Jako że Asd narzeka na brak nowych seriali do wstawienia ..
The Middle
Bohaterami serialu są zwykli Amerykanie, mieszkający po środku stanu Indiana. To tzw. "zwyklaki" - borykający się z problemami finansowymi, bez szczególnych talentów, ani perspektyw. Serial skupia się na dwójce sfrustrowanych rodziców w średnim wieku i ich trójce problematycznych dzieci.
Rok: 2009
Gatunek: Komedia
Czas trwania: 30 min
Produkcja: USA
Telewizja: American Broadcasting Company (ABC)
Teraz za Napisy zabrała się Loodka z nast.ws i są już do 13 pierwszych odcinków
Bohaterami serialu są zwykli Amerykanie, mieszkający po środku stanu Indiana. To tzw. "zwyklaki" - borykający się z problemami finansowymi, bez szczególnych talentów, ani perspektyw. Serial skupia się na dwójce sfrustrowanych rodziców w średnim wieku i ich trójce problematycznych dzieci.
Rok: 2009 Gatunek: Komedia Czas trwania: 30 min Produkcja: USA Telewizja: American Broadcasting Company (ABC)
Teraz za Napisy zabrała się Loodka z nast.ws i są już do 13 pierwszych odcinków
Historia typowej Amerykańskiej rodziny mieszkającej po środku stanu Indiana. Nie mają szczególnych talentów ani perspektyw, za to borykają się z problemami finansowymi i trójką niesfornych dzieciaków.
Bardzo prześmieszna komedia o typowej amerykańskiej rodzinie.
[quote]Historia typowej Amerykańskiej rodziny mieszkającej po środku stanu Indiana. Nie mają szczególnych talentów ani perspektyw, za to borykają się z problemami finansowymi i trójką niesfornych dzieciaków.[/quote]
To woźny ze Scrubs. Trailer wygląda nawet, nawet, jednak komedii o tej tematyce pojawiało się już sporo, a nich jakość była bardzo zróżnicowana przez co ciężko się zdecydować na danie szansy kolejnej takiej produkcji. Myślę że poczekam aż osoby z większą ilością czasu obejrzą i wypowiedzą się o serialu i zależności od ich opinii podejmę decyzję czy oglądać The Middle czy nie.
[quote="gracek17"]czy to nie Woźny ze Scrubs?[/quote]
To woźny ze Scrubs. Trailer wygląda nawet, nawet, jednak komedii o tej tematyce pojawiało się już sporo, a nich jakość była bardzo zróżnicowana przez co ciężko się zdecydować na danie szansy kolejnej takiej produkcji. Myślę że poczekam aż osoby z większą ilością czasu obejrzą i wypowiedzą się o serialu i zależności od ich opinii podejmę decyzję czy oglądać [i]The Middle[/i] czy nie.
Ah, a ja tydzień temu zacząłem ściągać z rapida.
Jestem po 14 odcinkach i powiem, że całkiem niezłe, szału nie ma ale czasem na prawdę można się pośmiać.
Narracja taka jak w Scrubs, poziom abstrakcji już nie ten.
Fajne jest to, że serialowa rodzina jest na prawdę zwykła (nie tak jak w Modern Family), wiele sytuacji jakby żywcem z mojego domu przeniesionych i pewnie każdy tak ma z The Middle.
Zastanawiam się tylko gdzie w tym ich domu jest pokój z wypchanymi wiewiórkami
Ah, a ja tydzień temu zacząłem ściągać z rapida. Jestem po 14 odcinkach i powiem, że całkiem niezłe, szału nie ma ale czasem na prawdę można się pośmiać. Narracja taka jak w Scrubs, poziom abstrakcji już nie ten. Fajne jest to, że serialowa rodzina jest na prawdę zwykła (nie tak jak w Modern Family), wiele sytuacji jakby żywcem z mojego domu przeniesionych i pewnie każdy tak ma z The Middle. Zastanawiam się tylko gdzie w tym ich domu jest pokój z wypchanymi wiewiórkami ;)
Nie spodziewałem się tego, ale śmiechu jest tu naprawdę sporo
Sam temat wydaje się już oklepany, ale nie przeszkadza to w oglądaniu, jak ktoś chce się pośmiać, to smiało może siegnąć po The Middle
Hmm nie wiem tylko, czy to ja mam takie odczucie, czy też więcej osób- ale oglądając często przypomina mi się Malcolm....
Nie spodziewałem się tego, ale śmiechu jest tu naprawdę sporo :-) Sam temat wydaje się już oklepany, ale nie przeszkadza to w oglądaniu, jak ktoś chce się pośmiać, to smiało może siegnąć po The Middle :)
Hmm nie wiem tylko, czy to ja mam takie odczucie, czy też więcej osób- ale oglądając często przypomina mi się Malcolm....
Czy jest szansa, aby ktoś wystawił ponownie sezon 2 i 3 - może być w torencie. ?Niestety istniejące torrenty bez seedów, a linki do downloadu już nieaktywne....
Czy jest szansa, aby ktoś wystawił ponownie sezon 2 i 3 - może być w torencie. ?Niestety istniejące torrenty bez seedów, a linki do downloadu już nieaktywne....