Oj wy tu ciągle o tych "odgrzewanych kotletach" a ja wynalazłem naprawdę swietna komedie!
Przezabawne dialogi, doskonały humor, że aż miło się ogląda...
- rano podam Wam szczegóły bo sam jestem dopiero po pierwszym odcinku ale juz Wam mówię, że WARTO!!!!
Ostatnio zmieniony 08 października 2008, 10:19 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj wy tu ciągle o tych "odgrzewanych kotletach" a ja wynalazłem naprawdę swietna komedie!
Przezabawne dialogi, doskonały humor, że aż miło się ogląda... - rano podam Wam szczegóły bo sam jestem dopiero po pierwszym odcinku ale juz Wam mówię, że WARTO!!!! :D
xvidasd pisze:Oj wy tu ciągle o tych "odgrzewanych kotletach" a ja wynalazłem naprawdę swietna komedie!
Przezabawne dialogi, doskonały humor, że aż miło się ogląda...
- rano podam Wam szczegóły bo sam jestem dopiero po pierwszym odcinku ale juz Wam mówię, że WARTO!!!!
[quote="xvidasd"]Oj wy tu ciągle o tych "odgrzewanych kotletach" a ja wynalazłem naprawdę swietna komedie!
Przezabawne dialogi, doskonały humor, że aż miło się ogląda... - rano podam Wam szczegóły bo sam jestem dopiero po pierwszym odcinku ale juz Wam mówię, że WARTO!!!! :D[/quote]
Dawno już się tak nie uśmiałem - prawie każdy dialog doprowadza do łez - jest to serial, o którym nikt jeszcze nigdy nie wspomniał na tym forum - dziwne to, bo serial ten jest naprawdę wyśmienity!
Dawno już się tak nie uśmiałem - prawie każdy dialog doprowadza do łez - jest to serial, o którym nikt jeszcze nigdy nie wspomniał na tym forum - dziwne to, bo serial ten jest naprawdę wyśmienity!
Im dłużej tym lepiej bo to tylko wzmoże Wasz apetyt
Ale nie ma co przesadzac - Więcej o tym serialu dowiecie się tutaj:LINK.
A teraz coś więcej o serialu: zawarłem go w spoilerze bo zdradza niektóre tresci, jednak tak naprawdę to komedia sytuacyjna i liczą się dialogi więc nawet znając mniej więcej kto jest kim itp nie popsuje Wam to zabawy - ale jak chcecie:
Spoiler:
W skrócie to serial przedstawia nam postac malarza,
który jest mało poważny - jego małżeństwo się rozpadło gdyż ich terapeuta (małżeński) się nie spisał... - to nawet mało powiedziane - Garry dowiaduje się, że jego eks własnie sie z nim żeni!!
A najlepsze są dialogi w stylu:
Garry (o nowym mężu swojej byłej eks) - facet jeździ na rowerku z przednią szybą,
żona - Jest wspaniały i wrażliwy. Czuję się przy nim młoda,
Garry - Nic dziwnego. Ma 80 lat....
Albo akcja z "kręgosłupem" jest po prostu powalająca - cały odcinek jest po prostu genialny a ostatnia scena, kiedy jego syn mówi: "- Dobranoc, tato, Te plecy mnie dobijają..."
po prostu rozwala (musisz oglądnąc, żeby zrozumiec).
Generalnie wiem, że może czytając powyższe moje wywody nie widzisz w nich nic smiesznego ale oglądnij to zrozumiesz!
Na prawdę dawno juz tak się nie uśmiałem - praktycznie przez całe 20min (tyle trwa odcinek) cały czas rechotałem
Jak na razie wyszły trzy odcinki - nie wiadomo ile będzie w planie - tak czy inaczej jak będzie komplet (sezon) to go Wam wystawie bo naprawdęwarto sieprzy nim wyluzowac!!
Im dłużej tym lepiej bo to tylko wzmoże Wasz apetyt :D
Ale nie ma co przesadzac - Więcej o tym serialu dowiecie się tutaj:[url=http://www.tvshows.yoyo.pl/garyunmarried.html]LINK[/url]. A teraz coś więcej o serialu: zawarłem go w spoilerze bo zdradza niektóre tresci, jednak tak naprawdę to komedia sytuacyjna i liczą się dialogi więc nawet znając mniej więcej kto jest kim itp nie popsuje Wam to zabawy - ale jak chcecie:
[spoiler]W skrócie to serial przedstawia nam postac malarza,
który jest mało poważny - jego małżeństwo się rozpadło gdyż ich terapeuta (małżeński) się nie spisał... - to nawet mało powiedziane - Garry dowiaduje się, że jego eks własnie sie z nim żeni!! A najlepsze są dialogi w stylu:
Garry (o nowym mężu swojej byłej eks) [i]- facet jeździ na rowerku z przednią szybą,[/i] żona - [i]Jest wspaniały i wrażliwy. Czuję się przy nim młoda,[/i] Garry - [i]Nic dziwnego. Ma 80 lat....[/i]
Albo akcja z "kręgosłupem" jest po prostu powalająca - cały odcinek jest po prostu genialny a ostatnia scena, kiedy jego syn mówi: [i]"- Dobranoc, tato, Te plecy mnie dobijają..."[/i] po prostu rozwala (musisz oglądnąc, żeby zrozumiec).[/spoiler]
Generalnie wiem, że może czytając powyższe moje wywody nie widzisz w nich nic smiesznego ale oglądnij to zrozumiesz! Na prawdę dawno juz tak się nie uśmiałem - praktycznie przez całe 20min (tyle trwa odcinek) cały czas rechotałem :D
Jak na razie wyszły trzy odcinki - nie wiadomo ile będzie w planie - tak czy inaczej jak będzie komplet (sezon) to go Wam wystawie bo naprawdęwarto sieprzy nim wyluzowac!! :grin:
Co najciekawsze - ja nie znoszę sitcomów!
Śmiech w tle jest zazwyczaj żenujacy zwłaszcza jesli jest wstawiany w co drugą scenę, niezależnie od dialogu (śmieszny czy nie) jak to sie stosuje w polskich produkcjach...
Zaczynając pierwszy odcinek Garrego usłyszałem dwie salwy smiechu na samym poczatku i dalej to nie wiem czy są czy ich już nie ma... - chyba mój smiech je zagłusza (jeśli są) ale po trzech odcinkach nie jestem w stanie powiedziec czy faktycznie ten "śmiech" jest czy go nie ma! - serial jest wyjątkowo zabawny
Co najciekawsze - ja nie znoszę sitcomów! Śmiech w tle jest zazwyczaj żenujacy zwłaszcza jesli jest wstawiany w co drugą scenę, niezależnie od dialogu (śmieszny czy nie) jak to sie stosuje w polskich produkcjach...
Zaczynając pierwszy odcinek Garrego usłyszałem dwie salwy smiechu na samym poczatku i dalej to nie wiem czy są czy ich już nie ma... - chyba mój smiech je zagłusza (jeśli są) ale po trzech odcinkach nie jestem w stanie powiedziec czy faktycznie ten "śmiech" jest czy go nie ma! - serial jest wyjątkowo zabawny :smt082
zreszta narobiło sie ostatnio jakoś sitcomów polecam takze worst week (serial klimatem przypomina film poznaj moich rodzicow) oraz How not to live your life (typowo angielski humor)
zreszta narobiło sie ostatnio jakoś sitcomów polecam takze worst week (serial klimatem przypomina film poznaj moich rodzicow) oraz How not to live your life (typowo angielski humor)
[quote="xvidasd"]Zaczynając pierwszy odcinek Garrego usłyszałem dwie salwy smiechu na samym poczatku i dalej to nie wiem czy są czy ich już nie ma..[/quote]
a nei mowilem.... a tak sie upierales ze nie obejrzysz lucky louie bo to sitcom :alien: :alien:
xvidasd pisze:
Jak na razie wyszły trzy odcinki - nie wiadomo ile będzie w planie - tak czy inaczej jak będzie komplet (sezon) to go Wam wystawie bo naprawdęwarto sieprzy nim wyluzowac!!
[quote="xvidasd"] Jak na razie wyszły trzy odcinki - nie wiadomo ile będzie w planie - tak czy inaczej jak będzie komplet (sezon) to go Wam wystawie bo naprawdęwarto sieprzy nim wyluzowac!! :grin:[/quote]
Obejrzałem pierwszy odcinek i wszytsko o czym wspominał xvidasd jest prawdą. Serial naprawde potrafi rozśmieszyć i to naprawde rozśmieszyć. nie pamiętam kiedy ostatnio się śmiałem oglądając coś. Kiedy ogląda się Earla to nawet jak cos jest śmieszne to po tylu odcinkach nie śmieszy już to tak bardzo, a jak ostatnio zacząłem ogladać How I met your mother to to wogule mnie nie śmieszyło i przestałem, a gary ma w sobie fajną świerzość i przypomina mi Lucky Louie, przy którym było dużo śmiechu. Polecam!
Obejrzałem pierwszy odcinek i wszytsko o czym wspominał [b]xvidasd[/b] jest prawdą. Serial naprawde potrafi rozśmieszyć i to naprawde rozśmieszyć. nie pamiętam kiedy ostatnio się śmiałem oglądając coś. Kiedy ogląda się Earla to nawet jak cos jest śmieszne to po tylu odcinkach nie śmieszy już to tak bardzo, a jak ostatnio zacząłem ogladać How I met your mother to to wogule mnie nie śmieszyło i przestałem, a gary ma w sobie fajną świerzość i przypomina mi Lucky Louie, przy którym było dużo śmiechu. Polecam!
Mi również się bardzo podoba, jako lekka rozrywka sprawdza się znakomicie i warto dodać, że jeśli komuś przeszkadzała dość znaczna wulgarność "Lucky Louie", to akurat "Gary..." jest od niej wolny, a tematyka miejscami podobna, tylko ujęta jakby delikatniej Kwestia upodobań.
Według tłumacza z napisy24 pojawi się jeszcze co najmniej 7 odcinków, czyli razem ma być 20. Teraz było 13 - napisy już są do 12 - po przerwie pojawił się dzisiaj 14 i będzie jeszcze 6
Ogólnie poniżej pewnego poziomu nie schodzi i cały czas jest bardzo śmiesznie, choć nie jest to jakoś szczególnie oryginalne, ale i nie o to w sumie chodzi
Szczególne uznanie należy się synowi głównego bohatera Wszystkie wątki z nim związane są strasznie zabawne, a na dodatek kapitalnie zagrane przez młodego aktora. Ma ogromny talent komediowy. Zawsze mnie zastanawiało, jak to się dzieje, że w Polsce nie ma takich dziecięcych aktorów...
Mi również się bardzo podoba, jako lekka rozrywka sprawdza się znakomicie i warto dodać, że jeśli komuś przeszkadzała dość znaczna wulgarność "Lucky Louie", to akurat "Gary..." jest od niej wolny, a tematyka miejscami podobna, tylko ujęta jakby delikatniej :) Kwestia upodobań.
Według tłumacza z napisy24 pojawi się jeszcze co najmniej 7 odcinków, czyli razem ma być 20. Teraz było 13 - napisy już są do 12 - po przerwie pojawił się dzisiaj 14 i będzie jeszcze 6 :)
Ogólnie poniżej pewnego poziomu nie schodzi i cały czas jest bardzo śmiesznie, choć nie jest to jakoś szczególnie oryginalne, ale i nie o to w sumie chodzi :)
Szczególne uznanie należy się synowi głównego bohatera :) Wszystkie wątki z nim związane są strasznie zabawne, a na dodatek kapitalnie zagrane przez młodego aktora. Ma ogromny talent komediowy. Zawsze mnie zastanawiało, jak to się dzieje, że w Polsce nie ma takich dziecięcych aktorów...
Ech te kobiety... - ani wystrzelać, ani pokochać...
Poznajcie Garego - dorosłego chłopca, który nie dorósł do związku małżeńskiego.
Świeżo po rozwodzie zbyt szybko angażuje sie w kolejny związek choć tak naprawdę poprzedni jeszcze sie nie zakończył...
Gary Unmarried
To naprawdę bardzo śmieszna komedia - praktycznie cały czas oglądając ten serial uśmiech nie znikał z mojej twarzy no bo popatrzcie:
Garry trenuje a obok leży butelka piwa:
Jak myślicie co zrobi Garry? - Taa - to cały Gary...
Naprawde polecam spodoba Wam sie bo Gary to śmieszny gość
Gary Unmarried Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Ponieważ w tym relasie odcinek czternasty został niechcący uszkodzony od razu repack:
Gary Unmarried [1x14 REPACK] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2009, 12:10 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżo po rozwodzie zbyt szybko angażuje sie w kolejny związek choć tak naprawdę poprzedni jeszcze sie nie zakończył...
Gary Unmarried [img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/garry2.jpg[/img] To naprawdę bardzo śmieszna komedia - praktycznie cały czas oglądając ten serial uśmiech nie znikał z mojej twarzy no bo popatrzcie: Garry trenuje a obok leży butelka piwa:
Naprawde polecam spodoba Wam sie bo Gary to śmieszny gość :smt117
Gary Unmarried Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL [url=http://torrents.to/search/247/gary+unmarried+%28XviD+asd%29.html][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Ponieważ w tym relasie odcinek czternasty został niechcący uszkodzony od razu repack: Gary Unmarried [1x14 REPACK] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL [url=http://www.mininova.org/tor/2329506][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Ogladalam kiedys dwa odcinki tego i Gary jest swietny, mysle ze kazda dziewczyna go polubi bo po pierwsze jest blondynem a po drugie jest rozbrajajacy ma w sobie to COŚ
Takze dzieki asd za wstawke
Ogladalam kiedys dwa odcinki tego i Gary jest swietny, mysle ze kazda dziewczyna go polubi bo po pierwsze jest blondynem :D a po drugie jest rozbrajajacy ma w sobie to COŚ Takze dzieki asd za wstawke :)