Sci Fi od 25 marca Tripping the rift.

Więcej na primetime.blox.pl.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

W marcu na Universal Channel dwa bardzo ciekawe seriale: Rzym i John from Cincinnati.

W kwietniu na AXN:
Lost sezon 4
Criminal Minds sezon 3
House sezon 2

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ