Lot na lotnisku po dziecko!

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Lot na lotnisku po dziecko!

Post autor: Bostonq »

http://www.tvn24.pl/katowice,51/w-ostat ... 80088.html

Rzadko coś tak przyciąga moją uwagę z tych wszystkich filmików udostępnianych w internecie, ale ten obejrzałem już kilka razy, nadziwić się nie mogę, jaki refleks, jaka szybkość! Ojcu się mocno w necie dostało, no ale najważniejsze, że skończyło się to dobrze, a zachowanie tego pracownika lotniska jest wręcz niesamowite - ludzkie, że chciał pomóc, ale sposób, w jaki to zrobił, z lekka ponadludzki :) Szacunek :salut:
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Re: Lot na lotnisku po dziecko!

Post autor: joana »

Chyba jakaś gapowata jestem, bo w TV parę razy pokazywali ten filmik, a ja nie widziałam, gdzie dziecko i gdzie ten łapacz. Dopiero później dotarło do mnie, że to ten "przy podłodze".
Ale facet ma refleks!
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Lot na lotnisku po dziecko!

Post autor: najphil »

Kuźwa, komandosi są wśród nas. Też kiedyś dziecko uratowałem i to w podobnych okolicznościach. Siedziało na ławie i się bujało, w ostatniej chwili podłożyłem rękę, bo by z hukiem wyrżnęło w parapet. Inna sprawa, że ten chłopczyk miał wtedy 32 lata i był narąbany jak ruski drwal, ale szkoda, że żadna kamerka nas wtedy nie chwyciła.
ObrazekObrazek

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ