Wesołych Świąt!!!
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Supernatural
Wesołych Świąt!!!
Wszyscy kochani forumowicze- idą Święta, a potem Nowy Rok. Życzę wam wszystkim, aby Boże Narodzenie minęło wam spokojnie i szczęśliwie u boku ludzi z którymi chcecie być, żeby choinka pachniała lasem, ciasto cynamonem i migdałami, a prezenty były wymarzone i najwspanialsze.
W Nowym Roku niech wam się spełnią wszystkie wasze marzenia- te malutkie i te baaardzo duże.
I oczywiście życzę- NAM wszystkim dużo wspaniałych seriali xvid asd
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
W Nowym Roku niech wam się spełnią wszystkie wasze marzenia- te malutkie i te baaardzo duże.
I oczywiście życzę- NAM wszystkim dużo wspaniałych seriali xvid asd
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Wesołych Świąt, zdrowia, szczęścia, masy prezentów, udanego Sylwestra, (i aby zapamiętać go w całości, a nie "odleciec" po kilku głębszych od razu na początu balowania
), końca strajku scenarzystów, aby w nastepnym roku pojawily sie jakies ciekawe filmy/seriale, no i 48-godzinnej doby, żeby mieć czas na prace/nauke i rozrywke (oglądanie serialów, czytanie książek
) .
Życzy Helventis

Życzy Helventis

-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
-
Wskaż do odpowiedzi
Wesołych świąt i przede wszystkim dużo zdrowia, bo ono najważniejsze. No i z górki - szczęścia, pomyślności, pieniędzy bo bez nich też ani rusz i oczywiście nowych seriali i kontynuacji starych! Aby scenarzyści i producenci nie szli na łatwiznę i robili dobre odcinki! Żeby Sylwek przebiegł pomyślnie - czy to w domu z Dwójką, czy na imprezie czy w klubie - abyście bawili się dobrze. (Ja mam z Dwójką - chory jestem....)
Żebyśmy dalej działali w roczku co na koncu ma cyferkę 8 i zeby (XviD asd) dalej sie rozwijało!
Żebyśmy dalej działali w roczku co na koncu ma cyferkę 8 i zeby (XviD asd) dalej sie rozwijało!
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja także Wam życzę dużo szczęścia, zdrowia, jako że jest najważniejsze, no i dalej dobrych relacji z rodziną, zwłaszcza w te specjalne dni, pieniędzy, choć te szczęścia nie dają, ale jak powiedziała moja znajoma pomagają
Mile spędzonego sylwestra z osobami, które naprawdę lubicie i udanego początku nowego roku.
Oczywiście także wielu doskonałych seriali, nieprzerywanych w połowie sezonum końca strajku scenarzystów i szybkich transferów
No i jeszcze specjalnie dla samej grupy Xvid asd, dzięki której jesteśmy tu dziś i mieliśmy szansę obejrzeć aż tyle ciekawych seriali. Żeby Wam nie zabrakło sił i wytrwałości na następne lata, żebyście naprawdę poczuli, że ludzie Was doceniają i jesteście naprawdę niezbędni dla wielu, wielu ludzi zwłaszcza z niskimi transferami
Wesołych Świąt!

Oczywiście także wielu doskonałych seriali, nieprzerywanych w połowie sezonum końca strajku scenarzystów i szybkich transferów

No i jeszcze specjalnie dla samej grupy Xvid asd, dzięki której jesteśmy tu dziś i mieliśmy szansę obejrzeć aż tyle ciekawych seriali. Żeby Wam nie zabrakło sił i wytrwałości na następne lata, żebyście naprawdę poczuli, że ludzie Was doceniają i jesteście naprawdę niezbędni dla wielu, wielu ludzi zwłaszcza z niskimi transferami

Wesołych Świąt!
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
Zdrowych i wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku :roll:
(nigdy nie byłem wylewny)

(nigdy nie byłem wylewny)
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2007, 14:49 przez kendzi, łącznie zmieniany 1 raz.
We are against piracy, please don't attack ships.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
http://img259.imageshack.us/img259/7076 ... artme7.jpg
(i ja nie jestem "wylewny")
(i ja nie jestem "wylewny")
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
...życzę Wam pięknych pań/panów, wielkich domów, tłustych aut wprost z salonu i nowoczesnych telefonów, a poza tym do zła niechęci, miłości i szczerości, dobrej pamięci i prawdziwości dla gry, byście pamiętali że w jest coś trwalszego w życiu niż forsa- przyjaźń, bo nie mając nic będziecie wiedzieli że macie wciąż do kogo się odezwać, bądźcie tacy jacy chcecie być, żyjcie w taki sposób w jaki chcecie żyć, szanujcie to co macie, żyjcie mocno, kochajcie mocniej a najmocniej dbajcie o zdrowie...
..no i jak największej liczby seriali w xvid asd
..no i jak największej liczby seriali w xvid asd

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla