Jaki mozecie polecic komunikator, ktory nie pogryzie sie z Vista??
GG choc bardzo lubie nie bardzo daje rade i ciagle mi zdycha
Macie jakies pomysły jaki byłby dobry??
Jaki mozecie polecic komunikator, ktory nie pogryzie sie z Vista?? GG choc bardzo lubie nie bardzo daje rade i ciagle mi zdycha Macie jakies pomysły jaki byłby dobry??
Miranda - IMO najlepszy komunikator pod słońcem, tylko wymaga dużo czasu na skonfigurowanie. Jeśli nie masz czasu na konfigurację, to zawsze możesz ściągnąć gotową paczkę z Mirką i pluginami z internetu.
Konnekt - fajny komunikator, ale od bardzo dawna nie rozwijany.
Jeśli coś mi się przypomni to napiszę.
A, czego wymagasz od komunikatora? Zależy Ci na ładnym wyglądzie czy to obojętne?
Miranda - IMO najlepszy komunikator pod słońcem, tylko wymaga dużo czasu na skonfigurowanie. Jeśli nie masz czasu na konfigurację, to zawsze możesz ściągnąć gotową paczkę z Mirką i pluginami z internetu.
Konnekt - fajny komunikator, ale od bardzo dawna nie rozwijany.
Jeśli coś mi się przypomni to napiszę.
A, czego wymagasz od komunikatora? Zależy Ci na ładnym wyglądzie czy to obojętne?
No ja właśnie też, nie przyznawałem się, bo myślałem, że tego już nikt nie używa. Nie jest rozwijany, zatrzymał się w miejscu, ale nijak nie jestem w stanie przyzwyczaić się do czegoś innego A tu proszę, są inni, kolekcjonerzy "antyków" Generalnie jest fajny, ale np. ostatnio znowu siadło wysyłanie sms na orange, co jakby trochę irytuje. Więc w sumie w ciemno, to bym nie polecał
No ja właśnie też, nie przyznawałem się, bo myślałem, że tego już nikt nie używa. Nie jest rozwijany, zatrzymał się w miejscu, ale nijak nie jestem w stanie przyzwyczaić się do czegoś innego :) A tu proszę, są inni, kolekcjonerzy "antyków" :) Generalnie jest fajny, ale np. ostatnio znowu siadło wysyłanie sms na orange, co jakby trochę irytuje. Więc w sumie w ciemno, to bym nie polecał :)
Bostonq pisze:No ja właśnie też, nie przyznawałem się, bo myślałem, że tego już nikt nie używa. Nie jest rozwijany, zatrzymał się w miejscu, ale nijak nie jestem w stanie przyzwyczaić się do czegoś innego A tu proszę, są inni, kolekcjonerzy "antyków" Generalnie jest fajny, ale np. ostatnio znowu siadło wysyłanie sms na orange, co jakby trochę irytuje. Więc w sumie w ciemno, to bym nie polecał
Ja tez tak mam, staralam sie przyzwyczaic do roznych innych, wspomniana miranda, AQQ, nowe gg, ale jak dla mnie zbyt krzykliwe, za duzo zbednych opcji, komunikator powinien byc prosty, przejrzysty a jesli musze sie wpatrywac w okienko rozmowy doszukujac sie slow to znaczy ze to nie dla mnie, dlatego ciagle mam stara wersje GG i jakby nie to, ze ciagle mi fika odkad mam viste to nawet nie pomyslalabym o zmianie....
Konnekt staram sie zainstalowac jednak ciagle wyskakuje mi jakis blad krytyczny i wywala mnie z instalacji... nie wiem dlaczego tak sie dzieje...
[quote="Bostonq"]No ja właśnie też, nie przyznawałem się, bo myślałem, że tego już nikt nie używa. Nie jest rozwijany, zatrzymał się w miejscu, ale nijak nie jestem w stanie przyzwyczaić się do czegoś innego :) A tu proszę, są inni, kolekcjonerzy "antyków" :) Generalnie jest fajny, ale np. ostatnio znowu siadło wysyłanie sms na orange, co jakby trochę irytuje. Więc w sumie w ciemno, to bym nie polecał :)[/quote] Ja tez tak mam, staralam sie przyzwyczaic do roznych innych, wspomniana miranda, AQQ, nowe gg, ale jak dla mnie zbyt krzykliwe, za duzo zbednych opcji, komunikator powinien byc prosty, przejrzysty a jesli musze sie wpatrywac w okienko rozmowy doszukujac sie slow to znaczy ze to nie dla mnie, dlatego ciagle mam stara wersje GG i jakby nie to, ze ciagle mi fika odkad mam viste to nawet nie pomyslalabym o zmianie....
Konnekt staram sie zainstalowac jednak ciagle wyskakuje mi jakis blad krytyczny i wywala mnie z instalacji... nie wiem dlaczego tak sie dzieje...
[quote]Chyba nie wszystkim Konnekt działa dobrze na viście, niestety. To jest jednak stary program, choć właśnie bardzo przejrzysty, [b]bez reklam[/b], wygodny [/quote] Gadu gadu też może być bez reklam. :)