Opis:
Serial o czterch przyjaciółach z Nowego Jorku, które prowadzą bardzo bujne życie towarzyskie, pełne seksualnych podbojów. Film przedstawia miłosne i łóżkowe perypetie czterech pięknych i samodzielnych kobiet: felietonistki Carrie, agentki PR Samanthy, prawniczki Mirandy i marszanda Charlotte. Kobierty różnią się od siebie temperamentem i charakterem, ale wszystkie natykają się na te same przeszkody. Każda z nich bez problemów znajduje partnerów seksualnych, niestety związki te są niestabilne
Opis: Serial o czterch przyjaciółach z Nowego Jorku, które prowadzą bardzo bujne życie towarzyskie, pełne seksualnych podbojów. Film przedstawia miłosne i łóżkowe perypetie czterech pięknych i samodzielnych kobiet: felietonistki Carrie, agentki PR Samanthy, prawniczki Mirandy i marszanda Charlotte. Kobierty różnią się od siebie temperamentem i charakterem, ale wszystkie natykają się na te same przeszkody. Każda z nich bez problemów znajduje partnerów seksualnych, niestety związki te są niestabilne
Najprawdopodobniej będę chciał wystawić wszystkie sześć sezonów + film w jednej paczce, ale jeszcze do końca nie wiem.
Pytanie do znawców: film pełnometrażowy stanowi jakby kontynuacje/dopełnienie sezonu i warto go dokładać do całosci czy też jest to osobny twór bazujący tylko na "klimatach" serialu?
Najprawdopodobniej będę chciał wystawić wszystkie sześć sezonów + film w jednej paczce, ale jeszcze do końca nie wiem.
Pytanie do znawców: film pełnometrażowy stanowi jakby kontynuacje/dopełnienie sezonu i warto go dokładać do całosci czy też jest to osobny twór bazujący tylko na "klimatach" serialu?
Ponoć dzieje się jakiś czas po serialu i generalnie warto go dołożyć; sęk w tym że nie ma dvdripa jeszcze.
Sam serial jest dla mnie nudnym nieporozumieniem, ale spory odsetek koleżanek go ogląda i sobie ceni, toteż warto go wstawić. Niech panie też się ucieszą
Ponoć dzieje się jakiś czas po serialu i generalnie warto go dołożyć; sęk w tym że nie ma dvdripa jeszcze.
Sam serial jest dla mnie nudnym nieporozumieniem, ale spory odsetek koleżanek go ogląda i sobie ceni, toteż warto go wstawić. Niech panie też się ucieszą :)
Serial należy do gatunku, który mnie wręcz odpycha.
Zobaczyłem kilka scenek z pierwszego odcinka i to mi wystarczy.
Ciekawi mnie czy jakiś facet może stanąć w obronie tego serialu??
Serial należy do gatunku, który mnie wręcz odpycha. Zobaczyłem kilka scenek z pierwszego odcinka i to mi wystarczy. Ciekawi mnie czy jakiś facet może stanąć w obronie tego serialu??
dukekubas pisze:1998-2004 to serial, 2008 to film na podstawie serialu....
nie ogladajac wczesniej serialu...skusilem sie na film w kinie wraz z dziewczyna i nie przeszkadzaly mi braki serialowe film bardzo przypadl mi do gustu takze polecam wszystkim
bede musial pomyslec teraz na serialem troche nie pokolei ale co tam
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
[quote="dukekubas"]1998-2004 to serial, 2008 to film na podstawie serialu....[/quote]
nie ogladajac wczesniej serialu...skusilem sie na film w kinie wraz z dziewczyna i nie przeszkadzaly mi braki serialowe film bardzo przypadl mi do gustu :-) takze polecam wszystkim :-)
bede musial pomyslec teraz na serialem :-) troche nie pokolei ale co tam :p
xvidasd pisze:Serial należy do gatunku, który mnie wręcz odpycha.
Zobaczyłem kilka scenek z pierwszego odcinka i to mi wystarczy.
Ciekawi mnie czy jakiś facet może stanąć w obronie tego serialu??
Ja.
Ale nie za bardzo wiem jak.
Nie podoba Ci się trudno.
Serial jest naprawdę bardzo zabawny.
Pamiętam 4 sezony z tvp2, reszta z sieci.
Co piątek z moim bratem czekałem na odcinek.
Jest to takie Californication w wersji damskiej.
Kilka osób ( ja już oglądałem ) wyraziło chęć pojawienia się tego serialu na stronie więc...
ps. nie rozumiem tylko jak można kupować hurtowo buty po 300-800$? No chyba , że są to Jordany
ps. jak znajdę podam tytuł odcinka, może dwóch, które oddają ducha serialu, może jednak się skusisz.
[quote="xvidasd"]Serial należy do gatunku, który mnie wręcz odpycha. Zobaczyłem kilka scenek z pierwszego odcinka i to mi wystarczy. Ciekawi mnie czy jakiś facet może stanąć w obronie tego serialu??[/quote]
Ja. Ale nie za bardzo wiem jak. Nie podoba Ci się trudno. Serial jest naprawdę bardzo zabawny. Pamiętam 4 sezony z tvp2, reszta z sieci. Co piątek z moim bratem czekałem na odcinek. Jest to takie Californication w wersji damskiej. Kilka osób ( ja już oglądałem ) wyraziło chęć pojawienia się tego serialu na stronie więc...
ps. nie rozumiem tylko jak można kupować hurtowo buty po 300-800$? No chyba , że są to Jordany :D
ps. jak znajdę podam tytuł odcinka, może dwóch, które oddają ducha serialu, może jednak się skusisz.
Obecnie kończę przygotowywać drugi sezon i przeglądając każdy odcinek (przy sprawdzaniu synchro itp) widzę to samo - główna aktorka (blond loki) plus chyba jej dwie koleżanki zazwyczaj w centrum handlowym lub bankiecie, potem pojawia się jakiś "przystojniak", kilka scen łóżkowych i napisy końcowe.
Prawie każdy serial wciąga więc nie dziwię Ci się trochę ale ja nie mam zamiaru dać mu szansy
Obecnie kończę przygotowywać drugi sezon i przeglądając każdy odcinek (przy sprawdzaniu synchro itp) widzę to samo - główna aktorka (blond loki) plus chyba jej dwie koleżanki zazwyczaj w centrum handlowym lub bankiecie, potem pojawia się jakiś "przystojniak", kilka scen łóżkowych i napisy końcowe.
Prawie każdy serial wciąga więc nie dziwię Ci się trochę ale ja nie mam zamiaru dać mu szansy :D