Komunikator

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Komunikator

Post autor: Brita_ »

Jaki mozecie polecic komunikator, ktory nie pogryzie sie z Vista??
GG choc bardzo lubie nie bardzo daje rade i ciagle mi zdycha
Macie jakies pomysły jaki byłby dobry??
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

Miranda - IMO najlepszy komunikator pod słońcem, tylko wymaga dużo czasu na skonfigurowanie. Jeśli nie masz czasu na konfigurację, to zawsze możesz ściągnąć gotową paczkę z Mirką i pluginami z internetu.

Konnekt - fajny komunikator, ale od bardzo dawna nie rozwijany.

Jeśli coś mi się przypomni to napiszę.

A, czego wymagasz od komunikatora? Zależy Ci na ładnym wyglądzie czy to obojętne?
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Nie ukrywam, ze wyglad moglby byc ladny, ale nie koniecznie.
Najbardziej zalezy mi na tym aby dobrze dzialal na Viscie
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Oby dwa, które poleciłem współpracują z Vistą. ;)

Jeśli chcesz, to mogę Ci podesłać screena z wyglądem mojego komunikatora. Na PW.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Jak mozesz to podeślij i jeszcze linka do tej mirandy, takiego zebym mogla sciagnac i nie musiala juz nic konfigurowac :D
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

Możliwe, że AQQ wejdzie, ale ktoś musiałby sprawdzić. No o ile już nie znalazłaś dobrego koma ;)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Ja od paru dobrych lat mam konnekta. Na Viście śmiga aż miło :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No ja właśnie też, nie przyznawałem się, bo myślałem, że tego już nikt nie używa. Nie jest rozwijany, zatrzymał się w miejscu, ale nijak nie jestem w stanie przyzwyczaić się do czegoś innego :) A tu proszę, są inni, kolekcjonerzy "antyków" :) Generalnie jest fajny, ale np. ostatnio znowu siadło wysyłanie sms na orange, co jakby trochę irytuje. Więc w sumie w ciemno, to bym nie polecał :)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Fakt, smsy padły ostatnio, ale ogólnie konnekt jako komunikator spisuje się świetnie, też próbowałam innych, ale przyzwyczajenie robi swoje :)

Rozwijany nie jest, ale działa i tak, więc nie ma na co narzekać :D
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Bostonq pisze:No ja właśnie też, nie przyznawałem się, bo myślałem, że tego już nikt nie używa. Nie jest rozwijany, zatrzymał się w miejscu, ale nijak nie jestem w stanie przyzwyczaić się do czegoś innego :) A tu proszę, są inni, kolekcjonerzy "antyków" :) Generalnie jest fajny, ale np. ostatnio znowu siadło wysyłanie sms na orange, co jakby trochę irytuje. Więc w sumie w ciemno, to bym nie polecał :)
Ja tez tak mam, staralam sie przyzwyczaic do roznych innych, wspomniana miranda, AQQ, nowe gg, ale jak dla mnie zbyt krzykliwe, za duzo zbednych opcji, komunikator powinien byc prosty, przejrzysty a jesli musze sie wpatrywac w okienko rozmowy doszukujac sie slow to znaczy ze to nie dla mnie, dlatego ciagle mam stara wersje GG i jakby nie to, ze ciagle mi fika odkad mam viste to nawet nie pomyslalabym o zmianie....

Konnekt staram sie zainstalowac jednak ciagle wyskakuje mi jakis blad krytyczny i wywala mnie z instalacji... nie wiem dlaczego tak sie dzieje...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Może tu coś się znajdzie: http://www.konnekt.info/forum/index.php?showtopic=8112

Chyba nie wszystkim Konnekt działa dobrze na viście, niestety. To jest jednak stary program, choć właśnie bardzo przejrzysty, bez reklam, wygodny :)
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Chyba nie wszystkim Konnekt działa dobrze na viście, niestety. To jest jednak stary program, choć właśnie bardzo przejrzysty, bez reklam, wygodny
Gadu gadu też może być bez reklam. :)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ