Harper's Island
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
mszyszka01
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
delta1908
- Ulubiony Serial: The Shield
Re: Harper's Island
Ten serial to jest jedna wielka strata czasu. Jakieś młodzieżowe klimaty, wszyscy bohaterowie piękni młodzi, jak z jakiegoś Beverly Hills 90210 (ktoś to jeszcze pamięta?
), oprócz standardowego grubasa i czarnego. Ani to straszne, ani jakieś zbytnio trzymające w napięciu, poza drobnymi wyjątkami, ale można je policzyć na palcach jednej ręki. Prawie zero krwi (serial od 14 lat, więc inaczej być nie może), czy jakichś brutalnych albo mocnych scen rodem z horrorów, na co po cichu liczyłem. Spodziewałem się czegoś innego. To chyba ostatni serial amerykański spoza kablówek, jaki oglądam, nie ma sensu tracić czasu na duperele dla dzieciaków. Do tego przewidywalny do bólu, łącznie z tym, kto jest mordercą (domyśliłem się tego tak w połowie sezonu).

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
delta1908
Ano miałeś.
Szukam ostatnio fajnego thrillero-horroru, ale nie takiego, w którym krew leje się z ekranu, tylko żeby miał ciekawą fabułę, trzymał w napięciu, od czasu do czasu, żeby ciarki przeszły po plecach, ale ze starszych pozycji nic nie mogę ostatnio trafić. Nadziałem się na to badziewie i straciłem kilka cennych godzin z mojego życia.
Z nowości jest trzyczęściowy brytyjski The Secret of Crickley Hall na podstawie powieści Jamesa Herberta (zaraz po Nowym Roku zabieram się za napisy i do końca stycznia powinny być) obejrzałem póki co pierwszy odcinek i jest naprawdę nieźle. Dodałbym go tutaj do działu z nowościami, ale jeszcze nie rozkminiłem jak się to robi
Szukam ostatnio fajnego thrillero-horroru, ale nie takiego, w którym krew leje się z ekranu, tylko żeby miał ciekawą fabułę, trzymał w napięciu, od czasu do czasu, żeby ciarki przeszły po plecach, ale ze starszych pozycji nic nie mogę ostatnio trafić. Nadziałem się na to badziewie i straciłem kilka cennych godzin z mojego życia.
Z nowości jest trzyczęściowy brytyjski The Secret of Crickley Hall na podstawie powieści Jamesa Herberta (zaraz po Nowym Roku zabieram się za napisy i do końca stycznia powinny być) obejrzałem póki co pierwszy odcinek i jest naprawdę nieźle. Dodałbym go tutaj do działu z nowościami, ale jeszcze nie rozkminiłem jak się to robi

-
najphil
- Kontakt:
Kiedyś zaczytywałem się powieściami Herberta, szczególnie mi się podobał cykl o Davidzie Ash, który badał zjawiska paranormalne.

-
delta1908
Prawdę mówiąc to z Herberta czytałem tylko "Księżyc", ale TSCH podjeżdża mi trochę "Innymi" z Nicole Kidman, jeden z fajniejszych filmów z tzw dreszczykiem, jakie oglądałem.
Oceń ten serial