Witam. Poszukuję serialu o szpiegach, akcji pod przykrywką, obserwacji, tajniakach, służbach specjalnych, terrorystach, zamachach itd.
Oglądałem: The Company, Dark Blue, The Beast, The Unit, Jericho.
Na pewno nie szukam jakiegoś CSI, Z Archiwum X lub innych podobnych.
Ostatnio próbuję przekonać się do The Wire, ale jestem po trzech odcinkach S1 i mam mieszane uczucia, wszystko toczy się w strasznym żółwim tempie.
Witam. Poszukuję serialu o szpiegach, akcji pod przykrywką, obserwacji, tajniakach, służbach specjalnych, terrorystach, zamachach itd.
Oglądałem: The Company, Dark Blue, The Beast, The Unit, Jericho. Na pewno nie szukam jakiegoś CSI, Z Archiwum X lub innych podobnych. Ostatnio próbuję przekonać się do The Wire, ale jestem po trzech odcinkach S1 i mam mieszane uczucia, wszystko toczy się w strasznym żółwim tempie. :(
Mogę też polecić Hustle oraz Leverage, ale uprzedzam ze nie mamy w nich szpiegów tylko oszustów, ale to podchodzi pod akcje pod przykrywką;-)
jednak nie pod inne kategorie więc BN napewno, a te dwa możesz sprawdzić:)
Mogę też polecić [b]Hustle [/b]oraz [b]Leverage[/b], ale uprzedzam ze nie mamy w nich szpiegów tylko oszustów, ale to podchodzi pod akcje pod przykrywką;-) jednak nie pod inne kategorie więc BN napewno, a te dwa możesz sprawdzić:)
To może jeszcze 24, chociaż mało tam akcji pod przykrywką, ale jednak są. Jest za to dużo zamachów i terrorystów Ja polecam.
Z nadchodzących to w tych klimatach mamy: Rubicon i The Event.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams