Może temat juz był, nie wiem .
Polskie akcenty w serialach, Pomożecie ?
Person of Interest - Tatuaż z Orłem na klacie i Szaika Pruszków SP-9 [es pi najn]
Murder on the Home Front - "Polski" matematyk morderca kobiet
Tajne więzienia CIA w Polsce - Burn Notice sezon 3 - pracownik polskiej ambasady
Jarred Padalecki [ aktor Supernatural ] mający polskie korzenie
Może temat juz był, nie wiem . Polskie akcenty w serialach, Pomożecie ? Person of Interest - Tatuaż z Orłem na klacie i Szaika Pruszków SP-9 [es pi najn] Murder on the Home Front - "Polski" matematyk morderca kobiet Tajne więzienia CIA w Polsce - Burn Notice sezon 3 - pracownik polskiej ambasady Jarred Padalecki [ aktor Supernatural ] mający polskie korzenie
W jednym odcinku Chuck'a Yvonne Strahovski zagaduje po polsku do jednego kolesia... zresztą sama posiada polskie korzenie.
W jednym odcinku Elementary byli Polacy prowadzący lipną pralnię.
W jednym odcinku Chuck'a Yvonne Strahovski zagaduje po polsku do jednego kolesia... zresztą sama posiada polskie korzenie. W jednym odcinku Elementary byli Polacy prowadzący lipną pralnię.
Coś na świeżo - w ostatnim odcinku True Blood czyli 6x10, w jednej scenie widać wiszący na ścianie obraz Matki Boskiej Częstochowskiej - aż dziwnie się zrobiło.
Coś na świeżo - w ostatnim odcinku True Blood czyli 6x10, w jednej scenie widać wiszący na ścianie obraz Matki Boskiej Częstochowskiej - aż dziwnie się zrobiło.
A ta po prawej to niejaka Magda Apanowicz - corka polskich emigrantow, urodzona w Kanadzie.
Wakacyjnie bywala w Polsce i podobno dobrze mowi po polsku.
Miala znaczaca role w Kyle XY, Caprice, a obecnie pojawia sie z dosc istotna rola w Continuum - czyli specjalizacja SF
A ta po prawej to niejaka Magda Apanowicz - corka polskich emigrantow, urodzona w Kanadzie. Wakacyjnie bywala w Polsce i podobno dobrze mowi po polsku. Miala znaczaca role w Kyle XY, Caprice, a obecnie pojawia sie z dosc istotna rola w Continuum - czyli specjalizacja SF ;)