Heroes

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie
youtube Warszawa

Post autor: An25driu »

Kto jeszcze nie widział to zapraszam na Heroes Season2 Obrazek
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

jestem aktualnie po 5 odcinkach pierwszego sezonu i jak narazie mile mnie ten serial zaskoczyl, a Hiro to sie chyba nie da nie lubic, swietna postac.
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

serial jest swietny, z odcinka na odcinek wciaga coraz bardziej, szkoda ze na skutek strajku 2 sezon skonczył sie wczesniej.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

pierwszy sezon - mistrzostwo, lubie klimaty mutantow, ale tu to wyglada realistyczniej niz w takich x-menach gdzie wszyscy biegaja w rajtuzach i innych kostiumach.

drugi juz mnie tak nie wciagnal, ale zwale to na strajk scenarzystow i brak polowy sezonu
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Pojawił sięteaser do trzeciego sezonu, który w międzyczasie zyskał podtytuł Villains:

W zasadzie jedyne co mówi, to tyle że teraz każdy może być "tym dobrym" lub "tym złym" i że odcinek premierowy będzie trwał 3 godziny :shock:
Nie wiem tylko czy tego samego dnia, czy też coś na zasadzie premiery 24 (2x2 odcinki dzień po dniu), albo finału 4-ego sezonu Losta (1 odcinek + 2 kolejne za tydzień).
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

batman2k3 pisze:który w międzyczasie zyskał podtytuł Villains:
od koncowki 2 sezonu juz to wiadomo ;)
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Widziałem taki niby trailer do tego Villains, może bedzie warto zobaczyć przed 3 sezonem. Tak w ogóle to wie ktos ile nowy sezon ma zaplanowanych odcinków?? Żeby nie wyskoczyli z 10 czy 12 epkami ;)
slayer
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: slayer »

@dominogal: 3 sezon ma liczyć podobno 25 odcinków :)
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Przed państwem, przynajmniej tymi którzy nie widzieli zwiastun sezonu nr.3 http://pl.youtube.com/watch?v=fJxBw3uc5cU :!:

Zwiastun pokazuje że będzie się działo, oj bedzie :D Oczywista sprawa że trailery to zlepki super momentów, jednak wierze że w przypadku Herosów jaki trailer taki i caly sezon.
orestblod
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: orestblod »

niezly zwiastun :)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

chyba juz jest nowy odcinek, mam nadzieje ze to nie fake
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Shen pisze:chyba juz jest nowy odcinek, mam nadzieje ze to nie fake
to nei jest odcinek

Kod: Zaznacz cały

"Before the third season premiere, a brief recap of Seasons 1 and 2 and
interviews with the cast at the premiere party is shown."
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Shen
Wskaż do odpowiedzi

dzieki za info, cos mnie zmylil ten numer odcinka 00
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

hmmm z odcinka podsumowujace nic nowego sie nie dowiemy :D trzeba poczekac do ranka na 1 epizod,który przyniesie wiele nowych zagadek :D bedzie sie dzialo :D
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

a nawet na 2 pierwsze epizody :D
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

Ale można by go było też wstawić, żeby przypomnieć sobie kilka rzeczy z poprzednich sezonów, bo wiele wątków już z głowy uleciało...

EDIT:
Są już polskie napisy do odcinka 3x00
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

3x00 można sobie spokojnie odpuścić, bo to takie typowe głupie amerykańskie podkręcanie atmosfery - jednym słowem reklama, gdzie jedynie warte uwagi są kilku-sekundowe sneak peeki i chyba z 2 krótkie materiały o efektach specjalnych. Nie jest to żadne przypomnienie wydarzeń, no chyba że ktoś zapomniał o tym że Peter i Nathan to bracia. Krótko - strata czasu.

Co do 3x01-02: jest pomysł na główną oś fabularną i dzieję się sporo, co daje dużą nadzieję na to że w przyszłości będzie równie dobrze. Oby tylko błędy z 2. sezonu się nie powtórzyły (pomijam żenujące zakończenie spowodowane strajkiem). Dopiero co obejrzałem ostatnio sezon The Wire (modlę się o szósty), a tu nagle
Spoiler:
Jest dosyć brutalnie - w zasadzie, to nie pamiętam takiego odcinka w którym by było tyle krwi i akcji w stylu "popatrzymy sobie jak wygląda mózg w otwartej czasce" - Hannibal się kłania, zresztą nawet jest małe nawiązanie w dialogu. Kolejny raz YouTube miał product placement.

Na zakończenie, trochę konkretniej, kilka obaw - czasem mam wrażenie, że postaci, zwłaszcza tych z nadnaturalnym umiejętnościami, jest za dużo. Do tego dochodzi fakt, że scenarzyści inspirują się znakomitym serialami z Ameryki Południowej, przez co już sam się gubię kto jest czyi ojcem itp. Podejrzewam zresztą, że nie raz w ten sposób będę zaskakiwany. Ostatnia rzecz, to podróże w czasie - tutaj łatwo wpaść w "dziurę". Łatwo się będzie w tym pogubić, jeśli co odcinek ktoś będzie (cytując Dr. Emmetta Browna) "zaburzał kontinuum czasoprzestrzenne".

W każdym razie cieszę się, że Heroes wraca i trzymam kciuki za niego (sam muszę przyznać, że to brzmi debilno-infantylnie).
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

No sezon zaczął się ciekawie. Szykuje się chyba bardzo dobry sezon, nie to co 2 (beznadziejny). Kilka ciekawych rzeczy sie bedzie działo, pojawiło sie juz kilka nowych postaci z mocami (niekoniecznie nowymi). Jedyne co mnie wkurza to te podróże w czasie, no qrde mozna sie nieźle pogubić w tym :P.
Spoiler:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

batman2k3 pisze: W każdym razie cieszę się, że Heroes wraca i trzymam kciuki za niego (sam muszę przyznać, że to brzmi debilno-infantylnie).
Ależ ja czynię to samo, więc jakoś tę infantylność da się znieść ;)

Podobał mi się początek sezonu, w sumie w dwóch odcinkach jest ciekawiej, niż w całym drugim sezonie. Co prawda, brakuje mi trochę tej atmosfery z pierwszego, kiedy wszystkiego było mniej, ale za to bardziej tajemniczo. Jeszcze raz się potwierdza zasada, że więcej wrażeń wcale nie gwarantuje lepszej zabawy. Liczy się jakość :)
Spoiler:
Generalnie, jest dobrze, choć te zamieszanie może przerodzić się w bałagan. Wierzę jednak, że twórcy mają sensowny pomysł na domknięcie całości. Wiarę opieram na pierwszym sezonie, zwątpienie na drugim :)

No i żółw. Boski :)
slayer
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: slayer »

przepraszam za pytanie ale ciekawy jestem i pewnie sporo innych osób też, czy ktoś planuje wystawić ten sezon ?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ