Przepraszam, ale forum umiera :(
-
ruda666
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- youtube Warszawa
- Grupa: Project Haven
Re: Przepraszam, ale forum umiera :(
Ja tu zaglądam prawie codziennie i czytam, również stare wpisy 

-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
W związku z tym, że jest to mój 5000. post zebrało mi się trochę na nostalgię i chciałem napisać w związku z tym kilka słów.
Wydaje mi się, że znalazłem odpowiedni temat
Od ostatniego posta w tym wątku mija prawie trzy lata, a forum nadal istnieje.
Bostonq słusznie zauważył, że aktywność jest niewielka, ale wydaje mi się że nastąpiła lekka poprawa, może nie jest ona drastyczna, ale zauważalna. I nie chodzi mi tu o ostatni okres, w którym dyskutujemy o przyszłości forum.
Przez ten czas przeżyłem, kilka wcieleń samej strony, widziałem jak ludzie przychodzą i odchodzą...ale na początku swojej kariery tutaj nie spodziewałem się, że wytrwam tak długo i że będę kimś więcej niż zwykłym userem czy nawet uploaderem.
Nie będę się rozpisywał... Po prostu chciałem podziękować wszystkim, którzy przyczyniają się do istnienia tej strony za to, że są i za to, że mogę być tego wszystkiego częścią.
Forum to forma już bardzo niedzisiejsza,wypierana przez media społecznościowe i choć nie prowadzimy tutaj tak żywych dyskusji jak kilka lat temu to ja forum nie spisuję na straty i mam nadzieję, że wy też.
Dziękuję Wam, a sobie życzę kolejnych pięciu tysięcy postów
Wydaje mi się, że znalazłem odpowiedni temat

Od ostatniego posta w tym wątku mija prawie trzy lata, a forum nadal istnieje.
Bostonq słusznie zauważył, że aktywność jest niewielka, ale wydaje mi się że nastąpiła lekka poprawa, może nie jest ona drastyczna, ale zauważalna. I nie chodzi mi tu o ostatni okres, w którym dyskutujemy o przyszłości forum.
Przez ten czas przeżyłem, kilka wcieleń samej strony, widziałem jak ludzie przychodzą i odchodzą...ale na początku swojej kariery tutaj nie spodziewałem się, że wytrwam tak długo i że będę kimś więcej niż zwykłym userem czy nawet uploaderem.
Nie będę się rozpisywał... Po prostu chciałem podziękować wszystkim, którzy przyczyniają się do istnienia tej strony za to, że są i za to, że mogę być tego wszystkiego częścią.
Forum to forma już bardzo niedzisiejsza,wypierana przez media społecznościowe i choć nie prowadzimy tutaj tak żywych dyskusji jak kilka lat temu to ja forum nie spisuję na straty i mam nadzieję, że wy też.
Dziękuję Wam, a sobie życzę kolejnych pięciu tysięcy postów

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
A sam post został założony w 2013.
Jak się zastanowić, to na tle innych forów faktycznie nieźle się trzymamy... jak na umarlaka przystało.
Jak się zastanowić, to na tle innych forów faktycznie nieźle się trzymamy... jak na umarlaka przystało.

-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Chętnie bym się z Wami napił, ale wolałbym to zrobić osobiście.kapryk pisze:5000 jest, to fakt, ale gdzie flaszka?![]()
@Lubec Dzięki
A na teraz niech wystarczy ta wirtualna

Wasze zdrowie

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
-
mr.hydro
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
Gratuluje 5000 fajna liczba Wiki pisze, ze 5000 p.n.e. uprawa jadalnych traw w Etiopii
5000 post ... Lubec nadaj 5001 post w kategorii Quiz umiera !!

5000 post ... Lubec nadaj 5001 post w kategorii Quiz umiera !!