The Offer [Paramount+]

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
Skalpel
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: The Sopranos
Kontakt:

USA The Offer [Paramount+]

Post autor: Skalpel »

Hollywoodzki producent Albert Ruddy pracuje nad realizacją jednego z, jak się potem okaże, najsłynniejszych filmów na świecie - "Ojca Chrzestnego".
Jestem po 1 odcinku i serial jest znakomity :) świetnie pokazuje nie tylko kulisy powstania najbardziej znanego filmu gangsterskiego w historii kina ale również Hollywood a właściwie pracę w wytwórni Paramount. Do tego dochodzi mafia, która nie za bardzo życzy sobie rozgłosu na dużym ekranie :D Warto!

streamus
Wskaż do odpowiedzi

The Offer [Paramount+]

Post autor: streamus »

10/10 i serduszko, genialny serial.

Oglądam i piszczę jak mała dziewczynka. Czuję się jak dzieciak z Cinema Paradiso. Każdy z wątków jest super. Mogliby z 10 epów zmontować jeden film, który trwałby 10h i w 2023 zdobyłby bankowo Oscara.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2023, 15:32 przez streamus, łącznie zmieniany 1 raz.
marek żebrowski
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Ulubiony Serial: Homeland

The Offer [Paramount+]

Post autor: marek żebrowski »

Obejrzałem z wielką przyjemnością ,po prostu super .Zastanawia mnie tylko ile w tym serialu jest fikcji a ile prawdy .Choć jak pamiętam to o np. zatrudnienie Al Pacino czytałem że ktoś z mafii zadzwonił a i sam proces powstania filmu pokazany super .Tak jak wyżej 10/10
jacol.k1
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
Ulubiony Serial: Breaking Bad

The Offer [Paramount+]

Post autor: jacol.k1 »

Serial obejrzałem a teraz kończę czytać książkę, która niedawno ukazała się na naszym rynku. Jest to jedna z kilku napisanych książek o kulisach powstania "Ojca Chrzestnego". Większość elementów w serialu pokrywa się z tym w książce. Niektóre relacje bezpośrednich uczestników różnią się od siebie ale to po pierwsze upływ czasu a po drugie subiektywna ocena każdego nich. Wszystkim miłośnikom Ojca Chrzestnego polecam gorąco zarówno serial jak i książkę.
Awatar użytkownika
Skalpel
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
Ulubiony Serial: The Sopranos
Kontakt:

The Offer [Paramount+]

Post autor: Skalpel »

Serial znakomity. Dodam tylko, ze w ubiegłbym roku cała trylogia Ojca Chrzestnego doczekała się odreamasterowanej wersji w jakości UHD. Swojego czasu można było zakupić ją za małe pieniądze na iTunes. Warto odświeżyć sobie :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ