Outcasts [bbc 2010]
-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Tak dla porządku chciałbym dodać, że Defying Gravity tyż zostało skasowane. Sam Outcasts jest trochę nowatorskim podejściem. A może naprawdę staliśmy się społeczeństwem konsumpcyjnym. Nie mówię, że nie oglądałem Medium czy parę innych. Tylko zaczyna upadać to co nie jest masowe.
A Caprica niech spoczywa w spokoju. Podobnie jak Prison Break. Jest jakaś granica między medialnym wyreklamowaniem a faktyczną zawartością.2rock pisze:Podobna sytuacja jak z Capricą: za "ambitne" dla zwykłego widza, naprawdę szkoda...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
A ja mam troszkę inne zdanie niż większość.
Osobiście serial mnie nie zachwycił. Słabo zarysowane postacie, brak wciągającej akcji, brak "klimatu".
Aktorzy jakoś mnie nie przekonali do siebie (wyjątek to prezydent Tate).
Zbyt mało efektów specjalnych a za dużo problemów ludzkich i rodzinnych.
Na przykład
Na plus można zaliczyć dobre zdjęcia i świetne plenery no i niezłą scenografie..
Jeśli by dalej leciał to pewnie bym oglądał ale po kasacji nie płakałem.
Może taka a nie inna opinia o tym serialu bierze się z tego że ciągle siedzi mi w głowie porównanie do świetnej Earth 2.
Osobiście serial mnie nie zachwycił. Słabo zarysowane postacie, brak wciągającej akcji, brak "klimatu".
Aktorzy jakoś mnie nie przekonali do siebie (wyjątek to prezydent Tate).
Zbyt mało efektów specjalnych a za dużo problemów ludzkich i rodzinnych.
Na przykład
Spoiler:
Jeśli by dalej leciał to pewnie bym oglądał ale po kasacji nie płakałem.

Może taka a nie inna opinia o tym serialu bierze się z tego że ciągle siedzi mi w głowie porównanie do świetnej Earth 2.
-
X-asd
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- Kontakt:
Re: Outcasts [bbc 2010]
Wrzuciłem na nowo dla przypomnienia - to jeden z lepszych seriali z gatunku sci-fi.
Niestety był za ambitny i mało w nim było scenek ze świetlnymi laserami i efektywnych scen latających statków kosmicznych dlatego dostał cancela
Ale uważam, że i tak warto oglądnąć! - polecam
Niestety był za ambitny i mało w nim było scenek ze świetlnymi laserami i efektywnych scen latających statków kosmicznych dlatego dostał cancela

Ale uważam, że i tak warto oglądnąć! - polecam

-
delta1908
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: The Shield
A na mnie nie wywarł jakiegoś większego wrażenia, ale w sumie wielkim fanem s-f nie jestem. Oglądałem tylko dlatego, że nie było tych wszystkich laserowych gadżetów
Jak dla mnie serial do obejrzenia i zapomnienia, chociaż zostawili nas z niezłym cliffem na koniec.

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Outcasts moze nie jest jakims dzielem sztuki, ale jest calkiem przyzwoitym serialem z gatunku SF.
Jak na brytyczykow przystalo oczywiscie akcja skupiala sie w duzej mierze na relacjach m. bohaterami, aczkolwiek byly tez pewne tajemnice "wyzszego rzedu" - niestety nie rozwiazane ze wzgledu na cancela. Pomimo ograniczen budzetowych bylo tez troche calkiem przyzwoitych efektow specjalnych - szczegolnie na poczatku i koncu sezonu.
Osobiscie zaluje cancela dla tego serialu.
Jak na brytyczykow przystalo oczywiscie akcja skupiala sie w duzej mierze na relacjach m. bohaterami, aczkolwiek byly tez pewne tajemnice "wyzszego rzedu" - niestety nie rozwiazane ze wzgledu na cancela. Pomimo ograniczen budzetowych bylo tez troche calkiem przyzwoitych efektow specjalnych - szczegolnie na poczatku i koncu sezonu.
Osobiscie zaluje cancela dla tego serialu.
Oceń ten serial