Gabriel Luna został obsadzony w roli tytułowej dramatu akcji "Matador".
Producentami tego serialu są Bob Orci i Alex Kurtzman, który jest również współtautorem scenariusza do 1 odcinka.
Historia Antonio "Matadora" Bravo, popularnego gracza piłki nożnej, którego kariera sportowa jest przykrywką dla zupełnie innego rodzaju działalności.
Matador jest wykwalifikowanym agentem operacyjnym wykonującym tajne zadania na rzecz CIA. Wiodącą rolę kobiecą powierzono Nicky Whelan
(trochę trudno było mi znaleźć jej "ubrane" zdjęcie).
Premiera serialu przewidziana jest na lipiec, gdy w Brazylii będzie trwał Puchar Świata w piłce nożnej.
Gabriel Luna został obsadzony w roli tytułowej dramatu akcji "Matador". Producentami tego serialu są Bob Orci i Alex Kurtzman, który jest również współtautorem scenariusza do 1 odcinka. Historia Antonio "Matadora" Bravo, popularnego gracza piłki nożnej, którego kariera sportowa jest przykrywką dla zupełnie innego rodzaju działalności. Matador jest wykwalifikowanym agentem operacyjnym wykonującym tajne zadania na rzecz CIA. Wiodącą rolę kobiecą powierzono Nicky Whelan (trochę trudno było mi znaleźć jej "ubrane" zdjęcie). Premiera serialu przewidziana jest na lipiec, gdy w Brazylii będzie trwał Puchar Świata w piłce nożnej.
El Rey Network ogłosiło, że do obsady serialu "Matador" dołączył James Callis ("Battlestar Galactica"), który otrzymał rolę powracającą.
Callis wejdzie w świat "Matadora" jako Lucien Sayer. Tajemniczej postaci, która przewodzi tajnej organizacji złożonej z najbardziej elitarnych biznesmenów, polityków i liderów światowych. Dzięki działaniom potentata telekomunikacyjnego Andrés (Alfred Molina Galan), Sayer nadal utrzymuje swoje nielegalne interesy obejmujące cały glob. Będzie to główny przeciwnik i przedmiot misji Tony'ego "Matadora" Bravo (Gabriel Luna).
El Rey Network ogłosiło, że do obsady serialu "Matador" dołączył James Callis ("Battlestar Galactica"), który otrzymał rolę powracającą.
Callis wejdzie w świat "Matadora" jako Lucien Sayer. Tajemniczej postaci, która przewodzi tajnej organizacji złożonej z najbardziej elitarnych biznesmenów, polityków i liderów światowych. Dzięki działaniom potentata telekomunikacyjnego Andrés (Alfred Molina Galan), Sayer nadal utrzymuje swoje nielegalne interesy obejmujące cały glob. Będzie to główny przeciwnik i przedmiot misji Tony'ego "Matadora" Bravo (Gabriel Luna).
Obejrzałem sobie pierwszy odcinek i muszę przyznać, że jest całkiem nieźle. Szału nie ma, ale jest trochę akcji, jest humor i chemia między bohaterami, gdzieś tam w głębokim tle wątki obyczajowe, które mają nadać wymiaru głównemu bohaterowi, aczkolwiek wciśnięto to trochę jakby na siłę.
Nicky Whelan sprawdza się znakomicie i już wiem dlaczego to jej powierzono główną role żeńską. Przyciąga wzrok jak magnes, aż do przesady mógłbym rzec, bo przyłapałem się na tym, że jak pojawia się na ekranie to wszystko równie dobrze mogłoby zniknąć razem z głównym bohaterem...
Czysto rozrywkowy serial, takie połączenie "Chucka" z "Mission Impossible" i jeżeli ktoś lubi którąś z powyższych produkcji to powinien się w tym serialu odnaleźć.
Obejrzałem sobie pierwszy odcinek i muszę przyznać, że jest całkiem nieźle. Szału nie ma, ale jest trochę akcji, jest humor i chemia między bohaterami, gdzieś tam w głębokim tle wątki obyczajowe, które mają nadać wymiaru głównemu bohaterowi, aczkolwiek wciśnięto to trochę jakby na siłę. Nicky Whelan sprawdza się znakomicie i już wiem dlaczego to jej powierzono główną role żeńską. Przyciąga wzrok jak magnes, aż do przesady mógłbym rzec, bo przyłapałem się na tym, że jak pojawia się na ekranie to wszystko równie dobrze mogłoby zniknąć razem z głównym bohaterem... Czysto rozrywkowy serial, takie połączenie "Chucka" z "Mission Impossible" i jeżeli ktoś lubi którąś z powyższych produkcji to powinien się w tym serialu odnaleźć.
Ale DNO, bez urazy, to moje osobiste zdanie na temat tego tworu. Wyłączyłem po niecałych 10 minutach, co zdarza mi się niezmiernie rzadko, bo zazwyczaj nawet przy tego rodzaju gniotach męczę odcinek do końca. Tutaj jednak nie dałem rady. Beznadziejne, drętwe, przerysowane do bólu postacie, wyjęte prosto z seriali ABC, CBS i całej reszty. Przypomniał mi się taki serial z lat 90. Brygada Acapulco. Mniej więcej podobny poziom, tam też w jednostce specjalnej służyli modele i kelnerzy I choć wtedy się nim jarałem, to gdy puszczali go w tv parę lat temu, nie dało się oglądać. Tutaj mam podobnie, z tym że to świeża pozycja, więc nic nie tłumaczy tak nędznego poziomu.
Zupełna strata czasu. Ja żałuję nawet tych straconych 10 minut. No chyba że ktoś faktycznie jest fanem tego rodzaju produkcji.
Ale DNO, bez urazy, to moje osobiste zdanie na temat tego tworu. Wyłączyłem po niecałych 10 minutach, co zdarza mi się niezmiernie rzadko, bo zazwyczaj nawet przy tego rodzaju gniotach męczę odcinek do końca. Tutaj jednak nie dałem rady. Beznadziejne, drętwe, przerysowane do bólu postacie, wyjęte prosto z seriali ABC, CBS i całej reszty. Przypomniał mi się taki serial z lat 90. Brygada Acapulco. Mniej więcej podobny poziom, tam też w jednostce specjalnej służyli modele i kelnerzy :D I choć wtedy się nim jarałem, to gdy puszczali go w tv parę lat temu, nie dało się oglądać. Tutaj mam podobnie, z tym że to świeża pozycja, więc nic nie tłumaczy tak nędznego poziomu. Zupełna strata czasu. Ja żałuję nawet tych straconych 10 minut. No chyba że ktoś faktycznie jest fanem tego rodzaju produkcji.
Przecież to stacja Roberta Rodrigueza, więc znając jego twórczość mniej więcej można się spodziewać co będzie na jej antenie emitowane.
Po "Matadorze" spodziewałem się letniej rozrywki i to dostałem. Jak ktoś lubi niezobowiązującą rozrywkę to mu podejdzie, a jak ktoś chce czegoś ambitniejszego to niech zmieni stację
Przecież to stacja Roberta Rodrigueza, więc znając jego twórczość mniej więcej można się spodziewać co będzie na jej antenie emitowane. Po "Matadorze" spodziewałem się letniej rozrywki i to dostałem. Jak ktoś lubi niezobowiązującą rozrywkę to mu podejdzie, a jak ktoś chce czegoś ambitniejszego to niech zmieni stację :)