A więc jak w termacie - chwalimy się swoim designem.
Nie lubię tego całego chaosu na pulpicie, dlatego widnieją na nim tylko gry w które aktualnie zdarza mi się czasem pograć. Cała reszta jest ukryta, ale wszystko jest umiejscowione tak, abym miał to "pod ręką".
Nie lubię tego całego chaosu na pulpicie, dlatego widnieją na nim tylko gry w które aktualnie zdarza mi się czasem pograć. Cała reszta jest ukryta, ale wszystko jest umiejscowione tak, abym miał to "pod ręką".
Wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy Ciężko mi utrzymać porządek na pulpicie ze względu na to ze bardzo duzo sie na nim dzieje, ciagle cos kopiuje, wklejam, usuwam, instaluje itp.
PS. Kiedyś mialem tyle ikonek na pulpicie ze wychodzily poza widzialny ekran xD Fajnie było
Wszystkie najpotrzebniejsze rzeczy :P Ciężko mi utrzymać porządek na pulpicie ze względu na to ze bardzo duzo sie na nim dzieje, ciagle cos kopiuje, wklejam, usuwam, instaluje itp.
PS. Kiedyś mialem tyle ikonek na pulpicie ze wychodzily poza widzialny ekran xD Fajnie było :D
Ja mam taki syf na pulpice że aż wstyd, ;D ale wszystko się przydaje ;d
Dobrze ze mam taki wielki monitor 8) ale też pamiętam czasy kiedy nie wszystko sie mieściło
Ja mam taki syf na pulpice że aż wstyd, ;D ale wszystko się przydaje ;d Dobrze ze mam taki wielki monitor 8) ale też pamiętam czasy kiedy nie wszystko sie mieściło :wink:
kendzi pisze:A ja używam specjalnego folderu na programy które aktualnie używam. Pulpit to połączenie tapety Atlantisa z tematem BSG znaleziony w sieci
A ja mam pytanie jakiego programu używasz bo podoba mi się skin twojego pulpitu konkretnie pasek startu!
[quote="kendzi"]A ja używam specjalnego folderu na programy które aktualnie używam. Pulpit to połączenie tapety Atlantisa z tematem BSG znaleziony w sieci :)
Używam WindowBlinds, niestety mam tylko 60 dniowom wersje testową. A sam skin jest w pliku o rozszerzeniu ***.wba (można to rozpakowac i dostanie się wszystkie pliki użyte w tym temacie, niestety nei wiem jak i ch użyć bez tego programu), który ten program rozpoznaje. JAk chcesz to moge ci to przysłać na maila.
Używam WindowBlinds, niestety mam tylko 60 dniowom wersje testową. A sam skin jest w pliku o rozszerzeniu ***.wba (można to rozpakowac i dostanie się wszystkie pliki użyte w tym temacie, niestety nei wiem jak i ch użyć bez tego programu), który ten program rozpoznaje. JAk chcesz to moge ci to przysłać na maila.
Ja na pulpicie muszę mieć jak najmniej bałaganu
Im więcej ikon tym komp dłużej się włancza ( w każdym razie u mnie ) i po co mieć jakąś fajną tapetę jak ikony wszystko zasłaniają, wszystko co nie potrzebne zaraz wysyłam do kosza
Ja na pulpicie muszę mieć jak najmniej bałaganu :P Im więcej ikon tym komp dłużej się włancza ( w każdym razie u mnie :P ) i po co mieć jakąś fajną tapetę jak ikony wszystko zasłaniają, wszystko co nie potrzebne zaraz wysyłam do kosza :P