Tez się nad tym zastanawiam. I do tego pełno jeszcze tych paradokumetalnych. Straszne to. Ja normalnie czuję zażenowanie patrząc na te produkcje. Ale mam przykład mojej rodziny która to ogląda.asd pisze:Kurcze tak sobie myślę, że coś jest nie tak z naszym krajem.
Ja rozumem, że sprawa jest prosta: nie ma popytu to i nie ma podaży ale czy aby naprawdę wolimy gówniane programy w stylu "Traktorzysta szuka żony", czy "Jak oni tańczą" itp?
--Klasyka polskich seriali--
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Re: --Klasyka polskich seriali--
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Ale może oglądają dlatego, że nie ma nic lepszego pod ręką?
A stacje uważają, że po co się starać skoro ludzie to oglądają?
I koło się zamyka.
Być może też dlatego w tv mamy sam badziew bo polacy się starzeją a przecież babcie i dziadkowie nie będą oglądać jakiś tam horrorów czy sci-fi. Może to pod nich kręci się tego typu obyczajowe tasiemce? Albo scenariusze piszą jedne i te same osoby, które nie potrafią już myśleć inaczej i wystawić głowy ze swojego nocnika?
Jak usłyszałem, że pół roku temu lub wcześniej, reklamowali program, w którym sławne osoby miały skakać do wody to ręce mi opadły. Myślałem nawet, że to jakiś żart i kpina ale nie - ponoć było coś takiego i ludzie to oglądali.
Dlaczego?
A stacje uważają, że po co się starać skoro ludzie to oglądają?
I koło się zamyka.
Być może też dlatego w tv mamy sam badziew bo polacy się starzeją a przecież babcie i dziadkowie nie będą oglądać jakiś tam horrorów czy sci-fi. Może to pod nich kręci się tego typu obyczajowe tasiemce? Albo scenariusze piszą jedne i te same osoby, które nie potrafią już myśleć inaczej i wystawić głowy ze swojego nocnika?
Jak usłyszałem, że pół roku temu lub wcześniej, reklamowali program, w którym sławne osoby miały skakać do wody to ręce mi opadły. Myślałem nawet, że to jakiś żart i kpina ale nie - ponoć było coś takiego i ludzie to oglądali.
Dlaczego?

-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Ja jestem zdania że to jest jeden wielki spisek pewnych środowisk mający na celu ogłupienie społeczeństwa. Pozbawienie ich samodzielnego myślenia.
To oskakaniu do wody to już przebiło wszystko. O ile jeszcze tańce i szukanie żony jakoś mogę zrozumieć to tym przebili dno.
To oskakaniu do wody to już przebiło wszystko. O ile jeszcze tańce i szukanie żony jakoś mogę zrozumieć to tym przebili dno.
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Widzę, że nie jestem sam. Ale pssst, te siły nie chcą abyś o tym wiedział...grego1980 pisze:Ja jestem zdania że to jest jeden wielki spisek pewnych środowisk mający na celu ogłupienie społeczeństwa. Pozbawienie ich samodzielnego myślenia.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Jest szansa... - Liroy złożył dzisiaj w sejmie projekt dotyczący likwidacji Państwowych mediów... Myślicie, że przejdzie? 

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Jestem za, przy takiej "misji", jaką realizuje, telewizja winna być sprywatyzowana już ze 20 lat temu...
Szkoda publicznej kasy na ten twór.
-
frych47
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
- Ulubiony Serial: Tjockare an Vatten
A gdzie wtedy politycy by się za darmo promowali w kampaniach wyborczych. U nas kto rządzi ten ma media publiczne za nasz abonament. TVP HD emituje Prokuratora.sindar pisze:Jestem za, przy takiej "misji", jaką realizuje, telewizja winna być sprywatyzowana już ze 20 lat temu...
-
Sirm
Wskaż do odpowiedzi - admin pomocniczy
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Firefly
- Kontakt:
Teraz dopiero się zacznie zawłaszczenie telewizji.
https://karinaoliteraturze.wordpress.com/
-
Kath
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
"Szpiedzy w Warszawie" - nie mógł wyjść dobry serial, bo książka, na podstawie której napisano scenariusz, nuuudna, dotrwałam do ok 65% tekstu, flaki z olejem.
Jak dla mnie seriale są nijakie prócz Rancza, szczególnie 2, 3 i 4 sezon
Jak dla mnie seriale są nijakie prócz Rancza, szczególnie 2, 3 i 4 sezon