Jaki telefon wybrac

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
marjan
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Jaki telefon wybrac

Post autor: marjan »

Mój telefon nie jest w najlepszym stanie.Rozważam kupno nowego telefony:
oczekuje po nim:
-żeby odtwarzał forma mp3
-miał ok.50-60 mb wbudowanej pamięci z możliwością dokupienia karty.

Mam nadzieję że mi pomożecie. :)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

marjan pisze:żeby odtwarzał forma mp3
-miał ok.50-60 mb wbudowanej pamięci z możliwością dokupienia karty.
W tej chwili w zasadzie wszystkie telefony ze średniej półki mają takie możliwości. jeżeli zależy ci na muzyce to na pewno polecam wszystkie w zasadzie sony ericsony z serii W czyli począwszy od W200i, W580, W 850, W910, W890i itp. Telefony te z reguły mają sredniej jakości aparaty począwszy od zwykłego VGA a skończywszy na W890i który ma 3,2 mega ale bez lampy błyskowej ( zdjęcia wychodzą średnie) za to mają dobre oprogramowanie muzyczne, są głośniejsze niz inne i czyściej brzmią na słuchawkach. karty pamięci m2 sa nieco droższe od najpopularniejszego formatu micro sd, ale nie jest to znacząca różnica. Ceny kształtują się na poziomie od 150 zl za używanego W200i do powiedzmy 500 zl za nowego W910i
Muzyczne Nokie... :roll: nie lubię, Najpopularniejsze czyli 5200,5300 tragicznie psują się taśmy w sliderach, najmodniejsza nokia 5310 Xpress music, bateria beznadziejna i nic nie poradzisz
Samsungi...jeśli już to F300 ale on jest dziwaczny i nie każdemu pasuje.

W sumie to tyle. Jeśli będziesz przedłużał abonament np. i brał w sieci, na pewno coś będzie fajnego w promocji.
jeśli chcesz kupić w komisie, dobrze obejrzyj i sprawdź jeśli kupisz z simlokiem, czy przy karcie gwarancyjnej telefonu jest dołączony dowód zakupu (tylko wtedy gwarancja jest ważna)
Uff... dobra, to tyle. :grin:
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

a ja SE ni epolecam sama zakupilam jakies dwa miesiace temu k770i i jest beznadziejny, ciagle sie wiesza, budzik si enie wlacza a jak raz sie wylaczyl to nie moglam go uruchomic przez pol dnia, tez slyszalam o nich wiele dobrego i kupilam ze wzgledu na aparat, ale zdjecia wychodza podobnej jakosci jak z mojej strarej nokii
Wlasnie chce go sprzedac i kupic nokie to sa jednak niezawodne telefony
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

o nie nie! prosze mi tutaj na se nie psioczyć ;)
Tvshows
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tvshows »

Ja polecam htc s710 lub inna nazwa spv e650 jak dla mnie najlepszy Smartphone na rynku ,ma ogromne mozliwosci dzięki Windows Mobile w dodatku w dość dobrej cenie mozna go dostac...posiadam to cudo i jestem zadowolony.

zobacz sobie go:

http://www.allegro.pl/47795_spv_e650.ht ... view=gtext

= (Xvid asd) :grin:
pijawa
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: pijawa »

Nikt nie wspomniał o Motoroli. Pracowałem onegdaj w orange, więc troszkę telefonów przewinęło się przez moje ręce i szczereze je polecam. Sam posiadam E8 i jest całkiem niezła(5godzin ciągłego słuchania muzyki + kilka rozmów, pare partyjek sudoku i bateria trzymała jeszcze ponad dobę), 2giga pamięci wew. + można jeszcze dorzucić 4. Foto jak wszędzie czyli dla mnie osobiscie kiepskie. Ebooki nawet nieźle widać na wyświetlaczu ale i tak szkoda mi wzroku. Ogólnie jako telefon oceniam go na naprawdę w porządku, zaś jako odtwarzacz muzyki, też trzyma poziom.
dxe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dxe »

Zainwestuj w LG vievty lub jakis nowszy klon prady/vievty - sa idealne
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

I co marjan zakupił ?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

kacperski pisze:o nie nie! prosze mi tutaj na se nie psioczyć
Beznadziejny aparat - wprawdzie bajerancki - ładie wygląda, w Metal Sluga i inne fajnie giery można pograc ale to właściwie tyle... - wieczne "zawieszanie", powolne menu i bateria, która (w nówce) pada po 24-48h (no chyba, że telefon "leży") - nie polecam.

Motorole, LG i inne wynalazki... - musisz zdac sobie sprawę, co potrzebujesz - czy telefonu, czy mobilnego gadgetu?

Jeśli gadgetu to polecam MDA (z Win Mobile), jeśli telefonu to Nokię - najlepiej z małym wyświetlaczem (żeby nie żarło baterii) a do mp3 kup sobie osobne urządzenie za parę dych.
Obrazek When Dreams Come True...
Sott23
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sott23 »

e61i > all taki mały ot.
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

A znacie jakieś modele telefonów, które mają tak, że można przypisać dany dzwonek do osoby i on będzie się pojawiał przy dzwonieniu jak również gdy przyjdzie sms?

Moja stara Motolora L6 tak miała i to fajne było jak dla mnie. A z tego co wiem większość telefonów umożliwia tylko przypisanie dzwonka do połączenia.
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

Ja nabylem ostatnio U800 samsunga i jestem bardzo zadowolony (choc caly czas czekam na cos fajnego z androidem) telefon jest bardzo fajnie zaprojektowany i ma przyzwoite mozliwosci. jedyny minus jak na razie to wgrywanie aplikacji java po kablu, troche trzeba sie nameczyc ale da sie to zrobic :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Brita pisze:a ja SE ni epolecam sama zakupilam jakies dwa miesiace temu k770i i jest beznadziejny, ciagle sie wiesza, budzik si enie wlacza a jak raz sie wylaczyl to nie moglam go uruchomic przez pol dnia, tez slyszalam o nich wiele dobrego i kupilam ze wzgledu na aparat, ale zdjecia wychodza podobnej jakosci jak z mojej strarej nokii
Wlasnie chce go sprzedac i kupic nokie to sa jednak niezawodne telefony
Ja też mam od niedawna k770i i uważam że nie jest tak źle... Szaleństwa co prawda nie ma, do niektórych pomysłów SE trzeba się przyzwyczaić, ale poza tym to całkiem dobry telefon ze sporymi możliwościami i w miarę wygodną obsługą (przycisk do robienia zdjęć sprawia trochę problemów). O jakości zdjęć nie mogę wiele powiedzieć bo jeszcze za dużo nie robiłem. Jak znajdę trochę czasu to spróbuję przetestować aparat ale nie spodziewam się rewelacji, to w końcu tylko komórka...
Obrazek
Ignorance is a virtue.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ