[Polsat]: [2009], na antenie Produkcja: Polska, Gatunek: Akcja,Kryminał,Dramat, Dokładna data premiery: 2009-02-09 Reżyseria: Agnieszka Trzos,Mariusz Wojaczek, Scenariusz: Magdalena Wieklik,Konrad Falęcki
Kryminalny serial fabularny przedstawiający pracę pewnego biura detektywistycznego z Warszawy. Każdy odcinek przedstawia nam inną historię, przy której rozwiązaniu pracuje zarówno sam det.Malanowski jak i jego najbliżsi wspólnicy. Serial zajął drugie miejsce w konkursie Telekamery w 2014 i 2015 roku.
No to teraz przyznać się kto ogląda ten serial
Osobiście nie przepadam ani za kryminalnymi proceduralami ani tym bardziej za naszymi rodzimymi produkcjami. Serial ten jest jednak tak krótki, że udało mi się mimochodem oglądnąć kilka odcinków.
Trudno mi go porównać do innych Polskich kryminałów bo chyba żadnego innego nie oglądałem. Czasem jednak serial jest zabawny a naiwność scen potrafi rozbawić człowieka.
Kryminalny serial fabularny przedstawiający pracę pewnego biura detektywistycznego z Warszawy. Każdy odcinek przedstawia nam inną historię, przy której rozwiązaniu pracuje zarówno sam det.Malanowski jak i jego najbliżsi wspólnicy. Serial zajął drugie miejsce w konkursie Telekamery w 2014 i 2015 roku.
https://www.youtube.com/watch?v=ytkOtgDJJNw
No to teraz przyznać się kto ogląda ten serial :D Osobiście nie przepadam ani za kryminalnymi proceduralami ani tym bardziej za naszymi rodzimymi produkcjami. Serial ten jest jednak tak krótki, że udało mi się mimochodem oglądnąć kilka odcinków. Trudno mi go porównać do innych Polskich kryminałów bo chyba żadnego innego nie oglądałem. Czasem jednak serial jest zabawny a naiwność scen potrafi rozbawić człowieka.
Ha czyli tak jak myślałem - wszyscy oglądają tylko wstyd się do tego przyznać!
A tak serio to Glinę oglądałem ale to było bardzo dawno temu i kompletnie już nie pamiętam tamtego serialu.
Ha czyli tak jak myślałem - wszyscy oglądają tylko wstyd się do tego przyznać! ;) A tak serio to Glinę oglądałem ale to było bardzo dawno temu i kompletnie już nie pamiętam tamtego serialu.