CBS zamawia dramat "Doubt" z Katherine Heigl

Tutaj możesz zamieścić krótkie informacje i ciekawostki, dotyczące seriali telewizyjnych.
Awatar użytkownika
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Six Feet Under
Grupa: RebelSubTeam

CBS zamawia dramat "Doubt" z Katherine Heigl

Post autor: Stingwood »

CBS zamówiło cały sezon serialu dramatycznego "Doubt", w którym główną rolę odegra gwiazda Chirurgów - Katherine Heigl. Wcieli się ona w mądrą, elegancką i odnoszącą sukcesy prawnik wyspecjalizowaną w prawie pracy, która zakochuje się w swoim charyzmatycznym kliencie, który podejrzany jest o brutalną zbrodnię.

obrazek

W projekcie pojawią się również Laverne Cox (Orange Is the New Black), Dulé Hill (Psych), Dreama Walker (The Good Wife), Elliott Gould (Ray Donovan) czy Kobi Libii (Madam Secretary). Nad produkcją czuwać będą natomiast Tony Phelan, Joan Rater, Carl Beverly, Sarah Timberman oraz Adam Bernstein. "Doubt", które nie zostało wybrane spośród projektów ubiegłego sezonu pilotowego, jest powrotem Heigl do telewizji ogólnodostępnej po serialu State of Affairs, który wytrwał zaledwie sezon.
Let Life Live.

IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
Norvik
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Ulubiony Serial: Good Wife

Re: CBS zamawia dramat "Doubt" z Katherine Heigl

Post autor: Norvik »

Właśnie miałem pisać o tym projekcie, a tu stingwood mnie uprzedził :) Mogę tylko dodać, że pilot nakręcony w ub. roku nie zachwycił włodarzy stacji i został nakręcony powtórnie z nowymi aktorami. KaDee Strickland i Teddy'ego Searsa zastąpiła Katherine Heigl i Steven Pasquale.
Będę oglądał, bo to moje klimaty, ale pani Heigl mimo, że urodziwa to raczej kojarzy mi się z komediami romantycznymi niż dramatem.
Norvik
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Ulubiony Serial: Good Wife

Re: CBS zamawia dramat "Doubt" z Katherine Heigl

Post autor: Norvik »

No i stało się. Serial po dwóch (!) odcinkach został zdjęty z anteny. To musiała być straszna kiszka.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ