Orkiestra gra do końca (?)
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Orkiestra gra do końca (?)
No właśnie od jakiego czasu mnie taka niewesoła myśl nachodzi...
Czy ktoś w ogóle słucha jeszcze tej naszej serialowej muzyki?
A co gorsza, czy na forum w ogóle są jeszcze muzycy?
Czy ktoś w ogóle słucha jeszcze tej naszej serialowej muzyki?
A co gorsza, czy na forum w ogóle są jeszcze muzycy?
-
sindar
-
Expert
Re: Orkiestra gra do końca (?)
Tak jeszcze wprost zapytam - czy jest ktoś jeszcze w ogóle czytuje newsy na forum?
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Czyta czyta ale przyznam szczerze że zdecydowanie rzadziej niż kiedyś. Brak czasu na seriale i do tego jakoś ostatnio mniej chęci na oglądanie powoduje że nie ma o czym pisać. Pełno starszych rzeczy czeka na nadrobienie zaległości.
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
-
sindar
-
Expert
Przyznam, że miewam zwątpienia, czy jeszcze jakieś newsy wrzucać...
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Generalnie ludzie odwracają się od serwisów na rzecz facebooka ale...
Kumpel wrócił ze stanów po rocznej nieobecności - tam facebook to już przeżytek - tylko dzieci z tego już korzystają - po prostu wiocha jak obecnie nk u nas.
Nie ma więc co się poddawać tylko trzeba zbudować fajny i czytelny serwis a z czasem ludzie wrócą.
Kumpel wrócił ze stanów po rocznej nieobecności - tam facebook to już przeżytek - tylko dzieci z tego już korzystają - po prostu wiocha jak obecnie nk u nas.
Nie ma więc co się poddawać tylko trzeba zbudować fajny i czytelny serwis a z czasem ludzie wrócą.

-
sindar
-
Expert
Podobno w US dzieciaki na Instagrama się przenoszą - to w ogóle chyba same obrazki...
Podstawowa zaleta forum to historia serialowa - jak coś się chce sprawdzić wstecz, czy też można wrzucić jakiś załącznik (napisy).
Zrobić to na FB - się nie da, bo liczy się tylko news na teraz. Sam nie rozumiem, skąd ta tendencja do uciekania na FB.
Z drugiej strony trzeba przyznać, że nam na FB systematycznie rośnie, może bez wielkiego szału, ale około 100 lajków w parę miesięcy doszło, poza około 50 osobami, które przyszły "w spadku" z xvidasd...
Nie wiem, czy mam prawidłowe odczucia, ale czasem rzucam okiem na listę użytkowników i zdarza się, że jest 5-10 niezalogowanych gości, a tego po zmianach adresowych nie było. Pytanie czy to boty, czy ludzie, którzy coś przeglądają? Da się to sprawdzić?
W tym widzę jakąś nadzieję.
Podstawowa zaleta forum to historia serialowa - jak coś się chce sprawdzić wstecz, czy też można wrzucić jakiś załącznik (napisy).
Zrobić to na FB - się nie da, bo liczy się tylko news na teraz. Sam nie rozumiem, skąd ta tendencja do uciekania na FB.
Z drugiej strony trzeba przyznać, że nam na FB systematycznie rośnie, może bez wielkiego szału, ale około 100 lajków w parę miesięcy doszło, poza około 50 osobami, które przyszły "w spadku" z xvidasd...
Nie wiem, czy mam prawidłowe odczucia, ale czasem rzucam okiem na listę użytkowników i zdarza się, że jest 5-10 niezalogowanych gości, a tego po zmianach adresowych nie było. Pytanie czy to boty, czy ludzie, którzy coś przeglądają? Da się to sprawdzić?
W tym widzę jakąś nadzieję.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Już kilka miesięcy temu pisałem, że to co wtedy zrobiłem wypłynie gdzieś w wakacje 
Jak poprawię serwis to podciągnę stronę jeszcze w seo wyżej (znaczy będzie lepiej).

Jak poprawię serwis to podciągnę stronę jeszcze w seo wyżej (znaczy będzie lepiej).