Witam, serial dość stary, oglądałem go w dzieciństwie (2 sezony na TVP). Właśnie sobie go oglądam (4 sezon) Mam jak narazie wszystko z polskimi napisami. 1,3,4 sezon DVDrip 2gi mam TVRIP. Do drugiego sezonu i pierwszego (wiekszosci odcinków) sezonu napisy wymagają synchro. Jak admin stronki pomoże i będą ludzie chętni to można zacząć uploadować. Jak ktoś zainteresowany to pisać i admin niech powie co i jak
Witam, serial dość stary, oglądałem go w dzieciństwie (2 sezony na TVP). Właśnie sobie go oglądam (4 sezon) Mam jak narazie wszystko z polskimi napisami. 1,3,4 sezon DVDrip 2gi mam TVRIP. Do drugiego sezonu i pierwszego (wiekszosci odcinków) sezonu napisy wymagają synchro. Jak admin stronki pomoże i będą ludzie chętni to można zacząć uploadować. Jak ktoś zainteresowany to pisać i admin niech powie co i jak :)
@asd: Może kiedyś nie było, ale już się zrobiło/przybyło
Jak Gibol ma wszystko, to za twoim błogosławieństwem niech wystawi serialik. Z chęcią bym go obejrzał
@asd: Może kiedyś nie było, ale już się zrobiło/przybyło ;) Jak Gibol ma wszystko, to za twoim błogosławieństwem niech wystawi serialik. Z chęcią bym go obejrzał :)
Można zrobić tak że ja konwertuje wideo, daje komuś i ktoś robi synchro napisów bo w to mi sie bawić nie chce.
Wo ogóle chcę to zrobić dlatego, że o ile do 1 i 2 sezonu torrenty w miarę żyją to z 3 już gorzej a 4 to już masakra. 5 jeszcze nie ściągałem więc nie wiem. No i oczywiście idea 120 MB gdy sie chce połknąć serial szybko lub ma słabe łącze jest zacna
Można zrobić tak że ja konwertuje wideo, daje komuś i ktoś robi synchro napisów bo w to mi sie bawić nie chce.
Wo ogóle chcę to zrobić dlatego, że o ile do 1 i 2 sezonu torrenty w miarę żyją to z 3 już gorzej a 4 to już masakra. 5 jeszcze nie ściągałem więc nie wiem. No i oczywiście idea 120 MB gdy sie chce połknąć serial szybko lub ma słabe łącze jest zacna :)
Cośtam próbowałem subeditem i z fpsem i z sekundami ale mi nie wychodzilo i sie rozjerzdzało. Wychodziło na to że otwierałem edytor i sobie przesuwałem dialog myszą. Jak ktoś ma chęć to dopasować te napisy to prosze, a i tak po konwersji na 120 mb trzeba by od nowa nie?
Cośtam próbowałem subeditem i z fpsem i z sekundami ale mi nie wychodzilo i sie rozjerzdzało. Wychodziło na to że otwierałem edytor i sobie przesuwałem dialog myszą. Jak ktoś ma chęć to dopasować te napisy to prosze, a i tak po konwersji na 120 mb trzeba by od nowa nie?
Dobra ASD dzieki za tutka ale szkoda ze nie mialem wczesaniej bo tak ty bym przy ogladaniu poprawial. Czy wchodzi w gre taka opcja że konwertuję to do Xvid 120mb, a ktoś dopasowuje napisy i pcha to dalej ? Jak mowie dopasowania wymają tylko niektóre odcinki.
Dobra ASD dzieki za tutka ale szkoda ze nie mialem wczesaniej bo tak ty bym przy ogladaniu poprawial. Czy wchodzi w gre taka opcja że konwertuję to do Xvid 120mb, a ktoś dopasowuje napisy i pcha to dalej ? Jak mowie dopasowania wymają tylko niektóre odcinki.
asd, do tematu dawno nie zagladalem ale, jezeli napiszesz mi co i jak to przekonwertuje na 120mb i ci wysle całe 5 sezonow o ile bedziesz to ładował na stronke, bo tak to nie widze sesu. Jak cos to pisz.
asd, do tematu dawno nie zagladalem ale, jezeli napiszesz mi co i jak to przekonwertuje na 120mb i ci wysle całe 5 sezonow o ile bedziesz to ładował na stronke, bo tak to nie widze sesu. Jak cos to pisz.