Podobnie jak wszyscy w 10 minut obejrzałem chyba jeden z większych gniotów tego sezonu, nie dziwię się że w tym przypadku go skasowali, ciekawi mnie jak coś takiego mogło wejść na antenę , dziwne mają gusta w Stanach hehe
Podobnie jak wszyscy w 10 minut obejrzałem chyba jeden z większych gniotów tego sezonu, nie dziwię się że w tym przypadku go skasowali, ciekawi mnie jak coś takiego mogło wejść na antenę , dziwne mają gusta w Stanach hehe
Zależy kto co lubi.
Pilot serialu Past Life był o niebo lepszy (dla mnie) niż Grey's Anatomy (widziałem kilka odcinków) a popatrz - już 6-ty sezon leci
Zależy kto co lubi. Pilot serialu Past Life był o niebo lepszy (dla mnie) niż Grey's Anatomy (widziałem kilka odcinków) a popatrz - już 6-ty sezon leci :P
Bardziej pasowałoby by mi porównanie do warehouse 13 na przykład, ale znając twoją niechęć do GA, niech ci będzie. Też sie cieszę że to koniec, przypominij mi w grudniu xvidasd żeby dopisać serial do listy największych gniotów 2010 , ciekawe czy jakis inny serial go przebije
Bardziej pasowałoby by mi porównanie do warehouse 13 na przykład, ale znając twoją niechęć do GA, niech ci będzie. Też sie cieszę że to koniec, przypominij mi w grudniu [b]xvidasd[/b] żeby dopisać serial do listy największych gniotów 2010 :smile: , ciekawe czy jakis inny serial go przebije :)