CSI: Miami
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
Wskaż do odpowiedzi
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
Wskaż do odpowiedzi
chciałbym się zapytać, czy w związku ze ściąganie (nadmiernym
oczywiście fani wiedzą o co chodzi
) interesowała się wami prokuratura? ja ściągnąłem pod koniec czerwca drugi sezon CSI:Miami i dzisiaj dostałem telefon od administratora mojej sieci, że musiał podać moje dane prokuraturze za ściąganie "Kryminalnych Zagadek Miami"... pomóżcie mi, co mam robić? Najlepiej jakby chmielpiwny wypowiedział się na ten temat...

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Po pierwsze dowiedz się kto stoi za tym rzekomym "prokuratorem".
Najprawdopodobniej jest to ściema - są to działania kancelarii adwokackiej "Obig" (lub innej) która stara się wyłudzić od Ciebie pieniądze.
Więcej czytaj np tu: http://wyborcza.pl/1,76842,5335517,Pira ... .html#more
(Prokurator sam z siebie nie może podjąć działań ale musi to zrobić na wniosek osób/firm, które składają mu doniesienie).
Co możesz/powinieneś zrobić?
Nie stresuj się! - Twój nr IP to za mało, żeby w sądzie udowodnić Ci, że złamałeś prawo!
Zalecam usunięcie z domu wszystkich płytek, co do których masz wątpliwości, że mogą być nielegalne oraz format dysku (HDD Low Level Format) ewentualnie nadpisanie danych na dysku (samo usunięcie danych z dysku nie kasuje ich tak naprawdę).
Najprawdopodobniej do miesiąca otrzymasz list z żądaiem zapłacenia haraczu i pokajań - olej to.
Po dwóch miesiącach problem będziesz miał z głowy
PS: To tyle jeśli chodzi o off-top - jeśli temat kogośinteresuje, proszę założyć go w stosownym do tego dziale gdyż temat ten dotyczy serialu!
Najprawdopodobniej jest to ściema - są to działania kancelarii adwokackiej "Obig" (lub innej) która stara się wyłudzić od Ciebie pieniądze.
Więcej czytaj np tu: http://wyborcza.pl/1,76842,5335517,Pira ... .html#more
(Prokurator sam z siebie nie może podjąć działań ale musi to zrobić na wniosek osób/firm, które składają mu doniesienie).
Co możesz/powinieneś zrobić?
Nie stresuj się! - Twój nr IP to za mało, żeby w sądzie udowodnić Ci, że złamałeś prawo!
Zalecam usunięcie z domu wszystkich płytek, co do których masz wątpliwości, że mogą być nielegalne oraz format dysku (HDD Low Level Format) ewentualnie nadpisanie danych na dysku (samo usunięcie danych z dysku nie kasuje ich tak naprawdę).
Najprawdopodobniej do miesiąca otrzymasz list z żądaiem zapłacenia haraczu i pokajań - olej to.
Po dwóch miesiącach problem będziesz miał z głowy

PS: To tyle jeśli chodzi o off-top - jeśli temat kogośinteresuje, proszę założyć go w stosownym do tego dziale gdyż temat ten dotyczy serialu!

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Fani CSI Miami mam gorącą prośbę
Oglądam w tej chwili drugi sezon CSI NY i jeden z tamtejszych odcinków Manhattan Manhunt jest jakby dalszym ciagiem tego co wydarzyło się najwidoczniej w Miami. Niestety nie umiem znaleźć informacji, który to odcinek, a chciałabym obejrzeć najpierw pierwszą część a potem drugą. Z góry bardzo dziękuję za podanie sezonu i numeru odcinka 

-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Z tego co się orientuję był to odcinek 4x07 "Felony Flight". Zaraz sprawdzę czy to ten na pewno.
Ale jak nie oglądałeś wcześniejszych odcinków CSI:Miami, a masz zamiar, to nie radziłbym Ci zaczynać od tego. Wtedy na Twoim miejscu bym na razie pominął "Manhattan Manhunt".
PS. Sprawdziłem. To ten odcinek, tak jak pisałem wyżej.
Ale jak nie oglądałeś wcześniejszych odcinków CSI:Miami, a masz zamiar, to nie radziłbym Ci zaczynać od tego. Wtedy na Twoim miejscu bym na razie pominął "Manhattan Manhunt".
PS. Sprawdziłem. To ten odcinek, tak jak pisałem wyżej.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Oceń ten serial