Ja jestem daleko w tyle jeśli chodzi o CSI Miami, obecnie na 4 sezonie. Muszę jednak stwierdzić, że dla mnie 4 sezon jest najlepszy z dotychczas oglądniętych, ciekawe zagadki, interesujące wątki prywatne, piękna Natalia Boa Vista
Jednak największą zaletą tego sezonu jak i całego serialu jest postać głównodowodzącego czyli Horatio Caine. CSI LV nie oglądałem, ale Mack Taylor z CSI NY w porównaniu do Horatio wypada bardzo blado.
Ja jestem daleko w tyle jeśli chodzi o CSI Miami, obecnie na 4 sezonie. Muszę jednak stwierdzić, że dla mnie 4 sezon jest najlepszy z dotychczas oglądniętych, ciekawe zagadki, interesujące wątki prywatne, piękna Natalia Boa Vista :-p Jednak największą zaletą tego sezonu jak i całego serialu jest postać głównodowodzącego czyli Horatio Caine. CSI LV nie oglądałem, ale Mack Taylor z CSI NY w porównaniu do Horatio wypada bardzo blado.
Juz dotarlem do 5 sezonu. Serial trzyma poziom w 4 i 5 sezonie. Ale jedna rzecz mnie juz troche denerwuje, ze wszystko w tej swoje bazie maja np. podeszwy wszystkich rodzajow adidasow czy rodzaje rekawiczek, jak wy na to patrzycie?
Juz dotarlem do 5 sezonu. Serial trzyma poziom w 4 i 5 sezonie. Ale jedna rzecz mnie juz troche denerwuje, ze wszystko w tej swoje bazie maja np. podeszwy wszystkich rodzajow adidasow czy rodzaje rekawiczek, jak wy na to patrzycie?
No to jest fakt, ta odsłona CSI jest najbardziej - rzekłbym - futurystyczna Sprzęt, którym dysponują, jest dość niesamowity, podejrzewam, że niewiele prawdziwych ośrodków ma coś takiego
No to jest fakt, ta odsłona CSI jest najbardziej - rzekłbym - futurystyczna :) Sprzęt, którym dysponują, jest dość niesamowity, podejrzewam, że niewiele prawdziwych ośrodków ma coś takiego :)
Akurat podales link do dwudziestego czwartego linka. Pogrzebalem troche glebiej w sieci i doczytalem, iz sezon siodmy na liczyc 25 odcinkow. Daty emisji w CBS mozna znalezc na forum CSI np. tutaj
Akurat podales link do dwudziestego czwartego linka. Pogrzebalem troche glebiej w sieci i doczytalem, iz sezon siodmy na liczyc 25 odcinkow. Daty emisji w CBS mozna znalezc na forum CSI [url=http://www.cbs.com/forum/posts/list/45914.page]np. tutaj[/url]
Polsat jak to Polsat (choć pisałem, że akurat w przypadku "Miami" zachowują się w miarę poprawnie) tydzień temu wyemitował ostatni odcinek 6 sezonu i ot tak, puścił dziś ... któryś tam z kolei odcinek "CSI: New York" I nie rzecz w tym, że nie kupili jeszcze najnowszego sezonu, bo to w sumie normalne, ale chodzi mi o brak informacji, jakiejś zapowiedzi kolejnego, choćby w odległej przyszłości. A się zasadzałem, bo końcówka 6 była cokolwiek frapująca. Więc nie pozostaje nic innego, jak ... wiadomo Ale aż mi przykro na myśl o tych, co nie korzystaj z netu, a oglądają tylko w TV, a przecież - wbrew pozorom - są i tacy.
Polsat jak to Polsat (choć pisałem, że akurat w przypadku "Miami" zachowują się w miarę poprawnie) tydzień temu wyemitował ostatni odcinek 6 sezonu i ot tak, puścił dziś ... któryś tam z kolei odcinek "CSI: New York" :) I nie rzecz w tym, że nie kupili jeszcze najnowszego sezonu, bo to w sumie normalne, ale chodzi mi o brak informacji, jakiejś zapowiedzi kolejnego, choćby w odległej przyszłości. A się zasadzałem, bo końcówka 6 była cokolwiek frapująca. Więc nie pozostaje nic innego, jak ... wiadomo :) Ale aż mi przykro na myśl o tych, co nie korzystaj z netu, a oglądają tylko w TV, a przecież - wbrew pozorom - są i tacy.