Eve Myles (serialowa Gwen Cooper) wypowiedziała się na spotkaniu z fanami, że nie będzie łatwo poukładać sprawy (po kilkuletniej przerwie), ale zarówno ona jak i John Barrowman (Jack Harkness) a także inne osoby (zapewne z ekipy producenckiej) mają nadzieję i bardzo mocno kibicują powrotowi Torchwood z 5 sezonem.
Eve Myles (serialowa Gwen Cooper) wypowiedziała się na spotkaniu z fanami, że nie będzie łatwo poukładać sprawy (po kilkuletniej przerwie), ale zarówno ona jak i John Barrowman (Jack Harkness) a także inne osoby (zapewne z ekipy producenckiej) mają nadzieję i bardzo mocno kibicują powrotowi Torchwood z 5 sezonem.
A ja nie oglądałam 4 sezonu. Gdzieś mi się zapodział. Właściwie końcówką 3 serii byłam jakoś tam usatysfakcjonowana, ale skoro jest planowany ciąg dalszy, to wrócę, bo serial przypadł mi do gustu, pomimo moich raczej 'przyziemnych" gustów.
A ja nie oglądałam 4 sezonu. Gdzieś mi się zapodział. Właściwie końcówką 3 serii byłam jakoś tam usatysfakcjonowana, ale skoro jest planowany ciąg dalszy, to wrócę, bo serial przypadł mi do gustu, pomimo moich raczej 'przyziemnych" gustów.
Torchwood powraca, ale jako... audioopowieść Torchwood: Forgotten Lives.
Mijają lata od wydarzeń 4 sezonu.Gwen Cooper i Rhys Williams (Eve Myles i Kai Owen) żyją normalnie i wychowują córkę.
Pewnego dnia dzwoni telefon...
Premiera pierwszej części w listopadzie, trzy dalsze opowieści na początku roku...
Ciekawe, czy jeszcze doczekamy się Torchwood w wersji serialowej?
Torchwood powraca, ale jako... audioopowieść Torchwood: Forgotten Lives. Mijają lata od wydarzeń 4 sezonu.Gwen Cooper i Rhys Williams (Eve Myles i Kai Owen) żyją normalnie i wychowują córkę. Pewnego dnia dzwoni telefon... Premiera pierwszej części w listopadzie, trzy dalsze opowieści na początku roku...
Ciekawe, czy jeszcze doczekamy się Torchwood w wersji serialowej?
Torchwood powróci ponownie... ale tym razem jako komiks.
Co ciekawe, historię dla potrzeb komiksu przygotowuje sam John Barrowman (odtwórca serialowego Jacka Harknessa) wraz ze swoją siostrą Carol.
Torchwood powróci ponownie... ale tym razem jako komiks. Co ciekawe, historię dla potrzeb komiksu przygotowuje sam John Barrowman (odtwórca serialowego Jacka Harknessa) wraz ze swoją siostrą Carol.
Czyżby jednak szanse na 5 sezon Torchwood?
John Barrowman przy okazji Comic-conu zdradził, że ciężko walczy o powrót serialu i tak blisko do decyzji o jego wznowieniu jeszcze nie było...
Trzymamy za to kciuki.
Czyżby jednak szanse na 5 sezon Torchwood? John Barrowman przy okazji Comic-conu zdradził, że ciężko walczy o powrót serialu i tak blisko do decyzji o jego wznowieniu jeszcze nie było... Trzymamy za to kciuki.