NajPhil może nie wykazał się profesjonalizmem, ale za to inwencją mnie zauroczył.
A filmik fajny, ale nie było tego "amatorskiego" palenia gumy, co to chłopaki oponę benzyną podlali.
NajPhil może nie wykazał się profesjonalizmem, ale za to inwencją mnie zauroczył. :) A filmik fajny, ale nie było tego "amatorskiego" palenia gumy, co to chłopaki oponę benzyną podlali.
"Cofnięta do tyłu" już byłam, stąd wiem o płonącej oponie, bo w realu tego nie widziałam. Żal mój wynikał z braku tej sekwencji na oficjalnym filmiku. :)
W tym roku dużo osób dało ciała. Dwa zespoły niemal w ostatniej chwili odwołały swój udział i poszukiwanie zastępstwa było pod sporą presją. Większość organizatorów spiła się bardzo szybko i całość poszła na żywioł. Misiek Figurski uszkodził nogę więc ograniczał wskakiwanie na scenę do minimum. A główny projektant i animator już rankiem zgubił telefon i kontakt z nim był mocno utrudniony, ale jakoś poszło. No prawie, z powodu alkoholizmu panów harleyowców zostałem jedyną osobą, która była w stanie ogarnąć zliczanie głosów na najlepszy motocykl American Day, co zaowocowało tym, że wygrała Yamaha - dostałem za to sporo ciepłych słów od fanów amerykańskiej motoryzacji Najważniejsza jednak była zabawa, a ta udała się znakomicie.
Imprezie towarzyszyła oficjalna premiera motocykla Electra Glide 2014
W tym roku dużo osób dało ciała. Dwa zespoły niemal w ostatniej chwili odwołały swój udział i poszukiwanie zastępstwa było pod sporą presją. Większość organizatorów spiła się bardzo szybko i całość poszła na żywioł. Misiek Figurski uszkodził nogę więc ograniczał wskakiwanie na scenę do minimum. A główny projektant i animator już rankiem zgubił telefon i kontakt z nim był mocno utrudniony, ale jakoś poszło. No prawie, z powodu alkoholizmu panów harleyowców zostałem jedyną osobą, która była w stanie ogarnąć zliczanie głosów na najlepszy motocykl American Day, co zaowocowało tym, że wygrała Yamaha - dostałem za to sporo ciepłych słów od fanów amerykańskiej motoryzacji :) Najważniejsza jednak była zabawa, a ta udała się znakomicie.
http://www.youtube.com/watch?v=vfSYvnMxZ6U
Imprezie towarzyszyła oficjalna premiera motocykla Electra Glide 2014