Gary Unmarried

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Gary Unmarried

Post autor: asd »

Oj wy tu ciągle o tych "odgrzewanych kotletach" a ja wynalazłem naprawdę swietna komedie!

Przezabawne dialogi, doskonały humor, że aż miło się ogląda...
- rano podam Wam szczegóły bo sam jestem dopiero po pierwszym odcinku ale juz Wam mówię, że WARTO!!!! :D
Ostatnio zmieniony 08 października 2008, 10:19 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek When Dreams Come True...
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Noo wszystko pięknie.. a tytuł poznamy :roll: ?
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Mam nadzieję ze to Flight of the Conchords
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Nowa komedia!!

Post autor: AreQ_BAH »

xvidasd pisze:Oj wy tu ciągle o tych "odgrzewanych kotletach" a ja wynalazłem naprawdę swietna komedie!

Przezabawne dialogi, doskonały humor, że aż miło się ogląda...
- rano podam Wam szczegóły bo sam jestem dopiero po pierwszym odcinku ale juz Wam mówię, że WARTO!!!! :D
Już jest południe ; - )
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Dawno już się tak nie uśmiałem - prawie każdy dialog doprowadza do łez - jest to serial, o którym nikt jeszcze nigdy nie wspomniał na tym forum - dziwne to, bo serial ten jest naprawdę wyśmienity!

Jutro postaram sie coś więcej o nim napisac :)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

oj @xvidasd ile będziesz jeszcze trzymał nas w napięciu?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Im dłużej tym lepiej bo to tylko wzmoże Wasz apetyt :D

Ale nie ma co przesadzac - Więcej o tym serialu dowiecie się tutaj:LINK.
A teraz coś więcej o serialu: zawarłem go w spoilerze bo zdradza niektóre tresci, jednak tak naprawdę to komedia sytuacyjna i liczą się dialogi więc nawet znając mniej więcej kto jest kim itp nie popsuje Wam to zabawy - ale jak chcecie:
Spoiler:
Generalnie wiem, że może czytając powyższe moje wywody nie widzisz w nich nic smiesznego ale oglądnij to zrozumiesz!
Na prawdę dawno juz tak się nie uśmiałem - praktycznie przez całe 20min (tyle trwa odcinek) cały czas rechotałem :D

Jak na razie wyszły trzy odcinki - nie wiadomo ile będzie w planie - tak czy inaczej jak będzie komplet (sezon) to go Wam wystawie bo naprawdęwarto sieprzy nim wyluzowac!! :grin:
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

to dawaj ja uwielbiam komedie jak jest w stylu przyjaciul to bede poklony ci bił :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Co najciekawsze - ja nie znoszę sitcomów!
Śmiech w tle jest zazwyczaj żenujacy zwłaszcza jesli jest wstawiany w co drugą scenę, niezależnie od dialogu (śmieszny czy nie) jak to sie stosuje w polskich produkcjach...

Zaczynając pierwszy odcinek Garrego usłyszałem dwie salwy smiechu na samym poczatku i dalej to nie wiem czy są czy ich już nie ma... - chyba mój smiech je zagłusza (jeśli są) ale po trzech odcinkach nie jestem w stanie powiedziec czy faktycznie ten "śmiech" jest czy go nie ma! - serial jest wyjątkowo zabawny :smt082
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

serial jest naprawde niezły

zreszta narobiło sie ostatnio jakoś sitcomów polecam takze worst week (serial klimatem przypomina film poznaj moich rodzicow) oraz How not to live your life (typowo angielski humor)
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

z tym smiechem jest tak ze jak cie to serio smieszy to wogle tego smiechu nie slyszysz i to dziala w kazdym serialu
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

kolejna dobra komedia zawsze mile widziana...
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

xvidasd pisze:Zaczynając pierwszy odcinek Garrego usłyszałem dwie salwy smiechu na samym poczatku i dalej to nie wiem czy są czy ich już nie ma..
a nei mowilem....
a tak sie upierales ze nie obejrzysz lucky louie bo to sitcom :alien: :alien:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

xvidasd pisze: Jak na razie wyszły trzy odcinki - nie wiadomo ile będzie w planie - tak czy inaczej jak będzie komplet (sezon) to go Wam wystawie bo naprawdęwarto sieprzy nim wyluzowac!! :grin:
a nie mogłbys po odcinku?? :)
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja też jestem za i to bardzo za!
Obrazek
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Obejrzałem pierwszy odcinek i wszytsko o czym wspominał xvidasd jest prawdą. Serial naprawde potrafi rozśmieszyć i to naprawde rozśmieszyć. nie pamiętam kiedy ostatnio się śmiałem oglądając coś. Kiedy ogląda się Earla to nawet jak cos jest śmieszne to po tylu odcinkach nie śmieszy już to tak bardzo, a jak ostatnio zacząłem ogladać How I met your mother to to wogule mnie nie śmieszyło i przestałem, a gary ma w sobie fajną świerzość i przypomina mi Lucky Louie, przy którym było dużo śmiechu. Polecam!
Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Mi również się bardzo podoba, jako lekka rozrywka sprawdza się znakomicie i warto dodać, że jeśli komuś przeszkadzała dość znaczna wulgarność "Lucky Louie", to akurat "Gary..." jest od niej wolny, a tematyka miejscami podobna, tylko ujęta jakby delikatniej :) Kwestia upodobań.

Według tłumacza z napisy24 pojawi się jeszcze co najmniej 7 odcinków, czyli razem ma być 20. Teraz było 13 - napisy już są do 12 - po przerwie pojawił się dzisiaj 14 i będzie jeszcze 6 :)

Ogólnie poniżej pewnego poziomu nie schodzi i cały czas jest bardzo śmiesznie, choć nie jest to jakoś szczególnie oryginalne, ale i nie o to w sumie chodzi :)

Szczególne uznanie należy się synowi głównego bohatera :) Wszystkie wątki z nim związane są strasznie zabawne, a na dodatek kapitalnie zagrane przez młodego aktora. Ma ogromny talent komediowy. Zawsze mnie zastanawiało, jak to się dzieje, że w Polsce nie ma takich dziecięcych aktorów...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Ech, podbiję temat, bo tu na dole jest niezauważalny, a edycja tylko podświetla :)

Ostatnio napisy przyśpieszyły niesłychanie, pojawiły się już do 14 odcinka. A wiadomość to dobra, z powodów, które podałem powyżej :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ech te kobiety... - ani wystrzelać, ani pokochać...

Poznajcie Garego - dorosłego chłopca, który nie dorósł do związku małżeńskiego.

Obrazek

Świeżo po rozwodzie zbyt szybko angażuje sie w kolejny związek choć tak naprawdę poprzedni jeszcze sie nie zakończył...

Gary Unmarried
Obrazek
To naprawdę bardzo śmieszna komedia - praktycznie cały czas oglądając ten serial uśmiech nie znikał z mojej twarzy no bo popatrzcie:
Garry trenuje a obok leży butelka piwa:

Obrazek

Jak myślicie co zrobi Garry? :D - Taa - to cały Gary...

Obrazek

Naprawde polecam spodoba Wam sie bo Gary to śmieszny gość :smt117

Gary Unmarried Season1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek

Ponieważ w tym relasie odcinek czternasty został niechcący uszkodzony od razu repack:
Gary Unmarried [1x14 REPACK] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2009, 12:10 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Ogladalam kiedys dwa odcinki tego i Gary jest swietny, mysle ze kazda dziewczyna go polubi bo po pierwsze jest blondynem :D a po drugie jest rozbrajajacy ma w sobie to COŚ
Takze dzieki asd za wstawke :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ