Miałem kiedyś czarno białego laptopa i w nim było coś takiego że trze babyło hasło wpisać ale w dosie jak się komputer włączał hasło żeby się w ogóle włączył. Nie wie kto jak coś takiego ustawić?
Miałem kiedyś czarno białego laptopa i w nim było coś takiego że trze babyło hasło wpisać ale w dosie jak się komputer włączał hasło żeby się w ogóle włączył. Nie wie kto jak coś takiego ustawić?
Wochniu pisze:że trze babyło hasło wpisać ale w dosie jak się komputer włączał
No podobną opcję masz w WinXP, jak się włącza to się wpisuje. Chyba, że chodziło Ci o BIOS Dos, BIOS, co za różnica nie!? A może po prostu to był zwykły napis i pomyliłeś z DOSem? Ehh, ale jak już, to w AMIBIOSie (bo taki mam, to mogę stwierdzić) wchodzisz do zakładki security, później ustawiasz Supervisor password, no i potem zmieniasz "Password check" na always. Wszystko, beer się należy
[quote="Wochniu"]że trze babyło hasło wpisać ale w dosie jak się komputer włączał[/quote] No podobną opcję masz w WinXP, jak się włącza to się wpisuje. Chyba, że chodziło Ci o BIOS :P Dos, BIOS, co za różnica nie!? A może po prostu to był zwykły napis i pomyliłeś z DOSem? Ehh, ale jak już, to w AMIBIOSie (bo taki mam, to mogę stwierdzić) wchodzisz do zakładki security, później ustawiasz Supervisor password, no i potem zmieniasz "Password check" na always. Wszystko, beer się należy ;P
wybacz mi pomyliłem . nie chodzi mi o to z WinXp. Właśnie o to w BIOSie. ok dzięki, tylko że ja poprostu myślałem że to się gdzie indziej robiło mały byłem
wybacz mi pomyliłem ;P. nie chodzi mi o to z WinXp. Właśnie o to w BIOSie. ;) ok dzięki, tylko że ja poprostu myślałem że to się gdzie indziej robiło ;) mały byłem