[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vBqvznPZ49s&feature=related[/youtube] [b]Napisy: [/b] Są do pierwszego odcinka, wygląda na to, że dalej będą robione
pierwszy odcinek całkiem niezły choć mało mozna powiedzieć, krótkie przedstawienie bohaterów ale serial ma potencjał, tym bardziej że po zakończeniu the Shield i The Wire brakuje dobrego serialu policyjnego
pierwszy odcinek całkiem niezły choć mało mozna powiedzieć, krótkie przedstawienie bohaterów ale serial ma potencjał, tym bardziej że po zakończeniu the Shield i The Wire brakuje dobrego serialu policyjnego
Słyszałem, że serial dostał cancela. Później, że jednak ktoś tam wykupił jakieś dodatkowe odcinki. Dokładnie już nie pamiętam.
Ma ktoś dokładniejsze informacje?
Słyszałem, że serial dostał cancela. Później, że jednak ktoś tam wykupił jakieś dodatkowe odcinki. Dokładnie już nie pamiętam. Ma ktoś dokładniejsze informacje?
Bardzo dziękuje. Ja jakoś nigdy nie byłem fanem takich produkcji jak Shield czy Wire. Wolę odrobinę lżejsze podejście do tematów policyjnych, prezentowane np przez serial Third Watch, a mam wrażenie że z Southland jest podobny.
Bardzo dziękuje. Ja jakoś nigdy nie byłem fanem takich produkcji jak Shield czy Wire. Wolę odrobinę lżejsze podejście do tematów policyjnych, prezentowane np przez serial Third Watch, a mam wrażenie że z Southland jest podobny.
Z tego co czytałem to nbc dał cancela tej produkcji, ale stacja TNT wykupiła prawa i ma niedługo wypuścić drugi sezon.
Jako że nie oglądałem jeszcze tego serialu więc niewiele mogę powiedzieć, ale konwencja jest bliższa The sHield niż dArk Blue. I jak na serial stacji publicznej NBC jest zaskakująco dużo przekleństw i przemocy. Raczej nie jest lekki serialik jak najphil napisał.
Z tego co czytałem to nbc dał cancela tej produkcji, ale stacja TNT wykupiła prawa i ma niedługo wypuścić drugi sezon. Jako że nie oglądałem jeszcze tego serialu więc niewiele mogę powiedzieć, ale konwencja jest bliższa The sHield niż dArk Blue. I jak na serial stacji publicznej NBC jest zaskakująco dużo przekleństw i przemocy. Raczej nie jest lekki serialik jak [b]najphil[/b] napisał.
Nie wydaje mi się żeby był podobny do wspomnianych wyżej seriali, tej akcji też tak jak na lekarstwo, dużo o życiu osobistym gdybym miał porównywać przypomina mi to trochę Boomtown(Puls miasta) tej samej stacji.
Nie wydaje mi się żeby był podobny do wspomnianych wyżej seriali, tej akcji też tak jak na lekarstwo, dużo o życiu osobistym gdybym miał porównywać przypomina mi to trochę Boomtown(Puls miasta) tej samej stacji.
Ehhh .. trzy pierwsze odcinki obejrzałem jednym tchem, akcja koncentrowała sie głównie na gościach z patrolu i było super. Niestety później zrobiła się kupa ... szkoda.
Ale i tak uważam, że muzyczka z czołówki serialu jedna z lepszych jakie słyszałem - od razu wprowadza w klimat.
W sumie, tak na szybko jak sięgam pamięcią, to lepsza była była tylko w BSG i True Blood
Ehhh .. trzy pierwsze odcinki obejrzałem jednym tchem, akcja koncentrowała sie głównie na gościach z patrolu i było super. Niestety później zrobiła się kupa ... szkoda.
Ale i tak uważam, że muzyczka z czołówki serialu jedna z lepszych jakie słyszałem - od razu wprowadza w klimat. W sumie, tak na szybko jak sięgam pamięcią, to lepsza była była tylko w BSG i True Blood