Charmed

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

USA Charmed

Post autor: piotr_cebo »

Obrazek

Charmed Czarodziejki (1998-2006)

Kod: Zaznacz cały

Opis: Serial Charmed opowiada o trzech siostrach: Piper, Phoebe i Prue, które po śmierci swojej babki dowiadują się, że są czarodziejkami i zostały wybrane do zwalczania wszylkiego zła na świecie. W serialu można zobaczyć wiele walk z demonami i innymi przedstawicielami ciemnej strony. 
Obsada:
Holly Marie Combs... Piper Halliwell
Alyssa Milano... Phoebe Halliwell
Brian Krause... Leo Wyatt
Rose McGowan... Paige Matthews
Shannen Doherty... Prue Halliwell

http://episodeworld.com/show/Charmed
Napisy do 1 sezonu (nie sprawdzałem): http://rapidshare.com/files/76531387/Charmed_1.rar
Obrazek
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

chciales to swego czasu zaproponowac ale wiem ze ciezko z napisami do pozostalych sezonow ;/ a serial nawet w miare... emitowany byl an tvp1/polsat itp :D nie jest powalajacy ale na same "czarodziejki" mozna rzucic okiem ;p
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

czasem go ogladam chyba na polsacie w sobote i musze powiedziec ze nawet go polubilam :D
Serial oczywiscie jest bardzo slaby ale fajnie byloby go miec na tvshows
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Serial leci na polsacie codziennie o 9:30 a że mam wakacje to zawsze rano go oglądam i powiem szczerze że lubie.
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Biorę jak będzie, bardzo lubie ten serial acz rzadko oglądam :)
Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

jako, że byłem niedawno na obozie nad morzem, i na plażę wychodziliśmy zawsze o 10:15 bądź 10:30 to dosc czesto ogladalem ten serial. Do wybitnego mu daleko, ale jakimś strasznym gniotem też nie jest. ot takie cuś do oglądnięcia dla zabicia nudy
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Dziwne to - starałem się oglądnąc jeden odcinek ale serial dla mnie całkowicie niezrozumiały... Może to przesyt po Sabrinie? ;)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Ja bardzo lubie oglądać go, taki fajny serialik dla odstresowania, lepszy od sabriny.
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

serial jest innego gatunku niz Sabrina. Co do zrozumienia fabuły to niektóre rzeczy ciągną się przez cały sezon, inne są tylko 1 odcinkowe.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

USA Re: Charmed

Post autor: Lubec »

The CW zamówiło pilotowy odcinek rebootu, nad którym pracowano już w tamtym roku. Pierwotnie miał to być prequel z akcją osadzoną w latach 70. XX wieku, ale ostatecznie nie zdecydowano się na to i akcja osadzona jest w czasach dzisiejszych tak jak w oryginalnym serialu.
Reboot ma bazować na historii stworzonej przez Jennie Urman (twórczyni "Jane the Virgin"). Będzie ona również producentką wykonawczą wraz z Jessicą O’Toole oraz Amy Rardin ("Jane the Virgin") która również napisze scenariusz. Brad Silberling ("Jane the Virgin", "Dynasty", "Reign") ma wyreżyserować pilota i też bedzie producentem wykonawczym obok Bena Silvermana. CBS Television Studios ma być odpowiedzialne za produkcję nowej wersji "Charmed".

Na marginesie warto odkreślić, że swoje niezadowolenie z reboota wyraziła również aktorka Holly Marie Combs, która wcielała się w Piper Halliwell, na swoim twitterze zamieściła wpis:
Spoiler:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ