Dramat polityczny o tym jak pewien premier dochodził do władzy, i jak siła, którą w końcu dostał zmieniła jego oblicze.
To właściwie tyle co wiem o tym serialu. Zainteresował mnie głównie ze względu na kraj pochodzenia - w otchłani amerykańskich i Brytyjskich produkcji chętnie pooglądał bym też produkcje z innych krajów... pod warunkiem, że oczywiście będą to dobre produkcje i na poziomie.
Napisy do pilota są - jak myślicie - warto?
A może ktoś z Was go oglądał i się wypowie?
-- 06.11.2012 20:34 --
Widzę, że serial nie cieszy się popularnością... Wrzuciłem pierwszy odcinek ale szału się nie spodziewam... - Sam chętnie oglądnę i sprawdzę co to warte. Zapraszam do oglądania!
Dramat polityczny o tym jak pewien premier dochodził do władzy, i jak siła, którą w końcu dostał zmieniła jego oblicze. To właściwie tyle co wiem o tym serialu. Zainteresował mnie głównie ze względu na kraj pochodzenia - w otchłani amerykańskich i Brytyjskich produkcji chętnie pooglądał bym też produkcje z innych krajów... pod warunkiem, że oczywiście będą to dobre produkcje i na poziomie. Napisy do pilota są - jak myślicie - warto? A może ktoś z Was go oglądał i się wypowie?
-- 06.11.2012 20:34 --
Widzę, że serial nie cieszy się popularnością... Wrzuciłem pierwszy odcinek ale szału się nie spodziewam... - Sam chętnie oglądnę i sprawdzę co to warte. Zapraszam do oglądania!
Oglądnąłem pół odcinka i odpuściłem. Nie, nie dlatego, że serial jest zły czy mi się nie spodobał... Po prostu tematem przewodnim jest polityka...
O ile śledzenia polskiego życia politycznego sprawia mi dużą frajdę o tyle oglądanie tego samego w jakimś wyimaginowanym świecie serialowym mija się z sensem.
Dlatego odpuszczam oglądanie.
Oglądnąłem pół odcinka i odpuściłem. Nie, nie dlatego, że serial jest zły czy mi się nie spodobał... Po prostu tematem przewodnim jest polityka... O ile śledzenia polskiego życia politycznego sprawia mi dużą frajdę o tyle oglądanie tego samego w jakimś wyimaginowanym świecie serialowym mija się z sensem. Dlatego odpuszczam oglądanie.
xvidasd pisze:...
śledzenia polskiego życia politycznego sprawia mi dużą frajdę...
A mi kibicowanie:
Jarosław, Polskę Zbaw! Jarosław, Polskę Zbaw!Jarosław, Polskę Zbaw!
Serialu się nie tykam bo jest za dużo sprawdzonych tytułów wysokiej klasy z którymi się muszę zapoznać (SPARTAKUUUS!), żeby poświęcać czas na egzotyczne nowinki...
[quote="xvidasd"]... śledzenia polskiego życia politycznego sprawia mi dużą frajdę...[/quote]A mi kibicowanie: Jarosław, Polskę Zbaw! [size=150]Jarosław, Polskę Zbaw![/size] [size=200]Jarosław, Polskę Zbaw![/size] Serialu się nie tykam bo jest za dużo sprawdzonych tytułów wysokiej klasy z którymi się muszę zapoznać (SPARTAKUUUS!), żeby poświęcać czas na egzotyczne nowinki...
Skoro jestesmy przy scenie politycznej to mam cos na czasie
Lecą w samolocie Tusk, Kaczyński i Palikot. <br />Tusk mówi: <br />- Ja teraz 1000 złotych zrzucę i sprawię, że jeden człowiek będzie szczęśliwy. <br />Kaczyński odpowiada: <br />- Nie, lepiej ja teraz dwa banknoty po 500 zrzucę i uszczęśliwię dwie osoby. <br />Tu Palikot mówi im: <br />- Zaraz mogę zrzucić 10 banknotów po 100 złotych i uszczęśliwić aż 10 osób! <br />Pilot obraca się i mówi:<br />- Zaraz mogę zrzucić trzech idiotów i 39 milionów osób będzie szczęśliwych!
Sent from my iPhone using Tapatalk
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Skoro jestesmy przy scenie politycznej to mam cos na czasie
Lecą w samolocie Tusk, Kaczyński i Palikot. <br />Tusk mówi: <br />- Ja teraz 1000 złotych zrzucę i sprawię, że jeden człowiek będzie szczęśliwy. <br />Kaczyński odpowiada: <br />- Nie, lepiej ja teraz dwa banknoty po 500 zrzucę i uszczęśliwię dwie osoby. <br />Tu Palikot mówi im: <br />- Zaraz mogę zrzucić 10 banknotów po 100 złotych i uszczęśliwić aż 10 osób! <br />Pilot obraca się i mówi:<br />- Zaraz mogę zrzucić trzech idiotów i 39 milionów osób będzie szczęśliwych!