Copper [BBC America]

Przekonaj się, że to wcale nie nudy!
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Re: Copper [BBC America]

Post autor: sindar »

Sezon 2 i jednoczesnie ostatni zaliczony. W mojej ocenie byl on slabszy od poprzedniego.

Bohaterowie z odcinka na odcinek zaczeli zachowywac sie jakos bardzo niestabilnie i nie zawsze do konca bylo wiadomo skad takie wolty - Maguire od totalnego wroga do ponownego przyjaciela, Freemanowie depresyjni naprzemiannie jak na sinusoidzie, eksperymentowanie z narkotykami przez Moorehouse'ow...
Niektore watki, ktore byly istotne w 1 sezonie po lebkach zakonczono (Annie, Ellen), co Kevina Corcorana jakos niespecjalnie obeszlo.

Na duzy plus watek falszerzy pieniedzy oraz glowny watek sezonu z Generalem Donovanem, niemniej mam niedosyt, gdyz oba, a szczegolnie watek Donovana zakonczono jakby przedwczesnie. W sumie wyszlo jakby w ostatniej chwili scenarzysci zorientowali sie, ze mieli zamowione 13 a nie 12 odcinkow i na koniec dostalismy totalnego zapychacza. Jedyny plus tego odcinka, to ciekawe zawiazanie watku dla 3 sezonu, ktorego juz nie bedziemy mieli okazji obejrzec.

Troche szkoda mi Coppera, gdyz mialem jakas slabosc do tego serialu, nawet pomimo tego, ze zdarzalo mu sie tez sporo slabszych momentow.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ