Jest to nowy serial komediowy stacji ABC. Opowiada o życiu trzech wydawałoby się normalnych rodzin. Jedną z nich możemy uznać za tradycyjną amerykańską rodzinkę mieszkającą w ładnym domku. Druga zaś to typowe małżeństwo dla kasy. Latynoska i i już niemłody Ed O'Neil i do tego lekko dziwaczny dzieciak. Trzecia i najbarwniejsza to para gejów, którzy właśnie adoptowali małe azjatyckie dziecko.
Wszystko to przedstawione w formie zabawnych scenek, pomiędzy którymi oglądamy krótki "wywiad" z członkami rodziny.
Do tej pory wyszły dwa odcinki, które uważam za dobre. Ogólnie serial świetnie przyjął się w USA, świadczą o tym dobre wyniki oglądalności.
Warto dodać, że jednym z bohaterów jest Ed O'Neil, czyli stara, dobra głowa rodziny Bundy.
Jest to nowy serial komediowy stacji ABC. Opowiada o życiu trzech wydawałoby się normalnych rodzin. Jedną z nich możemy uznać za tradycyjną amerykańską rodzinkę mieszkającą w ładnym domku. Druga zaś to typowe małżeństwo dla kasy. Latynoska i i już niemłody Ed O'Neil i do tego lekko dziwaczny dzieciak. Trzecia i najbarwniejsza to para gejów, którzy właśnie adoptowali małe azjatyckie dziecko. Wszystko to przedstawione w formie zabawnych scenek, pomiędzy którymi oglądamy krótki "wywiad" z członkami rodziny.
Do tej pory wyszły dwa odcinki, które uważam za dobre. Ogólnie serial świetnie przyjął się w USA, świadczą o tym dobre wyniki oglądalności. Warto dodać, że jednym z bohaterów jest Ed O'Neil, czyli stara, dobra głowa rodziny Bundy.
Napisy jak do tej pory ukazują się dość szybko.
Oficjalna strona serialu [url]http://abc.go.com/shows/modern-family[/url]
warto zobaczyć Eda po latach, trochę się przytyło koledze heheh,
właśnie jestem na etapie powtórki z Bundych więc, będzie ciekawe porównanie,
a też spotkałem się z dobrymi opiniami o tym serialu
warto zobaczyć Eda po latach, trochę się przytyło koledze heheh, właśnie jestem na etapie powtórki z Bundych więc, będzie ciekawe porównanie, a też spotkałem się z dobrymi opiniami o tym serialu
jestem po 3 odcinkach i jak najbardziej polecam, bardzo śmieszny 20 minutowy serial.
Szczerze mówiąc uśmiałem się bardziej niż ostatnio na HIMYM(oczywiście u mnie i tak niezagrożona pozycja nr 1 wśród seriali komediowych).
jestem po 3 odcinkach i jak najbardziej polecam, bardzo śmieszny 20 minutowy serial. Szczerze mówiąc uśmiałem się bardziej niż ostatnio na HIMYM(oczywiście u mnie i tak niezagrożona pozycja nr 1 wśród seriali komediowych).
rand pisze:
Szczerze mówiąc uśmiałem się bardziej niż ostatnio na HIMYM(oczywiście u mnie i tak niezagrożona pozycja nr 1 wśród seriali komediowych).
U mnie to samo, HIMYM to numer jeden. No ale Modern Family to komedia zupełnie inna. Trzeci odcinek byl bardzo fajny, każdy z bohaterów coś ciekawego wnosi do serialu i da się lubić.
[quote="rand"] Szczerze mówiąc uśmiałem się bardziej niż ostatnio na HIMYM(oczywiście u mnie i tak niezagrożona pozycja nr 1 wśród seriali komediowych). [/quote]
U mnie to samo, HIMYM to numer jeden. No ale Modern Family to komedia zupełnie inna. Trzeci odcinek byl bardzo fajny, każdy z bohaterów coś ciekawego wnosi do serialu i da się lubić.
Po pierwszym odcinku jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo dobry serial. Dobrze zagrany i fajnie zrealizowany w formie dokumentu. Świetna Julie Bowen w jednej z głównych ról.
Po pierwszym odcinku jestem pod dużym wrażeniem. Bardzo dobry serial. Dobrze zagrany i fajnie zrealizowany w formie dokumentu. Świetna Julie Bowen w jednej z głównych ról.
Ty Burell gra trochę w stylu Steve'a Carella z "The Office" i szczerze powiem, że to świetny pomysł, wypada bardzo zabawnie. Ed "Bundy" O'Neill też w porządku, ogólnie nie ma tu żadnej irytującej postaci. Szczerze polecam.
Ty Burell gra trochę w stylu Steve'a Carella z "The Office" i szczerze powiem, że to świetny pomysł, wypada bardzo zabawnie. Ed "Bundy" O'Neill też w porządku, ogólnie nie ma tu żadnej irytującej postaci. Szczerze polecam.
Hmmm po obejrzeniu trailera, przeczytaniu paru recenzji i opisów wygląda dość dobrze. Californication zostały 3 odcinki bodajże, zostanie tylko HIMYM z komediowych i warto by zabrać się za coś nowego
Hmmm po obejrzeniu trailera, przeczytaniu paru recenzji i opisów wygląda dość dobrze. Californication zostały 3 odcinki bodajże, zostanie tylko HIMYM z komediowych i warto by zabrać się za coś nowego :)
Najlepsza to i tak była bójka w szkole i reakcja dyrektora na pokrewieństwo w rodzinne...
Ogólnie myślę że ten serial ma trochę na celu pokazać że w rodzinach co raz rzadziej jest taka atmosfera że można porozmawiać, często się spotykać, raczej tendencja jest do oddalania się od siebie członków rodziny. Zjednoczenie tak różnorodnej rodzinny ma chyba za zadanie przełamywać konwenanse społeczne.
Najlepsza to i tak była bójka w szkole i reakcja dyrektora na pokrewieństwo w rodzinne...
Ogólnie myślę że ten serial ma trochę na celu pokazać że w rodzinach co raz rzadziej jest taka atmosfera że można porozmawiać, często się spotykać, raczej tendencja jest do oddalania się od siebie członków rodziny. Zjednoczenie tak różnorodnej rodzinny ma chyba za zadanie przełamywać konwenanse społeczne.
PRZEŚMIESZNY serial. Szczerze polecam każdemu kto chce się pośmiać . Jeden z najzabawniejszych seriali . Wczoraj zacząłem ściągać i do teraz pooglądałem wszystkie 14 odcinków z wielką radością
PRZEŚMIESZNY serial. Szczerze polecam każdemu kto chce się pośmiać :-). Jeden z najzabawniejszych seriali :-). Wczoraj zacząłem ściągać i do teraz pooglądałem wszystkie 14 odcinków z wielką radością :-)