CSI: Miami

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Chmielpiwny »

Dzieki za szybka odpowiedz :)
parker69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: parker69 »

Wielkie, wielkie dziekuje za sezon 5ty!!! :D Już sciągam i zabieram się do oglądania! :grin: :grin: :grin:
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Jezszcze sie nie uporałam z 4 sezonem z tu już 5 :shock: Wielkie dzięki Chmielpiwny
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi

Uwaga uwaga! Wakacyjna niespodziewajka :)

Sezon 6 ponizej ;)
Obrazek

enjoy :D
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

:shock:

:alien: dzięki ci :alien:
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

No to Chmielpiwny zaszalałeś ;D
Dzięki za wstawkę 6 sezonów CSI Miami.
Good job!
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

ooo :shock: Thx
parker69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: parker69 »

Normalnie jeste boski Chmielpiwny :alien:
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Ponownie- Alleluja :ok
:)
eversor
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: eversor »

chciałbym się zapytać, czy w związku ze ściąganie (nadmiernym ;) oczywiście fani wiedzą o co chodzi :D) interesowała się wami prokuratura? ja ściągnąłem pod koniec czerwca drugi sezon CSI:Miami i dzisiaj dostałem telefon od administratora mojej sieci, że musiał podać moje dane prokuraturze za ściąganie "Kryminalnych Zagadek Miami"... pomóżcie mi, co mam robić? Najlepiej jakby chmielpiwny wypowiedział się na ten temat...
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Po pierwsze dowiedz się kto stoi za tym rzekomym "prokuratorem".
Najprawdopodobniej jest to ściema - są to działania kancelarii adwokackiej "Obig" (lub innej) która stara się wyłudzić od Ciebie pieniądze.
Więcej czytaj np tu: http://wyborcza.pl/1,76842,5335517,Pira ... .html#more

(Prokurator sam z siebie nie może podjąć działań ale musi to zrobić na wniosek osób/firm, które składają mu doniesienie).

Co możesz/powinieneś zrobić?

Nie stresuj się! - Twój nr IP to za mało, żeby w sądzie udowodnić Ci, że złamałeś prawo!
Zalecam usunięcie z domu wszystkich płytek, co do których masz wątpliwości, że mogą być nielegalne oraz format dysku (HDD Low Level Format) ewentualnie nadpisanie danych na dysku (samo usunięcie danych z dysku nie kasuje ich tak naprawdę).

Najprawdopodobniej do miesiąca otrzymasz list z żądaiem zapłacenia haraczu i pokajań - olej to.

Po dwóch miesiącach problem będziesz miał z głowy :)

PS: To tyle jeśli chodzi o off-top - jeśli temat kogośinteresuje, proszę założyć go w stosownym do tego dziale gdyż temat ten dotyczy serialu! :)
Obrazek When Dreams Come True...
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

jest juz moze jakis spoiler dotyczacy 7x1 ?
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Ja mam 1 info nie za ciekawe. Otóż w 7 sezonie nie pojawi się już Dr. Alexx Woods, grająca ją aktorka zrezygnowała z serialu. Nowym koronerem będzie znana z wielu seriali Megalyn Echikunwoke
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Fani CSI Miami mam gorącą prośbę :) Oglądam w tej chwili drugi sezon CSI NY i jeden z tamtejszych odcinków Manhattan Manhunt jest jakby dalszym ciagiem tego co wydarzyło się najwidoczniej w Miami. Niestety nie umiem znaleźć informacji, który to odcinek, a chciałabym obejrzeć najpierw pierwszą część a potem drugą. Z góry bardzo dziękuję za podanie sezonu i numeru odcinka :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Z tego co się orientuję był to odcinek 4x07 "Felony Flight". Zaraz sprawdzę czy to ten na pewno.

Ale jak nie oglądałeś wcześniejszych odcinków CSI:Miami, a masz zamiar, to nie radziłbym Ci zaczynać od tego. Wtedy na Twoim miejscu bym na razie pominął "Manhattan Manhunt".

PS. Sprawdziłem. To ten odcinek, tak jak pisałem wyżej.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Bardzo dziękuję panjandrum! :grin:
To nie jest tak że w ogóle nie oglądałam CSI Miami. Widziałam parę odcinków, orientuje się co, gdzie i jak, ale po prostu bardziej zauroczyło mnie CSI NY. Do Miami może kiedys wrócę...
mxgts
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mxgts »

ahh CSI :grin: ogladalem parę odcinków NY i LV ale jakoś Miami mnie zauroczyło :mrgreen: my favorite :smile: obejrzałem już wszystkie 6 sezonów > najlepsze jest to ze każdy następny sezon jest lepszy od poprzedniego :D IMO of course ;] i nie mogę sie doczekać kolejnego sezonu ;] aajjj i to zakończenie 6 :shock: :shock: :shock: :roll:
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Chmielpiwny: nie, że naciskam czy coś, ale możemy liczyć na 7. sezon w asd?
Pozdro.
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi

Premiera sezonu siódmego (dwa odcinki):

Obrazek

enjoy :)
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się