Dla mnie to taki medyczny Macgyver troszkę. Przyjemnie się ogląda. Choć czasem troszkę przesadzają z pomysłowością Hanka. Atutem serialu na pewno są ładne, słoneczne widoki i piękne kobiety(Divya czy Jill).
Ja jestem na drugim sezonie i wciąż przyjemnie się ogląda. ; )
Dla mnie to taki medyczny Macgyver troszkę. Przyjemnie się ogląda. Choć czasem troszkę przesadzają z pomysłowością Hanka. Atutem serialu na pewno są ładne, słoneczne widoki i piękne kobiety(Divya czy Jill). Ja jestem na drugim sezonie i wciąż przyjemnie się ogląda. ; )
Ja jeszcze nie zobaczyłem wszystkich epizodów, ale póki co najlepszy dla mnie był Hankover 2x08.
Jasne nawiązanie do filmu Hangover i z tego filmu została zaczerpnięta koncepcja odcinku.
Bardzo dobrze się oglądało, jak ktoś nie ogląda całego serialu to zachęcam do oglądnięcia chociaż tego epizodu. ; )
Ja jeszcze nie zobaczyłem wszystkich epizodów, ale póki co najlepszy dla mnie był Hankover 2x08. Jasne nawiązanie do filmu Hangover i z tego filmu została zaczerpnięta koncepcja odcinku. Bardzo dobrze się oglądało, jak ktoś nie ogląda całego serialu to zachęcam do oglądnięcia chociaż tego epizodu. ; )
Zakończenie ostatniego odcinka przed przerwą jak na ten typ serialu bardzo interesujące i w sumie dla mnie zaskakujące.
Do kiedy czekamy na dalsze przygody Bananowego Doktora?
Zakończenie ostatniego odcinka przed przerwą jak na ten typ serialu bardzo interesujące i w sumie dla mnie zaskakujące. Do kiedy czekamy na dalsze przygody Bananowego Doktora? :D
Ostatni odcinek bez rewelacji, żadnych wielkich wstrząsów w tym epizodzie nie było.
Ale serial ogólnie miły i pozytywny i dlatego czekam na następny sezon ; )
Ostatni odcinek bez rewelacji, żadnych wielkich wstrząsów w tym epizodzie nie było. Ale serial ogólnie miły i pozytywny i dlatego czekam na następny sezon ; )
Ja właśnie kończę drugi sezon. Serial jest wyjątkowo przyjemny w odbiorze. Druga seria wydaje mi się być lepsza niż pierwsza. Więcej dzieje się wokół Evan'a, a jest on wyjątkowo sympatyczną postacią.
Ja właśnie kończę drugi sezon. Serial jest wyjątkowo przyjemny w odbiorze. Druga seria wydaje mi się być lepsza niż pierwsza. Więcej dzieje się wokół Evan'a, a jest on wyjątkowo sympatyczną postacią.
A ja zrezygnowałam po 3 odcinkach drugiego sezonu. Serial nie jest zły, ale jak dla mnie zbt obyczajowy, a za mało medyczny, potrzebuję więcej krwi To taki serial na lato, gdy człowiek się nudzi i ma sporo czasu.
A ja zrezygnowałam po 3 odcinkach drugiego sezonu. Serial nie jest zły, ale jak dla mnie zbt obyczajowy, a za mało medyczny, potrzebuję więcej krwi ;) To taki serial na lato, gdy człowiek się nudzi i ma sporo czasu.