The Peripheral to adaptacja książki Williama Gibsona, twórcy cyberpanku.
Dwa ciągi czasowe w nieodległej i nieco dalszej przyszłości, rzeczywistość wirtualna, a także rzeczywistości alternatywne.
Za tym wszystkim kryje się jakaś tajemnicza intryga.
Książki nie znam, ale serial zapowiada się bardzo interesująco.
The Peripheral to adaptacja książki Williama Gibsona, twórcy cyberpanku. Dwa ciągi czasowe w nieodległej i nieco dalszej przyszłości, rzeczywistość wirtualna, a także rzeczywistości alternatywne. Za tym wszystkim kryje się jakaś tajemnicza intryga. Książki nie znam, ale serial zapowiada się bardzo interesująco.
Ciekaw jestem co wyjdzie z tego serialu, bo zapowiada się naprawdę interesująco. Mam tylko nadziej, że nie będzie tu przerostu formy nad treścią.
Na razie z obejrzeniem się wstrzymam, aż pojawi się więcej odcinków.
Ciekaw jestem co wyjdzie z tego serialu, bo zapowiada się naprawdę interesująco. Mam tylko nadziej, że nie będzie tu przerostu formy nad treścią. Na razie z obejrzeniem się wstrzymam, aż pojawi się więcej odcinków.
Opis:
Przyszłość, w której technologia subtelnie zmieniła społeczeństwo - kobieta odkrywa sekretne połączenie z alternatywną rzeczywistością, a także własną mroczną przyszłością.
Produkcja: USA, Gatunek: Sci-fi,Dramat,Thriller Obsada:
Chloë Grace Moretz ... Flynne Fisher
Gary Carr ... Wilf Netherton
Wygląda jak coś, co lubię, czyli rasowe s-f, więc zdecydowanie obejrzę co najmniej początek...
[b]Opis:[/b] Przyszłość, w której technologia subtelnie zmieniła społeczeństwo - kobieta odkrywa sekretne połączenie z alternatywną rzeczywistością, a także własną mroczną przyszłością.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Sci-fi,Dramat,Thriller [b]Obsada:[/b] Chloë Grace Moretz ... Flynne Fisher Gary Carr ... Wilf Netherton https://www.youtube.com/watch?v=WCZ7a_Lo3-o
Wygląda jak coś, co lubię, czyli rasowe s-f, więc zdecydowanie obejrzę co najmniej początek...