Ja od wczoraj mam pierwszy sezonik w 350ach:D A osobiście jestem na 17 odcinku:P Serial po mimu lat trzyma porządny poziom:) Żeby tylko napisów do następnych sezonów nie zabrakło..
Jesli ktoś mnie uświadomi "jak", to mogę sprobować wstawić Nikite w ASD. Kompa mam ciekawego 5200+X2,2GB#800,Prawie TB dysków, Graficzka 8600GT1gb. Więc powinno szybko iść. Czekam Pozdro..
Ja od wczoraj mam pierwszy sezonik w 350ach:D A osobiście jestem na 17 odcinku:P Serial po mimu lat trzyma porządny poziom:) Żeby tylko napisów do następnych sezonów nie zabrakło..
Jesli ktoś mnie uświadomi "jak", to mogę sprobować wstawić Nikite w ASD. Kompa mam ciekawego 5200+X2,2GB#800,Prawie TB dysków, Graficzka 8600GT1gb. Więc powinno szybko iść. Czekam Pozdro..
Sqter pisze:Kompa mam ciekawego 5200+X2,2GB#800,Prawie TB dysków, Graficzka 8600GT1gb.
Tu nie licza sie moce obliczeniowe tylko checi.
Zglos sie do admina ale nei jestem pewny czy obecnie poszukujemy nowych uplaoderow
Kompresja (zwlaszcza w poczatkowej fazie kiedy jest ona robiona recznie) jest zajeciem czasochlonnym i wymaga sporego poswiecenia.
Tak wiec dobrze sie zastanow czy masz na to wystarczajace poklady motywacji bo nie ma opcji ze zaczynasz kompresje zeby po 3-4 odcinach powiedziec ze to za trudne/nudne i zrezygnowac.
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote="Sqter"]Kompa mam ciekawego 5200+X2,2GB#800,Prawie TB dysków, Graficzka 8600GT1gb. [/quote]
Tu nie licza sie moce obliczeniowe tylko checi. Zglos sie do admina ale nei jestem pewny czy obecnie poszukujemy nowych uplaoderow Kompresja (zwlaszcza w poczatkowej fazie kiedy jest ona robiona recznie) jest zajeciem czasochlonnym i wymaga sporego poswiecenia. Tak wiec dobrze sie zastanow czy masz na to wystarczajace poklady motywacji bo nie ma opcji ze zaczynasz kompresje zeby po 3-4 odcinach powiedziec ze to za trudne/nudne i zrezygnowac.
pierwszy sezon juz mam przerobiony dawno tylko jakos niemialem czasu go wstawic wiecie chlopaki matura i egzamin na technika w tym roku w weekend niema sie czasami duzo wolnego postaram sie dzisiej wstawic bo choruje i siedze w domu od dzisiej
pierwszy sezon juz mam przerobiony :D dawno tylko jakos niemialem czasu go wstawic :D wiecie chlopaki matura i egzamin na technika w tym roku w weekend niema sie czasami duzo wolnego postaram sie dzisiej wstawic bo choruje i siedze w domu od dzisiej
Kasiunia0504 pisze:nie ma za bardzo jak pomóc seedować, jak nikt nie udostępnia przez co nie można sćiągnąć do końca...
Podpisuje sie pod tym wszystkimi kończynami zasysam i zasysam i w każdym odcinku brak mi z 10 mb przynajmniej w tych 1-10 no a seeda to nawet jednego niema
[quote="Kasiunia0504"]nie ma za bardzo jak pomóc seedować, jak nikt nie udostępnia przez co nie można sćiągnąć do końca...[/quote] Podpisuje sie pod tym wszystkimi kończynami :p zasysam i zasysam i w każdym odcinku brak mi z 10 mb :) przynajmniej w tych 1-10 no a seeda to nawet jednego niema :(