Mam już wszystkie odcinki ale w 350. Serial w sumie ciekawy, przynajmniej dla mnie.
Ale ostatni odcinek to badziew nad badziewie,
Tak samo ostatni odcinek przedostatniej serii i pierwszy ostatniej.
Nagle nie wiadomo co się stało i mamy praktycznie inny serial.
Mam już wszystkie odcinki ale w 350. Serial w sumie ciekawy, przynajmniej dla mnie. Ale ostatni odcinek to badziew nad badziewie, Tak samo ostatni odcinek przedostatniej serii i pierwszy ostatniej.
Nagle nie wiadomo co się stało i mamy praktycznie inny serial.
Jestem w połowie 1 sezonu. Jak narazie to umiarowanie mi sie podoba , może dlatego że mam niedosyt sci-fi ostatnio. Obecnie pobieram 2 sezon i oglądam drugą połówkę pierwszego w wolnej chwili. Czekam na więcej
Jestem w połowie 1 sezonu. Jak narazie to umiarowanie mi sie podoba , może dlatego że mam niedosyt sci-fi ostatnio. Obecnie pobieram 2 sezon i oglądam drugą połówkę pierwszego w wolnej chwili. Czekam na więcej :)
Czy ktos zaczal juz ogladac ten serial? Jak wam sie podoba "herkules" za sterami gwiezdnego statku? Chcecie nastepne sezony?
Świetna wiadomość ja zauważyłem serial zaraz po tym jak go na mininovej wystawiłeś i już wtedy pobirałem. Wielkie dzięki za spełnienie mojej prośby, oczywiście czekam na następne sezony.
Czy ktos zaczal juz ogladac ten serial? Jak wam sie podoba "herkules" za sterami gwiezdnego statku? Chcecie nastepne sezony?[/quote]
Świetna wiadomość ja zauważyłem serial zaraz po tym jak go na mininovej wystawiłeś i już wtedy pobirałem. Wielkie dzięki za spełnienie mojej prośby, oczywiście czekam na następne sezony.
Obejrzałem 1wszy sezon, ściągnąłem drugi... i ściągnąłem 3x01 w wersji 350 bo się doczekać nie mogłem... mam nadzieję że wkrótce pojawi sie 3 sezon w wersji asd i potem kolejne:)
Obejrzałem 1wszy sezon, ściągnąłem drugi... i ściągnąłem 3x01 w wersji 350 bo się doczekać nie mogłem... mam nadzieję że wkrótce pojawi sie 3 sezon w wersji asd :) i potem kolejne:)
Taka mała prośba do Ciebie atathoth, jak bedziesz wystawiał trzeci sezon Andromedy czy mógłbyś nie tworzyc pliku torrent składającego sie z cztero megowych czesci tylko np. z jedno megowych lub nawet mniejszych, wtedy sie szybciej sciagnie
Taka mała prośba do Ciebie atathoth, jak bedziesz wystawiał trzeci sezon Andromedy czy mógłbyś nie tworzyc pliku torrent składającego sie z cztero megowych czesci tylko np. z jedno megowych lub nawet mniejszych, wtedy sie szybciej sciagnie
He, chodzi chyba o "pieces", czyli "bloki", z których składa się cały torrent. Nie ściąga się przecież cały plik, tylko "kawałeczki". I autorowi chyba chodzi, żeby były jak najmniejsze. Tak to przynajmniej zrozumiałem
Np. pierwszy sezon "Criminal Minds" składa sie z 2516 kawałków po 1 mega każdy
He, chodzi chyba o "pieces", czyli "bloki", z których składa się cały torrent. Nie ściąga się przecież cały plik, tylko "kawałeczki". I autorowi chyba chodzi, żeby były jak najmniejsze. Tak to przynajmniej zrozumiałem :)
Np. pierwszy sezon "Criminal Minds" składa sie z 2516 kawałków po 1 mega każdy :)
Na poczatku podchodzilem sceptycznie do tego serialu ,jakos nieumialem sobie wyobrazic "Herkulesa " w kosmosie i szczerze myslalem ze to jakas bajka ale po obejrzeniu kilku odcinkow polubilem ten serial i jestem calkowicie za Andromeda i czekam z niecierpliwoscia na nastepne sezony:)
Na poczatku podchodzilem sceptycznie do tego serialu ,jakos nieumialem sobie wyobrazic "Herkulesa " w kosmosie i szczerze myslalem ze to jakas bajka :) ale po obejrzeniu kilku odcinkow polubilem ten serial i jestem calkowicie za Andromeda i czekam z niecierpliwoscia na nastepne sezony:)
[quote]Z malym opoznieniem ale wreszcie jest! [/quote] Ja i tak mam duże zaległości w bieżących produkcjach. nie mówiąc już o tych które chce jeszcze oglądnąć. Dzięki @atathoth.