Zastanawiam sie na kupnem kina domowego. Ze wzgledu na brak instalacji w salonie(niechcem ciagnac kabli po podlodze) interesuje mnie tylko i wylacznie kino 2+1 lub Soundbar.
Salon 4,5 x 5,5
TV Samsung le46D550
Cena okolo 800 - 900 zl
Na chwile obecna zastanawiam sie nad
2+1
Samsung HT-D423H
Kino domowe Samsung HT-D423H - opis, informacje, dane techniczne produktu
Samsung HT-C5800
Zestaw Kina Samsung HT-C5800 3D, LAN, USB, Blu-ray (2315073343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SAMSUNG HT-D4200
SAMSUNG HT-D4200 BLURAY SMART HUB DTS HD MKV RATY (2306661874) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SAMSUNG HT-C420
Kino domowe SAMSUNG HT-C420 (2305584128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LG Blu-ray HX806CM
Kino domowe LG Blu-ray HX806CM (2329491674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LG HX806CG
LG HX806CG 3D BLU-RAY HDMI LAN NetCast Mpeg4 DLNA (2324283648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Soundbar:
SAMSUNG HW-D450
ZESTAW SOUNDBAR SAMSUNG HW-D450 280W ŁÓDŹ (2321082528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
SAMSUNG HW-C450
Zestaw SAMSUNG HW-C450 (2305584130) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bede wdzieczny pomoc w podjeciu decyzi
pozdrawiam
Kino domowe - 2+1 czy Soundbar ?
-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla

- youtube Warszawa
Kino domowe - 2+1 czy Soundbar ?
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys 
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- Kontakt:
Re: kino domowe - 2+1 czy soundbar ?
Nie znam się na kinie domowym, jednak w tym wypadku zdecydowanie odrzucałbym wszystko, co nosi markę LG. Oni się znają na robieniu tanich pralek albo sprzętu gospodarstwa domowego, ale nie zaufałbym im w tak delikatnych kwestiach jak nagłośnienie.

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Też nie jestem przekonany do tej firmy - jest chyba ostatnią na mojej liście, którą bym kupił...
Nie wiem też czy soundbar sprawdzi się w umeblowanym pokoju - możesz się zawieść...
Ale nie jestem ekspertem - osobiście używam 5+1 Jamo+Denon i nic więcej do szczęścia nie potrzebuję...
Nie wiem też czy soundbar sprawdzi się w umeblowanym pokoju - możesz się zawieść...
Ale nie jestem ekspertem - osobiście używam 5+1 Jamo+Denon i nic więcej do szczęścia nie potrzebuję...
When Dreams Come True...-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla

Zdecydowalem sie na SAMSUNG HT-D4200
Jak wspominalem wczesniej nie pomyslalem przy budowie domu o wyprowadzieniu w sianach kabli dla kina,a kabli po podlodze niechcialbym ciagnac.
Takze zobaczymy jak sobie bedzie radzilo 2+1...w przyszlosci zobaczymy
ASD 5+1 Jamo+Denon to napewno swietny sprzet ale tez inna polka cenowa
Jak wspominalem wczesniej nie pomyslalem przy budowie domu o wyprowadzieniu w sianach kabli dla kina,a kabli po podlodze niechcialbym ciagnac.
Takze zobaczymy jak sobie bedzie radzilo 2+1...w przyszlosci zobaczymy
ASD 5+1 Jamo+Denon to napewno swietny sprzet ale tez inna polka cenowa
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys 
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Po latach sprzedałem wszystko i zakupiłem soundbar+subwoofer Samsung HW-F450
Boziu jaki człowiek kiedyś był głupi - te wszystkie pudełka w rogach, kilometry kabli i wielki amplituner... - i na co to komu?
Teraz mam małą listewkę, zero kabli bo wszystko automatycznie przez bluetooth się łączy. Muzę czy radio puszczam bezpośrednio ze smartfona a ile miejsca mi się w salonie zrobiło!!!

Jakość dźwięku wyśmienita - obawiałem się, że nie będzie basów a jest dokładnie odwrotnie - mam obniżone na maxa do -4 a i tak wydaje mi się, że sąsiedzi czasem mają ciężkie czasy ze mną hehehe
Soundbar to obecnie najlepsze rozwiązanie zwłaszcza do mniejszych pomieszczeń
Boziu jaki człowiek kiedyś był głupi - te wszystkie pudełka w rogach, kilometry kabli i wielki amplituner... - i na co to komu?
Teraz mam małą listewkę, zero kabli bo wszystko automatycznie przez bluetooth się łączy. Muzę czy radio puszczam bezpośrednio ze smartfona a ile miejsca mi się w salonie zrobiło!!!

Jakość dźwięku wyśmienita - obawiałem się, że nie będzie basów a jest dokładnie odwrotnie - mam obniżone na maxa do -4 a i tak wydaje mi się, że sąsiedzi czasem mają ciężkie czasy ze mną hehehe
Soundbar to obecnie najlepsze rozwiązanie zwłaszcza do mniejszych pomieszczeń
When Dreams Come True...Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość