Aż mi się nie chce wierzyć, że ten serial nie ma wciąż wątku, chyba że wyszukiwarka go po prostu nie wyszukuje.
Co Robimy w Ukryciu to serial w formie mockumentary (fałszywego dokumentu), opowiadający o losach rodziny gamoniowatych wampirów i ich sługusa, zamieszkujących Staten Island. Genialne, krwawe i bardzo zabawne w jednym. Serial nie oszczędza żadnych świętości. Chyba jedynie Ash z Martwego Zła może się z tym serialem równać.
Świetna robota Jermaine'a Clementa i Taikiego Waititi, zresztą inspirowana ich filmem z 2014.
Czas leci, więc na HBO są już dostępne cztery sezony serialu. 5 i 6 jest już zamówiony.
Aż mi się nie chce wierzyć, że ten serial nie ma wciąż wątku, chyba że wyszukiwarka go po prostu nie wyszukuje. :D Co Robimy w Ukryciu to serial w formie mockumentary (fałszywego dokumentu), opowiadający o losach rodziny gamoniowatych wampirów i ich sługusa, zamieszkujących Staten Island. Genialne, krwawe i bardzo zabawne w jednym. Serial nie oszczędza żadnych świętości. Chyba jedynie Ash z Martwego Zła może się z tym serialem równać. Świetna robota Jermaine'a Clementa i Taikiego Waititi, zresztą inspirowana ich filmem z 2014. Czas leci, więc na HBO są już dostępne cztery sezony serialu. 5 i 6 jest już zamówiony.
Nadrobiłem 4 sezon, szybko idzie, wszak to tylko 20-minutowe odcinki.
I mimo faktu, że nadal bardzo dobrze się bawię What We Do in the Shadows, zaczynam mieć wrażenie, że coś zaczyna się przejadać. Chyba formuła serialu zaczyna się wyczerpywać, coraz trudniej twórcom zaskoczyć widza, a przed nami 5 i 6 sezon...
Oby twórcy za mocno tego nie przeciągnęli.
Nadrobiłem 4 sezon, szybko idzie, wszak to tylko 20-minutowe odcinki. I mimo faktu, że nadal bardzo dobrze się bawię What We Do in the Shadows, zaczynam mieć wrażenie, że coś zaczyna się przejadać. Chyba formuła serialu zaczyna się wyczerpywać, coraz trudniej twórcom zaskoczyć widza, a przed nami 5 i 6 sezon... Oby twórcy za mocno tego nie przeciągnęli.