Saving Hope

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

W.BRYTANIA Saving Hope

Post autor: Lubec »

obrazek

Serial medyczny z wątkiem nadnaturalnym - przedstawia losy młodego małżeństwa lekarzy... On ulega wypadkowi, zapada w śpiączkę i... zostaje uwięziony pomiędzy światem życia i śmierci jako "duch" nawiedzający szpital, w którym pracuje jego żona. W obsadzie Erica Durance i Michael Shanksi to głównie przez sympatię do tych aktorów zainteresowałem się serialem.

Obejrzałem jak na razie pilota i muszę przyznać, że nie jest powalający. Serial zapowiada się na lekki dramat medyczny z tym, że twórcy wpadli na pomysł żeby dodać do tego "ducha", żeby wyróżnić produkcje na na tle innych. Nie chcę wyrabiać sobie opinii na podstawie tylko jednego odcinka, tym bardziej, że serial podobno dostał zamówienie na drugi sezon, więc pewnie nie jest tak źle jak mógłbym przypuszczać :)

Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Saving Hope

Post autor: najphil »

Ja dałem radę obejrzeć dwa odcinki i sam nie wiem, co ja do cholery oglądałem. Ani to nie jest serial medyczny z krwi i kości, ani tym bardziej serial fantasy - na co liczyłem. Wątek kolesia snującego się po szpitalu w roli ducha jest równie ciekawy, co obserwowanie schnącego prania. Nie wiem, może w trzecim odcinku scenarzyści się jakoś zdecydują i te dwa światy - szpitalny i duchowy, zaczną się przenikać, bo na razie to wszystko jest strasznie na siłę wtłoczone w jedną opowieść.
ObrazekObrazek
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Re: Saving Hope

Post autor: nova.nike »

Zgadzam się z przedmówcą:) Ja dałam radę obejrzeć trzy odcinki, mimo iż pod koniec ostatniego miałam już dość i częściowo oglądałam coś innego w tv. Jako serial medyczny serial nie powala, bardzo przeciętny. Co do ducha chyba głównego bohatera, albo jednego z głównych to już w ogóle wątek niezrozumiały i nieciekawy. Nie polecam.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ