Produkcja: USA Gatunek: Komedia Opis: Znacie takiego faceta, co robi wyłącznie złe rzeczy, a potem zastanawia się, czemu jego życie jest do bani? To byłem ja. Kiedykolwiek przytrafiło mi się coś dobrego, coś złego zawsze musiało mnie spotkać. Karma. Dzięki niej zdałem sobie sprawę, że muszę się zmienić. Zrobiłem listę wszystkich złych rzeczy, jakie zrobiłem. Teraz naprawię jedno po drugim, moje wszystkie przewinienia. Próbuję stać się lepszą osobą. Nazywam się Earl.
Przezabawna komedia! Ubaw gwarantowany!
[b]Produkcja:[/b] USA [b]Gatunek:[/b] Komedia [b]Opis:[/b] [i]Znacie takiego faceta, co robi wyłącznie złe rzeczy, a potem zastanawia się, czemu jego życie jest do bani? To byłem ja. Kiedykolwiek przytrafiło mi się coś dobrego, coś złego zawsze musiało mnie spotkać. Karma. Dzięki niej zdałem sobie sprawę, że muszę się zmienić. Zrobiłem listę wszystkich złych rzeczy, jakie zrobiłem. Teraz naprawię jedno po drugim, moje wszystkie przewinienia. Próbuję stać się lepszą osobą. Nazywam się Earl.[/i] Przezabawna komedia! Ubaw gwarantowany! [/quote]
Już wkrótce kolejne odcinki w wersji (XviD asd) :)
Rafalito pisze:Czy jest szansa, że ten serial będzie jeszcze w XviDasd?
Będzie w tym tygodniu na 90 %
W poniedziałek lecę po płyty nagrywam zbędny balast co mam na dysku, robię formata i od wtorku zabieram się za kompresję
Niestety wcześniej nie dam rady mam szkołę ( w weekend ) a w zwykły tydzień pracę ( miałem bo teraz już nie mam )
[quote="Rafalito"]Czy jest szansa, że ten serial będzie jeszcze w XviDasd?[/quote]
Będzie w tym tygodniu na 90 % :) W poniedziałek lecę po płyty nagrywam zbędny balast co mam na dysku, robię formata i od wtorku zabieram się za kompresję :) Niestety wcześniej nie dam rady mam szkołę ( w weekend ) a w zwykły tydzień pracę ( miałem bo teraz już nie mam :P )
Rafalito pisze:Czy jest szansa, że ten serial będzie jeszcze w XviDasd?
Będzie w tym tygodniu na 90 %
W poniedziałek lecę po płyty nagrywam zbędny balast co mam na dysku, robię formata i od wtorku zabieram się za kompresję
Niestety wcześniej nie dam rady mam szkołę ( w weekend ) a w zwykły tydzień pracę ( miałem bo teraz już nie mam )
Dzieki za info Nie wiedziałem, czy zainteresować się innymi wersjami - teraz już wiem i poczekam
[quote="Yogi_18"][quote="Rafalito"]Czy jest szansa, że ten serial będzie jeszcze w XviDasd?[/quote]
Będzie w tym tygodniu na 90 % :) W poniedziałek lecę po płyty nagrywam zbędny balast co mam na dysku, robię formata i od wtorku zabieram się za kompresję :) Niestety wcześniej nie dam rady mam szkołę ( w weekend ) a w zwykły tydzień pracę ( miałem bo teraz już nie mam :P )[/quote] Dzieki za info :) Nie wiedziałem, czy zainteresować się innymi wersjami - teraz już wiem i poczekam :)
Ja juz pobrałem wszystkie odc tzn brakuje mi 4 ale to kolega ma a sam dopiero co zaczołem oglądać ten serial Nie mogłem sie przekonać ale pobrałem pierwszy odcinek i juz sie nie musiałem do niczego przekonywać :mrgreen:
Ja juz pobrałem wszystkie odc tzn brakuje mi 4 ale to kolega ma a sam dopiero co zaczołem oglądać ten serial :D Nie mogłem sie przekonać ale pobrałem pierwszy odcinek i juz sie nie musiałem do niczego przekonywać :) :mrgreen:
Tak jak obiecałem, kolejne odcinki Earla w (XviD asd) ;)
Odcinki od 9 do 12 już powoli można ściągać ==> [url=http://www.torrentportal.com/torrents-details.php?id=1581723][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
żeby wiedzieć co kiedy leci zazwyczaj korzystam z tego:
Według tej stronki wczoraj leciał kolejny odcinek Earla, a dzisiaj powinien być w sieci - ale go nie ma :? czy może ktoś powiedzieć czy leciał on w TV czy nie :?:
żeby wiedzieć co kiedy leci zazwyczaj korzystam z tego: [url=http://www.pogdesign.co.uk/cat/][img]http://gordon.yoyo.pl/images/kalendarz.gif[/img][/url] Według tej stronki wczoraj leciał kolejny odcinek Earla, a dzisiaj powinien być w sieci - ale go nie ma :? czy może ktoś powiedzieć czy leciał on w TV czy nie :?:
Yogi_18 pisze::? czy może ktoś powiedzieć czy leciał on w TV czy nie :?:
u mnie na podstawowych kanalach z anteny (oczywiscie place ABONAMENT RADIOWY I TELEWIZYJNY) nie bylo
ale ASD + Yogi dadza rade - i nawet jak w sieci nie ma to dla nas - prostych ogladaczy sami zrobia ten odcinek
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2007, 09:15 przez sobiesky, łącznie zmieniany 2 razy.
[quote="Yogi_18"]:? czy może ktoś powiedzieć czy leciał on w TV czy nie :?:[/quote]
u mnie na podstawowych kanalach z anteny (oczywiscie place ABONAMENT RADIOWY I TELEWIZYJNY) nie bylo :P ale ASD + Yogi dadza rade - i nawet jak w sieci nie ma to dla nas - prostych ogladaczy sami zrobia ten odcinek :D
sie ma, wiadomo juz cos na temat kolejnych odcinkow??
Jakiś czas temu pokazał się ostatni odcinek tej serii
niestety od dłuższego czasu nie ma do niego polskich napisów
Jak tylko będą napisy to zaraz wrzucam do sieci bo odcinek mam już przygotowany
[quote]sie ma, wiadomo juz cos na temat kolejnych odcinkow?? [/quote]
Jakiś czas temu pokazał się ostatni odcinek tej serii :) niestety od dłuższego czasu nie ma do niego polskich napisów Jak tylko będą napisy to zaraz wrzucam do sieci bo odcinek mam już przygotowany ;)