KoszMail - fajna sprawa

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

KoszMail - fajna sprawa

Post autor: najphil »

Nie wiem, czy to rozwiązanie jest Wam znane. Ja się spotkałem z tym dopiero teraz, kiedy musiałem zarejestrować kilkanaście kont w jednym serwisie.

http://www.koszmail.pl

Teraz za każdym razem, gdy przy rejestracji wymagane jest podanie adresu Email, a następnie potwierdzenie go poprzez kliknięcie linka aktywującego, można skorzystać z tej Strony. Przy wypełnianiu danych wystarczy wymyślić dowolną nazwę, dodając do niej końcówkę @koszmail.pl. A następnie wejść na adres http://www.koszmail.pl i sprawdzić swoją skrzynkę. Bez żadnych formalności, prosto, anonimowo i skutecznie.

Oczywiście chodzi głównie o możliwość zarejestrowania się w serwisach o niepewnym statusie, a także na warezach i generalnie wszędzie tam, gdzie istnieje zagrożenie, że nasz prywatny adres mailowy może trafić do spisu firm od spamu.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: KoszMail - fajna sprawa

Post autor: asd »

Mam do tego typu stron osobne konto gmail, które podaję wszędzie i nawet tam nie zaglądam - chyba, że w celu potwierdzenia rejestracji. Czym więc różni się ten koszmail od drugiego konta pocztowego jakie każdy może wszędzie założyć?
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Niczym, może wygodą, bo jednak potrzeba przelogowania się jest upierdliwa. Ja skorzystałem z tej strony, gdy musiałem zarejestrować 20 kont w jednym serwisie i na myśl o tym, że będę musiał zakładać 20 maili, zacząłem powoli siwieć.
ObrazekObrazek
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Fajna sprawa. Przydatna.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ