Fox Mulder oraz Dana Scully jako osławiona para agentów FBI na tropie UFO, zjawisk paranormalnych, spisków rządowych i wszelkich innych spraw niemożliwych do wyjaśnienia. Z Archiwum X (The X Files) to niedościgniony klasyk gatunku Mystery. Do annałów telewizyjnych przeszedł słynny plakat Muldera "I Want to Believe".
edit.: tekst i grafika powyżej - sindar 2015
Mam takie pytanie odnosnie Archiwum X. Jak widac na yoyo jest jedynie pierwszy sezon wystawiony, jest mozliwosc ze zostana wypuszczone kolejne sezony ? jest ich bodajze 9. w sieci tez widzialem roznej jakosci dalsze odcinki
jak ktos cos wie to poprosze o info
PS. sprawdzilem na isohunt srednio kazdy sezon wystawiony (+\- 7GB) ma po 20 seedow a napisy jestem swiecie przekonany ze sa do kazdego sadzac po ilosci na roznych stronkach z napisami
Dodam, ze jestem wlasnie zdumiony ze taka klasyka wsrod seriali, odwaze sie powiedziec po czesci sci-fi (bo i sa odcinki ktore przekonuja mnie co do tego) ze tego nikt nie stara sie umiescic.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 01:14 przez wujekjoe, łącznie zmieniany 2 razy.
Fox Mulder oraz Dana Scully jako osławiona para agentów FBI na tropie UFO, zjawisk paranormalnych, spisków rządowych i wszelkich innych spraw niemożliwych do wyjaśnienia. Z Archiwum X (The X Files) to niedościgniony klasyk gatunku Mystery. Do annałów telewizyjnych przeszedł słynny plakat Muldera "I Want to Believe".
[i][color=#FF0040]edit.: tekst i grafika powyżej - sindar 2015[/color][/i]
Mam takie pytanie odnosnie Archiwum X. Jak widac na yoyo jest jedynie pierwszy sezon wystawiony, jest mozliwosc ze zostana wypuszczone kolejne sezony ? jest ich bodajze 9. w sieci tez widzialem roznej jakosci dalsze odcinki
jak ktos cos wie to poprosze o info
PS. sprawdzilem na isohunt srednio kazdy sezon wystawiony (+\- 7GB) ma po 20 seedow a napisy jestem swiecie przekonany ze sa do kazdego sadzac po ilosci na roznych stronkach z napisami :)
Dodam, ze jestem wlasnie zdumiony ze taka klasyka wsrod seriali, odwaze sie powiedziec po czesci sci-fi (bo i sa odcinki ktore przekonuja mnie co do tego) ze tego nikt nie stara sie umiescic.
Serial mojego dziecinstwa Pamietam ze przypadkiem obejrzalem 1 odcinek na tvp2 dawno dawno temu i od tamtego czasu bylem wiernym widzem przygod dwojki bohaterow Fajnie by bylo gdyby sie pojawily wszystkie sezony w asd.
Serial mojego dziecinstwa :) Pamietam ze przypadkiem obejrzalem 1 odcinek na tvp2 dawno dawno temu i od tamtego czasu bylem wiernym widzem przygod dwojki bohaterow :) Fajnie by bylo gdyby sie pojawily wszystkie sezony w asd.
Serial, który budzi we mnie sentyment i to niestety wszystko. Każdy przecież pamięta jak wieczorami siedziało się niecierpliwie przed telewizorem. Serial doskonale wypełnił lukę serialową w tamtych czasach, gdzie oprócz jeszcze miasteczka Twin Peaks nie było ......nic. a to jeszcze ta tematyka sci-fi, która byłą wtedy niczym temat tabu
Jeśli chodzi o Xvid ASD to wątpię by ktoś to wypuścił (za dużo się dzieje ostatnio na rynku serialowym), poza tym serial jest ogólnie dostępny i w TV i na płytach w gazecie. Choć prawdziwym fanom zapewne by się to przydało. Ja osobiście dziękuję, ale nie.
Serial, który budzi we mnie sentyment i to niestety wszystko. Każdy przecież pamięta jak wieczorami siedziało się niecierpliwie przed telewizorem. Serial doskonale wypełnił lukę serialową w tamtych czasach, gdzie oprócz jeszcze miasteczka Twin Peaks nie było ......nic. a to jeszcze ta tematyka sci-fi, która byłą wtedy niczym temat tabu :) Jeśli chodzi o Xvid ASD to wątpię by ktoś to wypuścił (za dużo się dzieje ostatnio na rynku serialowym), poza tym serial jest ogólnie dostępny i w TV i na płytach w gazecie. Choć prawdziwym fanom zapewne by się to przydało. Ja osobiście dziękuję, ale nie.
a tak apropos jakości to chciałem sie Was zapytać jak przedstawia się jakość tych seriali w formacie XVID ASD :?: :!: na moim monitorze 17' CRT wyglądają całkiem nieźle jak na tak mały rozmiar :mrgreen: ale niestety nie mam mozliwosci sprawdzic jak by to wyglądało np na monitorze 22" vide screen który zamierzam kupić :roll: czy na jakimś TV LCD powiedzmy 32"
a tak apropos jakości to chciałem sie Was zapytać jak przedstawia się jakość tych seriali w formacie XVID ASD :?: :!: na moim monitorze 17' CRT wyglądają całkiem nieźle jak na tak mały rozmiar :mrgreen: ale niestety nie mam mozliwosci sprawdzic jak by to wyglądało np na monitorze 22" vide screen który zamierzam kupić :roll: czy na jakimś TV LCD powiedzmy 32"
Jest temacik poswiecony temu poszukaj A wogóle jest ktoś zorientowany czy w sieci jest jakis torrent z sezonem 1, żyjacy oczywiscie?? byłbym wdzieczny za odpowiedz :roll:
Jest temacik poswiecony temu poszukaj :) A wogóle jest ktoś zorientowany czy w sieci jest jakis torrent z sezonem 1, żyjacy oczywiscie?? byłbym wdzieczny za odpowiedz :roll:
Witam wie ktoś coś na temat torrenta "X-Files - 9 sezonów [TVRip] [DivX] [Napisy PL]" który pojawił się na jednym z nielubianych przez nas serwisów z torrentami? Zestaw ma 24.73 GB i wydaje się łakomym kąskiem.
Witam wie ktoś coś na temat torrenta "X-Files - 9 sezonów [TVRip] [DivX] [Napisy PL]" który pojawił się na jednym z nielubianych przez nas serwisów z torrentami? Zestaw ma 24.73 GB i wydaje się łakomym kąskiem.
Ja bym go olał ciepłym moczem. Jeśli udało im się upchnąć 9 sezonów po 8,5GB naturalnej wielkości do jednego packa 24 gb, to wychodzi że odcinek jest skompresowany trzykrotnie - czyli ma jakieś 110 MB. A taka jakość, cóż... no może kogoś by zadowoliło. Ja zessałem po kolei każdy sezon w wersji 8,5 (w sumie ok. 75 GB ) i każdemu tak polecam. Ew. czekać na asd.
Ja bym go olał ciepłym moczem. Jeśli udało im się upchnąć 9 sezonów po 8,5GB naturalnej wielkości do jednego packa 24 gb, to wychodzi że odcinek jest skompresowany trzykrotnie - czyli ma jakieś 110 MB. A taka jakość, cóż... no może kogoś by zadowoliło. Ja zessałem po kolei każdy sezon w wersji 8,5 (w sumie ok. 75 GB ;) ) i każdemu tak polecam. Ew. czekać na asd.
Sqter pisze:Witam wie ktoś coś na temat torrenta "X-Files - 9 sezonów [TVRip] [DivX] [Napisy PL]" który pojawił się na jednym z nielubianych przez nas serwisów z torrentami? Zestaw ma 24.73 GB i wydaje się łakomym kąskiem.
eee jakoś nie mam chęci nawet do zabrania się za coś takiego :?
wolę ściągnąć już lepiej 350 (lub 130) z jakiś zagranicznych serwisów (np. mininova), a napisy pobrać np. przez napiprojekt
zapewne będzie szybciej niż pobieranie takiego giganta co jest wstawiony na t**.org
[quote="Sqter"]Witam wie ktoś coś na temat torrenta "X-Files - 9 sezonów [TVRip] [DivX] [Napisy PL]" który pojawił się na jednym z nielubianych przez nas serwisów z torrentami? Zestaw ma 24.73 GB i wydaje się łakomym kąskiem.[/quote]
eee jakoś nie mam chęci nawet do zabrania się za coś takiego :? wolę ściągnąć już lepiej 350 (lub 130) z jakiś zagranicznych serwisów (np. mininova), a napisy pobrać np. przez napiprojekt :) zapewne będzie szybciej niż pobieranie takiego giganta co jest wstawiony na t**.org
Czy serial ten miał jakieś logiczne zakończenie czy po prostu tak sobie przerwali?
Kiedyś był fajny tak jak McGuyver i A-Team ale kto by to teraz oglądał?
Czy serial ten miał jakieś logiczne zakończenie czy po prostu tak sobie przerwali? Kiedyś był fajny tak jak McGuyver i A-Team ale kto by to teraz oglądał?