pomoc z kodekami
-
kain_b
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
pomoc z kodekami
witam!
teraz ja mam problem z dzwiękiem w automavcie.
postawiłem na nowo system, zainstalowałem k-lite mega pack i odpaliłem na nowo automat.
jeżeli chodzi o ręczne ustawienie kompresji, nie mogę znaleźć 48kb/s, pamiętam, że należało coś wyłączyć związanego w windows media playerem, tylko nie pamiętam co i gdzie się to wyłącza.
Jakich kodeków używacie mając system win7?? coś mi się wywaliło na automacie i kodeki od asd nie pomogły.
do tej pory używałem kodeki k-lite mega pack 585. wszystko sypneło mi się jak przeinstalowałem system.
i druga sprawa gdzie się odinstalowuje windows media playera?
teraz ja mam problem z dzwiękiem w automavcie.
postawiłem na nowo system, zainstalowałem k-lite mega pack i odpaliłem na nowo automat.
jeżeli chodzi o ręczne ustawienie kompresji, nie mogę znaleźć 48kb/s, pamiętam, że należało coś wyłączyć związanego w windows media playerem, tylko nie pamiętam co i gdzie się to wyłącza.
Jakich kodeków używacie mając system win7?? coś mi się wywaliło na automacie i kodeki od asd nie pomogły.
do tej pory używałem kodeki k-lite mega pack 585. wszystko sypneło mi się jak przeinstalowałem system.
i druga sprawa gdzie się odinstalowuje windows media playera?
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Re: pomoc z kodekami
Mam XP, nie wiem jak jest w 7, ale może sprawdź w panelu sterowania.
Dodaj/usuń programy -> Dodaj usuń składniki systemu Windows i tam powinna być opcja odinstalowania WMP, ale nie wiem czy w 7 będzie tak samo.
Co do kodeków to nie mam pomysłów.
Dodaj/usuń programy -> Dodaj usuń składniki systemu Windows i tam powinna być opcja odinstalowania WMP, ale nie wiem czy w 7 będzie tak samo.
Co do kodeków to nie mam pomysłów.
-
kain_b
WMP udało mi się wyłączyć.
Automat mi działał wcześńiej na win7, ale teraz po formacie rozdupczył się całkowicie.
Automat mi działał wcześńiej na win7, ale teraz po formacie rozdupczył się całkowicie.
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Nowy będzie działał - jak wstępnie go przetestuję to go wrzucę byście potestowali...

-
kain_b
ja z pewnościa przetestuję. tylko nie wiem czy w week będę miał czas(zachciało się nadal studiować). jak tylko będę miałchwilę wolną to sprawdze na szybkości.
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
- Kontakt:
Pobierz sobie cały pakiet w paczce kodeków i bedziesz miał z głowy nie bedziesz musiał się prosić o to a będzie ci działać do wszystkiego dużo takich paczek jest
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)